DanielMod Opublikowano 22 Listopada 2019 Opublikowano 22 Listopada 2019 7 minut temu, kamil-vag napisał: Daniel, super fach w ręku ?? @golden87, czy po montażu większego kolektora znowu coś tam będzie trzeba dostroić? Można lekko więcej podlać gdyż egt i zadymienie trochę spadnie ? 1
golden87 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 Wczoraj był pracowity dzień... Wpadł kolektor z klapą gaszącą..., i kurde mięciutko auto gaśnie, a nie połowa myslala ze to dwumas już cyka: Polecam produkty by DanMod, mimo że zdalnie pasowanie, wszystko siadlo idealnie ShortShifterek z AliExpress i "łapacz much" od ECS tunning: I mnie wszystkie graty które miałem do założenia... Zostały założone a jak u Was? Sądząc po tracking jesscze coś do świąt powinno wpasc 1
KoJ@K Opublikowano 14 Grudnia 2019 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Jak wrażenia z szort szifterka ? Do B8 widziałeś może ?
black4 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Golden87, Ładna robota ? Btw. Podrzuć pls namiar na ten shortshifter. Pozdrawiam ?
golden87 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 1 godzinę temu, black4 napisał: Golden87, Ładna robota ? Btw. Podrzuć pls namiar na ten shortshifter. Pozdrawiam ? Krótkie, szybkie, zmiany biegów dźwignia zmiany biegów dla Audi A4 01 03 S4 EP PDG5304A4 w Koła zębate od Samochody i motocykle na AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 4 godziny temu, KoJ@K napisał: Jak wrażenia z szort szifterka ? Do B8 widziałeś może ? Wrazenia są spoko, sporo zmniejszyl się skok między biegami, ale gałka nie jest sporo krótsza i nie wygląda śmiesznie. U mnie cała kaseta jest przesunieta lekko w prawo i w sumie wszystkie biegi na gałce są lekko w prawo ale mi to nie przeszkadza, możę jeszcze powalcze zeby idealnie wycentrować hehe Niestety do B8 nie widziałem. tzn nie na AliExpress, są inne w kosmicznych cenach 1
KoJ@K Opublikowano 14 Grudnia 2019 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Walcz z ustawieniem i będzie cacy igła. U siebie po wymianie zestawu naprawczego ustawiałem 4 razy, mimo tego że miałem dobrze ustawione, ale wiedziałem że będzie idealnie więc się tak bawiłem 2
kamil-vag Opublikowano 14 Grudnia 2019 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Racja, racja ja też robiłem kilka prób, aż w końcu jest idealnie.
golden87 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 8 minut temu, kamil-vag napisał: Racja, racja ja też robiłem kilka prób, aż w końcu jest idealnie. To pozostaje powalczyc, choc i tak jesst całkikem spoko [jeśli chodzi o długość ruchu] To tak to mniej wiecej teraz wyglada: video-1576329530.mp4 2
golden87 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ostatnie mody w tym roku... obudowy lusterek S4 =) Nie obyło się bez jednego faila ... (probowalem wyciagnac wklad wkladajac sruboket od prawej strony.... jednego potem zostałem pouczony, ze najlepiej wkkladac z góry lub dołu, mniej więcej na środku szerokośći wtedy naprężenia bedą najmniejsze... hehe.. Mimo wszystko jako że długo bym nie wytrzymał, dziś juz zafixowane 3
lewiatan1989 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) Eleganckie Edytowane 28 Grudnia 2019 przez lewiatan1989
tomekhxc Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Lusterka od esy fajna sprawa, przy demontażu wkładu podnieść maksymalnie do góry i od dołu rękami chwycić i do siebie sprzętem ciężkim zawsze ryzyko 2
KoJ@K Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Też tak raz zakończyłem wyjmowanie wkładu zimą 2
golden87 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 5 godzin temu, tomekhxc napisał: Lusterka od esy fajna sprawa, przy demontażu wkładu podnieść maksymalnie do góry i od dołu rękami chwycić i do siebie sprzętem ciężkim zawsze ryzyko 27 minut temu, KoJ@K napisał: Też tak raz zakończyłem wyjmowanie wkładu zimą Miły Pan od którego kupowałem wkłady, zdradził mi podobny sposób jak ten o których pisał Tomek, z tą różnica że używał tych plastikowych wyjmaków, ale moim błędem był atak od boku a nie od dołu i środka... ;-) No cóż, jak to mówią, dobrze ze to nie fotochrom był bo byłby dopiero
golden87 Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Opublikowano 14 Marca 2021 Auto na bieżąco serwisowane, z uwagi na urodzenie syna mody trochę sie zatrzymały Ale w między czasie wpadłą nowa pokrywa zaworów, nowa poduszka silnika a tak to codzienna obsługa, zmiana oleju i filtrów Gdyby ktoś by zaintersowany zakupem zapraszam do kontaktu.
golden87 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zapraszam do zakupu mojej srebrnej strzały :-) Zaktualizowałem cenę, i gwarantuje ze pierwsza osoba która przyjedzie objerzeć odjedzie tym autem
golden87 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Nikt nie ma ochoty na mocnego Diesla? Wszystko zrobione z głową i zapasem. Mysle ze dla ogarniętego forumowicza mogłbym zrobić dobrą cene :-) Oglądała jedna osoba, i w sumie niczego złego nie znalazła o czym informowałem, ale chciała mnie Przejanuszować z ceną :-) Pozdrawiam i zapraszam.
MaTeo85 Opublikowano 16 Maja 2021 Opublikowano 16 Maja 2021 widziałem na FB że znalazł się kupiec wiec chyba coś nowego wpadnie niedługo?
Rekomendowane odpowiedzi