Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Murzyn a zdradz taejmnice skad bierzesz te łaszki? nie zdradze hehe o ta chodzilo...ono mial mega podniete, bo mogl do woli za suty ciagnac
Gość Keżor Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie znalazłem zdjęcie z tych czasów
sfinks Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 znalazłem zdjęcie z tych czasów Nie no to jest znowu jakaś część garderoby"czapka" czy fotomontaż afro????? dobre keżor
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 witam witam, nie ma mnie niecale 24 h a Wy tu niezla bajere narobiliscie!!!! bryniu tez jestes cudowna babeczka, ciesze sie ze mamy swoja mocna ekipe 2 osobowa!!! chlopaki zostawic mi prosze murzynka w spokoju, koles jest pierwsza klasa i bede go bronic wlasna piersia bryniu nie wiem jak Ty ale ja nie narzekalam na brak kontaktu z murzynkiem przez caly zlot murzynku jak mozesz to przypomnij mi tytuly tych filmow ktore ogladalismy na PW P.S. dziekuje murzynku ze nie chrapales, masz za to ode mnie big kiss
Gość rob Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle ... a wszystko zaczęło się od kiełbasy :twisted:
sfinks Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 nie wiem jak Ty ale ja nie narzekalam na brak kontaktu z murzynkiem przez caly zlot hmmm
sfinks Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no wiem ale coś dziwnego sie stało nawet nie wiem jak to się stało wziołem cytat z tojego postu :confused: [ Dodano: 06-03-2007, 19:20 ] no i już naprawiłem
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 znalazłem zdjęcie z tych czasów hahaha, afro 1 klasa
schiller Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Bryniu.. to ty chyba mnie nie widziałaś jak wyglądałem w sobote rano :redface: :redface: masakra mnie łeb napier.... No widziałam, ale w sobotę to chyba mój Łukasz wszystkich przebił, jadę za Schillerem, fajne zakręciki, a Łukasz do mnie tekst ; jak na kolejnym zakręcie dasz znowu w piec to sprzątasz auto i w efekcie Schiller czekał na mnie na dole :frown: oj to jest dowod ze bylo z lukaszkiem bardzo zle :twisted: czekalem na nich chyba 5 minut . Brynia moglas cos mowic, mialem woreczki na pokladzie
Sprinter Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 No ladnie to my sobie juz o 19 jak siedzielismy na basenach w Golebiewskim myslelismy o tej kielbie z grilla a tu ciach i sprinter zjadl A jak na nie patrzyłem takie smutne, to szybciutko uwolniłem je z objęć płomieni i wylądowały na talerzyku
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle ... a wszystko zaczęło się od kiełbasy :twisted: ale ja nadal nie wiem kto tyle zjadl bo nie tylko ja nie posmakowalem
wojtas-audi Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Ja tak czytam czytam, to normalnie strach sie bac A slyszalem ze troche przegrupowanie bylo ??
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle ... a wszystko zaczęło się od kiełbasy :twisted: ale ja nadal nie wiem kto tyle zjadl bo nie tylko ja nie posmakowalem ładna parabola sie zrobila....hmm ale cos powoli sie gubie w tej niekontrolowanej bajerze [ Dodano: 06-03-2007, 22:31 ] hehe...ale i tak wszystkiemu winny jest sprinter :twisted: :twisted: :twisted:
marcin j Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 rob, ale zrobiłeś bajerancką piramide i to podsumowanie Murzyna.
Gość dino Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Chyba juz nie będę oglądał tych zdjęć , bo żal d... ściska, Ale mażna by ogłosić "Konkurs na Miss zlotu" Moim zdaniem bezapelacyjnie wygrała Brynia Pozdrowionka +Dino+
poziek Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Chyba juz nie będę oglądał tych zdjęć , bo żal d... ściska, Ale mażna by ogłosić "Konkurs na Miss zlotu" Moim zdaniem bezapelacyjnie wygrała Brynia Pozdrowionka +Dino+ no to Dino zapunktował u wariatki
Wihajster Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 no to Dino zapunktował u wariatki nie piszmy o urodzie naszych pieknych forumowiczek bo uwazam ze wszystkie maja to cos :smile: :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi