talib1990 Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Brynia napisał/a: mój Łukasz już dostał po głowie za podkreślania zalet BMW na zlocie zgadza sie do dzis ma pewnie celibat :rotfl: to gorsze niż dostanie po łbie
Gość Murzyn Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 mój Łukasz już dostał po głowie za podkreślania zalet BMW na zlocie zgadza sie do dzis ma pewnie celibat na nastepny juz chyba nie bedzie chcial z Toba jechac.... jak dowie sie jeszcze ze po programie przydalby sie FMIC, wieksze turbulum, wydech... to nas zamorduje golymi rekami :twisted:
Wihajster Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 na dowód ze mąż Bryni ma kare wystarczy przeczytac jej dzisiejszy opis na gg :twisted:
Gość Murzyn Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 zawieszenie chyba trzeba będzie zrobić, a no wlasnie...zapomnialem o zawiasie i hamulcach na dowód ze mąż Bryni ma kare wystarczy przeczytac jej dzisiejszy opis na gg hehe, az sie boje zacytowac
Lukas Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 biedny Łukasz czyli jego zycie tez zmienilo sie po zlocie
BossBest Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 biedny Łukasz czyli jego zycie tez zmienilo sie po zlocie Może trochę, bo sam stwierdził że wiedział że jestem wariatka, ale że aż taka to się nie spodziewał. Dobrze że on ze mną na szklenia marketingowe nie jeździ bo jakby zobaczył co tam się dzieje to już bym była po rozwodzie PS. Mój dzisiejszy ipis na GG ,, idę na męski striptiz, ale koks" Ahh, no co ty. Poprostu jestes "nowoczesna kobieta" :biggrin: :biggrin: :biggrin: Pozdrawiam
pre_pl Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 przestancie juz tak cytowac bo tego juz sie czytac nie da :twisted: moze juz przyhamujce bajere, bo strasznie kiepsko sie to czyta a jak fajnie serwerek obciąża, niech no który mi wyskoczy, że mu forum kiepsko działa :twisted:
Sprinter Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 hmm SKŻ mozesz zostac ojcem zalozycielem Hehehe, ja to powinienem być JawnyKiełbasoŻerca, gdzie są Ci co wrąbali całą resztę
Hugo Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Jeżeli jeszcze raz ktoś zrobi takie wielkie cytowanie to ostrzegam , że od razu dowale ostrzeżenie x 3 i zakaz pisania przez tydzień
slawek66 Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Ale co komu były potrzebne widelczyki, tak, że kapustę wpitalać musiałem nożem :eek: Ale świetnie sobie radziłeś :biggrin:
Lukas Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 ale jak dales rade jej tym nozem przeciez to byla zupa
30v quattro Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 kurde ale fajowo musiao byc a ja musialem zabrać autko do miejsca narodzin . Byłem służbowo w heilbronn u krzyżaków moja A4 była zachwycona jak jej pokazałem porodówkę i taka szczesliwa ze klima mi padła w drodze powrotnej.
Gość rob Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Jeżeli jeszcze raz ktoś zrobi takie wielkie cytowanie to ostrzegam , że od razu dowale ostrzeżenie x 3 i zakaz pisania przez tydzień ... ale, o co chodzi :biggrin:
sfinks Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Nikt nic nie wie :biggrin: czeski film :biggrin:
Lukas Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 hehe no pewnie rex gdzies byly jakies zapisy my widocznie bylismy w tej kolejce po kaszanke
rex Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Tzn, ja rezerwacji nie robiłem, a kiełbachę zjadłem :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Gość rob Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Tzn, ja rezerwacji nie robiłem, a kiełbachę zjadłem :biggrin: :biggrin: :biggrin: no to zjadłeś moją
Gość spedyt Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Tzn, ja rezerwacji nie robiłem, a kiełbachę zjadłem :biggrin: :biggrin: :biggrin: no to zjadłeś moją Kiełbasę podwójnie dawał ten gość od grilla
Rekomendowane odpowiedzi