qruku Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dobra robota z felgami. Osobiście doświadczyłem ile z tym pierdzielenia także graty ? Teraz obowiązkowo znaczek quattro w grilla zapodać trzeba ?
Norbas Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dobrze wygląda , teraz auto jeszcze bardziej cieszy
wielik Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zaczyna fajnie wyglądać jeszcze coś na front i będzie ładnie
d3jv Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Czym ogarniałeś felgi? Jakiś dedykowany zestaw z allegro, czy coś sam skompletowałeś? Pytam, bo mam na zimę repliki ronali.. proszek, piasek się nie opłaca bo przewyższy wartość felg więc zrobiłbym samemu
misiek95 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Czym ogarniałeś felgi? Jakiś dedykowany zestaw z allegro, czy coś sam skompletowałeś? Pytam, bo mam na zimę repliki ronali.. proszek, piasek się nie opłaca bo przewyższy wartość felg więc zrobiłbym samemu [emoji3]Podkład epoxydowy, później szpachla w jakieś ubytki. Na to podkład akrylowy, baza i klar. Wszystko z pistoletu. Podkłady chyba firmy troton. Baza to mieszanka różnych pozostałości znalezionych w garazu. Klar nie pamiętam firmy Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
misiek95 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Szybki modzik ułatwiający życie magnes w uchwycie na telefon i blaszka przyklejona do telefonu. Edytowane 18 Maja 2018 przez misiek95
Shiver Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Pomysłowe Daj znać czy na dziurach sie nie zsuwa na dół
Krzysztof.95 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Mam w planach ten sam mod. Powiedz mi jakich wymiarów zastosowałeś magnes neodymowy?
misiek95 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Krzysztof.95 napisał: Mam w planach ten sam mod. Powiedz mi jakich wymiarów zastosowałeś magnes neodymowy? Kupiłem najtańszy uchwyt magnetyczny z allegro z przeznaczeniem do zamontowania w kratke nawiewów i z niego wziąłem magnes i blaszke na telefon koszt około 20zł 20 godzin temu, Shiver napisał: Pomysłowe Daj znać czy na dziurach sie nie zsuwa na dół Przez 2 tygodnie mi sie jeszcze nie zdarzyło. A auto zawieszone dosyć twardo
misiek95 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Co myślicie o takim kolorze na dokładce? tyle że z bezbarwnym w pełnym połysku
kamil-vag Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Napewno będzie lepiej niż z tym jaśniejszym P.S uzywasz jakiegoś hujo...wego hostingu zdjęć... poznikaly Ci z tematu 1
misiek95 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2018 1 minutę temu, kamil-vag napisał: Napewno będzie lepiej niż z tym jaśniejszym P.S uzywasz jakiegoś hujo...wego hostingu zdjęć... poznikaly Ci z tematu postimg zmienił domene, poprawie linki jak będę miał chwilę
qruku Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 29 minut temu, misiek95 napisał: postimg zmienił domene, poprawie linki jak będę miał chwilę Nie lepiej wrzucić bezpośrednio na forum ? Mniej pierdzielenia i nie ma problemu ze znikaniem zdjęć
misiek95 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2018 7 minut temu, qruku napisał: Nie lepiej wrzucić bezpośrednio na forum ? Mniej pierdzielenia i nie ma problemu ze znikaniem zdjęć Z przyzwyczajenia wrzucam na postimg. Trzymałem tam zdjęcia jeszcze długo przed tym jak forum dało taką możliwość
misiek95 Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Opublikowano 6 Lipca 2018 Przy tej masie samochodu i 5 osobach na pokładzie hebel 312/245 zdecydowanie nie hamował, więc znalazłem jakieś tanie 320mm i wrzuciłem na auto. Jest wyraźna poprawa, a zobaczymy co będzie jak sie nowy klocek z używaną tarczą dotrze ? Teraz rozglądam się za 288 na tył
kamil-vag Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Teraz zacisk to dopiero się ładnie prezentuje Michał i to masz na dystansach z 1be/1bv ? Opona profil 225/40/18 ?
misiek95 Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Opublikowano 6 Lipca 2018 Godzinę temu, kamil-vag napisał: Teraz zacisk to dopiero się ładnie prezentuje Michał i to masz na dystansach z 1be/1bv ? Opona profil 225/40/18 ? Nie, to jest H&R -35mm. Opona 225/40/18
misiek95 Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Opublikowano 14 Lipca 2018 Przyszedł czas na zmiane oleju w skrzyni. Syf był straszny? Serwis przedniego zawieszenia. Wybrałem najlepsze wahacze jakie miałem + nowe tuleje lemfordera Dokładke tak jak planowałem prysnąłem na szaro Nowe światło stopu z aso Wrzuciłem jakieś tanie żarówki do drl i rezystory. Świecą ok, błędu nie ma. Jak padną to kupie jakieś konkrety typu cree Udało mi sie w końcu uruchomić samopoziomowanie- bo odkąd kupiłem auto to ciągle coś było nie tak. A to silniczek a to kodowanie a to cośtam.
kamil-vag Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 Michał, to teraz montuj lotkę na klapę, żeby osłonić nowe światło hehe... Też miałem chęć tak zrobić zawias, ale u mnie jak na złość tuleje ok, a sworznie luźne były ?
misiek95 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 W aucie nie grzebałem od lipca nic po za olejami i filtrami. W najbliższym czasie będzie wymiana dwóch zwrotnic przednich bo mi stukają tulejki stalowe przy bananach. Służy jako transporter fantów do innych samochodów, przyczepe targa i nie narzeka? Na montaż czeka nowy gwint MTS. Które to już zawieszenie w tym aucie? Chyba 6
Rekomendowane odpowiedzi