Banialuka Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): No to jest na pokładzie ładowarka indukcyjna. Sprawdź bezpiecznik. To już wyższa szkoła jazdy dla mnie, aż tak się nie znam:( Edytowane 10 Maja przez Banialuka
Muskel1 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Eeee tam. Pod dekielkiem deski rozdzielczej strona kierowcy masz bezpieczniki. Bezpiecznik numer 2.
Banialuka Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 35 minut temu, Muskel1 napisał(a): Eeee tam. Pod dekielkiem deski rozdzielczej strona kierowcy masz bezpieczniki. Bezpiecznik numer 2. Dzięki, sprawdzę:)
wampir Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Myślę nad sprzedażą swojej B9. Jakby co to podeślijcie znajomym, może ktoś będzie chętny.
Banialuka Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) W dniu 10.05.2024 o 09:15, Muskel1 napisał(a): Sprawdź także bezpiecznik numer 5. Tak to u mnie wygląda, bezpieczniki takie same "5" , nie widzę aby były spalone, moge liczyć na jakas podpowiedź? Czy aso? Edytowane 22 Maja przez Banialuka
Muskel1 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Musisz sprawdzić pod wzdlędem elektrycznym (miernikiem lub próbnikiem) na wpiętym bezpieczniku na obu biegunach, a nie tylko optycznie.
Banialuka Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Musisz sprawdzić pod wzdlędem elektrycznym (miernikiem lub próbnikiem) na wpiętym bezpieczniku na obu biegunach, a nie tylko optycznie. Ok dzięki, sprawdzę.
Muskel1 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Tak dla jasności jeszcze zapytam, telefon masz w jakiejś obudowie? Kładziesz telefon na ładowarce ekranem w górę?
Banialuka Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Tak dla jasności jeszcze zapytam, telefon masz w jakiejś obudowie? Kładziesz telefon na ładowarce ekranem w górę? Heheh, mam w obudowie, u kolegi( ma identyczny case) położyłem w obudowie i zaraz zaczął się ładować, u siebie polozylem z i pozniej bez obudowy- bez efektu, kładę pleckami na ładowarce, ekranem skierowanym w górę ( tak jak powinno sie to robic wedlug instrukcji), Muskel1 dzięki za zaangażowanie i chęć pomocy- rzadko się teraz to zdarza:) Edytowane 22 Maja przez Banialuka
Muskel1 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Nie ma sprawy 😉 Wygląda jakby ładowarka miała usterkę. Czasami się to zdarza w tym modelu.
Banialuka Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 48 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie ma sprawy 😉 Wygląda jakby ładowarka miała usterkę. Czasami się to zdarza w tym modelu. Chyba można jeszcze sprawdzić inaczej czyli bezpiecznik z nr 2 zamienić z nr 5 , są te same"5" Poza ładowaniem indukcyjnym tel działa ok , laczy się bezprzewodowo z autem- android auto i aplikacje. Czy się mylę?
Muskel1 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) Nowe aktualne mapki w wersji P370 do nawigacji MHI2/MHI2Q https://a4-klub.pl/topic/488168-aktualizacja-map-mib-audi/?do=findComment&comment=5782832 Edytowane 31 Maja przez Muskel1 1
Banialuka Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca W dniu 22.05.2024 o 21:30, Muskel1 napisał(a): Nie ma sprawy 😉 Wygląda jakby ładowarka miała usterkę. Czasami się to zdarza w tym modelu. Już wszytko jasne, ladowanie indukcyjne uruchamia się z poziomu menu. Nawet w aso mieli z tym problem ale jakoś dalo się:) Dzięki za pomoc
IRO293 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Cześć! Dawno mnie nie było 🙂 Zmiana z b6 kupione w 2008 na b9 kupione pare dni temu 🍻 2
Muskel1 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Taka mała przydatna ciekawostka: https://a4-klub.pl/topic/343698-kodowania-audi-a4-b9-8w-2016-2020/?do=findComment&comment=5797157
Rekomendowane odpowiedzi