Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[AVF, Q, Avant] Czarne wozidło. BBS 17. Na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sama podmiana fotela to 10minut na stronę wiec chyba dasz radę:)

Tylko spline m10 trzeba mieć.

Opublikowano

Musze fotele i kanape wybebeszyc z podgrzewanych mat oraz pewnie wymienie alcantare na fotelu pasazera. Plus wiadomo czyszczenie i pielegnacja skory.

Ponizej zdjecie ze jednak warto samemu przejechac sie po czesci ?

1A8ADCD6-3626-453C-904A-382DDC9E7674.jpeg

Opublikowano
2 godziny temu, trepek napisał:

Musze fotele i kanape wybebeszyc z podgrzewanych mat oraz pewnie wymienie alcantare na fotelu pasazera. Plus wiadomo czyszczenie i pielegnacja skory.

Ponizej zdjecie ze jednak warto samemu przejechac sie po czesci ?

1A8ADCD6-3626-453C-904A-382DDC9E7674.jpeg

W pozytywnym znaczeniu? Pewnie kupiłeś w cenie zwykłego, bo koleś nie wiedział? :D

Opublikowano
2 minuty temu, MarcinL napisał:

W pozytywnym znaczeniu? Pewnie kupiłeś w cenie zwykłego, bo koleś nie wiedział? :D

Kilka rzeczy bralem i tak sie potargowalem ze lusterka 14pin z silnikami szyb wyszly mnie w sumie za 100zl. No ale kable obciete... pozostala czesc kabli mam tylko polutowac trzeba ;)

Sprzedajacy „czul” ze elektrycznie skladane sa wiec kosztuja wiecej niz normalne :)

Opublikowano
1 minutę temu, trepek napisał:

Kilka rzeczy bralem i tak sie potargowalem ze lusterka 14pin z silnikami szyb wyszly mnie w sumie za 100zl. No ale kable obciete... pozostala czesc kabli mam tylko polutowac trzeba ;)

Sprzedajacy „czul” ze elektrycznie skladane sa wiec kosztuja wiecej niz normalne :)

No to fajnie Ci się trafiło... Nic tylko dolutować kabelki i zakładać. Czasem są mega okazje, ale trzeba po prostu nie szukać. Jak się szuka na siłę, to nigdy nie znajdzie się czegoś w dobrej cenie.

np. na moim przykładzie. Pakiet światło drzwi chodzą tak po 180-200zł (kompletne), ale strasznie rzadko taka cena się pojawia. Jak szukałem, to chcieli ludzie w przedziale 250-300zł (klamki często zajechane), a po kilku dniach oferta za 200zł w idealnym stanie i przesyłka w cenie :D

Opublikowano

Szukalem tylko zderzaka tyl w kolorze z pdc i pod dwie rurki :) a skonczylo sie tak ze dwa razy jezdzilem do goscia po graty ;)

Wlasnie! Przeciez dwa tygodnie temu wpadl kompletny schowek z lodowka! A ja zdjecia nie dalem jeszcze... ;)

Opublikowano
22 minuty temu, MarcinL napisał:

Czasem są mega okazje, ale trzeba po prostu nie szukać. Jak się szuka na siłę, to nigdy nie znajdzie się czegoś w dobrej cenie.

Święte słowa ! ;)

Opublikowano

Dokladnie! Ja tak zawsze znajduję najlepsze buty i torebki! :travolta:

2 godziny temu, MarcinL napisał:

Czasem są mega okazje, ale trzeba po prostu nie szukać. Jak się szuka na siłę, to nigdy nie znajdzie się czegoś w dobrej cenie.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Taa...

"Kochanie, muszę siku!". Przychodzi za pół godziny obładowana zakupami "mówię Ci, takie promocje były, że grzech było nie skorzystać!" Tylko czemu ja za te grzechy płacę? Aha, no i zaraz trzeba iść siku bo wcześniej się nie było ?

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
4 godziny temu, trepek napisał:

Taa...

"Kochanie, muszę siku!". Przychodzi za pół godziny obładowana zakupami "mówię Ci, takie promocje były, że grzech było nie skorzystać!" Tylko czemu ja za te grzechy płacę? Aha, no i zaraz trzeba iść siku bo wcześniej się nie było ?

Skąd ja to znam:polew:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

A co to? 

74AE7AA1-A468-4798-8F3C-94A9F12A78CF.jpeg

Opublikowano

Z jakiej fury? bo chyba nie A4 B8

Opublikowano

Trepek mówi, to intemo docięte pod bixy. Cokolwiek to znaczy... :unknown:

Opublikowano

Mam nadzieje, ze swiatla zaczna swiecic tak jak powinny ? Na szczescie ich montaz teraz to ponoc P&P.

A tak to walcze ze skorami. Na pierwszy ogien poszla kanapa, rozebrane wszystko. Suszy sie teraz. Musze dzisiaj zakupic jakis dobry conditioner i natluscic skore porzadnie (pewnie kilka razy) bo szare mydlo z jednej strony fajnie myje skore ale jednoszczesnie ja wysusza.

Opublikowano

Trochę relacji: Trepek i jego pokój zabaw... :hahaha:

7FB90A1D-C3D8-49D2-ACB6-47BB953159D4.jpeg

Opublikowano

Jak ja miałbym się tak w domu rozgościć z gratami z auta to by mnie żona z domu wywaliła... :)

Opublikowano

No jeszcze w garderobie mam swoje zabawki... ?

Tyl juz praktycznie zlozony, jeszcze raz poloze conditionera i sru do samochodu :D

A potem rozbieram przod.

Opublikowano
5 minut temu, trepek napisał:

No jeszcze w garderobie mam swoje zabawki... ?

Tyl juz praktycznie zlozony, jeszcze raz poloze conditionera i sru do samochodu :D

A potem rozbieram przod.

Zrób Grzegorz jakieś fotki z rozbierania fotela. Też będę musiał zdjąć poszycie siedziska?

Opublikowano
10 minut temu, misiek95 napisał:

Zrób Grzegorz jakieś fotki z rozbierania fotela. Też będę musiał zdjąć poszycie siedziska?

Ok :) mysle ze nie bedzie z tym problemu, ot taki miks budowy fotela z b5 + plastikowe spinki z b6.

Opublikowano
1 minutę temu, trepek napisał:

Ok :) mysle ze nie bedzie z tym problemu, ot taki miks budowy fotela z b5 + plastikowe spinki z b6.

Ja w b5 rozbierałem fotel i poprawiałem po tapicerach. Dobrze mieć plastikowe mini trytytki bo tych drucików stalowych nie mogłem pozaginać tak jak były pierwotnie. W b6 też takie są?