bishop9 Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 szkoda, rzadko sie taka elegancka parada trafia... jak zobaczyłem zdjęcia to aż zawołałem wszystkich w domu, żeby przylookali... naprawdę fajne wrażenie to robi... muszę przyznać, że żałuje, że nie jestem w Wiśle...
KICHOL Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 No nie mogę a mnie tam nie ma, bracia z Warsaw Team proszę o zdjęcia i filmy dziczyzny :twisted:
Cuber Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Wiecej fotek zapewne bedzie w Niedzielę wieczorem jak wszyscy dojadą do domków ;-) Zaraz kolejna imprezka sie szykuje, niech załują Wszyscy których tutaj nie ma!!!!!
Szewczenko7 Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Widze ze zaje**** sie bawicie :smile: zazdroszcze Wam jak cholera :twisted: ...nastepnym razem bede na 100%
krzyniek Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 ano bawią sie bawią, a nas z nimi nie ma ale na drugi rok bedziemy. szczęśliwego powrotu do domków jutro
Szewczenko7 Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 ano bawią sie bawią, a nas z nimi nie ma ale na drugi rok bedziemy. szczęśliwego powrotu do domków jutro Jeszcze w tym roku bedziemy...jakis letni spot na pewno bedzie
wojtas-audi Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Jeszcze w tym roku bedziemy...jakis letni spot na pewno bedzie Napewno :biggrin:
krzyniek Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 no to bardzo fajnie, i auta sie będą lepiej prezentować bo na zdjęciach widziałem że sporo aut jest na zimówkach+stalowe felgi....
alfuta Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 ------ pośród tych wszystkich aut, brakuje tylko jednego > MOJEGO <
przepalek Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 musze przyznac,ze mojego tez brakuje alez chcialbym tam teraz byc pozdrowionka dla wszystkich klubowiczow
mydlo Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Jeszcze w tym roku bedziemy...jakis letni spot na pewno bedzie Może tak teraz dla odmiany na północy Polski:)
Rudolf Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Jeszcze w tym roku bedziemy...jakis letni spot na pewno bedzie Może tak teraz dla odmiany na północy Polski:) Właśnie , właśnie!!! W lecie koniecznie na Kaszubach! Ale to robi wrażenie :eek: Nie napiszę że zazdroszczę bo przecież mogłem jechać ...tylko nie chciało mi się bo uważałem że za daleko... Głupek ze mnie :redface: Pozdrawiam Szczęśliwego powrotu do domków!
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Jeszcze w tym roku bedziemy...jakis letni spot na pewno bedzie Może tak teraz dla odmiany na północy Polski:) w sumie to wszystko jedno czy na poludniu czy na północy, byle w ciekawym miejscu. Z centralnej polski to i tu i tu jest prawie taka sama droga. ps.zlotowicze już dochodzą do siebie.... czy jeszcze nie?
Gość Iceman Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 no to sie narobiło pada śnieg , a ja na letnich jestem i 800 km do domu słabo widze wyjazd z Wisły .................... :twisted:
adrian2,6 Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Hej, życzę Wam Wszystkim szczęśliwego powrotu do domu pozdrowienia ze świdnika :biggrin: [ Dodano: 04-03-2007, 10:51 ] <wiadomość dla powracających>- mamy spocik pod zamkiem w Lublinie o godzinie 13:00
dawid835 Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Właśnie dotarłem do domku,a po drodze miałem spotkanko ze Spanky na wysokości Sosnowca.Było niesamowicie. Pozdrawiam wszystkich i na 100% pisze sie na następny taki ogólnopolski zlot fanów audi a4.(może być na północy tym razem).
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 z niewiadomych mi przyczyn jakoś się niezbyt odnalazłem. Zresztą ostatnie dni nie były dla mnie najlepsze więc humor nie dopisywał. Mam nadzieję, że następnym razem będę bardziej żywy
sfinks Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Cześć my też już w domku. Było super mam nadzieję że ci co nie byli zdecydują się następnym razem bo było warto. Być tam, poznać tych wszystkich ludzi i zobaczyć nasze niunie na rynku.teraz daje zdjęcia do kompa to coś potem zapodam. Pozdrawiam wszystkich imprezowiczów
spanky Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 My tez już dotarlismy szczesliwie do domku ... dzieki Wam wszystkim za za***ista :exclaim: zabawe .... do zobaczenia na kolejnym zlocie ...
Rekomendowane odpowiedzi