Marek24 Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 4 godziny temu, Duds napisał: pewnie hornhagen, akurat od niego brałem, bo mam na miejscu Przyjemnie grają, choć 130mm w drzwiach b5 to nie jest szczyt moich marzeń Niemniej jednak narzekać nie mogę, gra to przyjemnie, bo zrobione jest zgodnie ze sztuką. Tak jest usiąść u niego w fotelu to pułapka
krzysiek_f Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Pięknie zrobione auto ? Najładniejszy sedan w tym dziale. Gratuluję właścicielowi włożonej pracy, ciężka to pewnie nie była bo z pasji ?
Zgasio Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Dekory obklejałeś czymś? Czy jak to jest zrobione? Piękna !
Duds Opublikowano 29 Października 2018 Autor Opublikowano 29 Października 2018 W dniu 18.10.2018 o 09:33, krzysiek_f napisał: Pięknie zrobione auto ? Najładniejszy sedan w tym dziale. Gratuluję właścicielowi włożonej pracy, ciężka to pewnie nie była bo z pasji ? dzięki ? W dniu 18.10.2018 o 09:55, Zgasio napisał: Dekory obklejałeś czymś? Czy jak to jest zrobione? Piękna ! dekory oklejone alkantarą, mogę takie zrobić, bo nawet mam jeszcze materiał
Przemo c Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 brak słów, aż żal d...ę ściska :P, good job, nic dodać nic ująć, piękności ?
luk448 Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Gratki za auto i naklad pracy jaki w nie wlozyles.Auto kojarze ze SportAudi.
Duds Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Opublikowano 26 Listopada 2018 Nic ostatnio się nie dzieje, ale zregenerowałem sobie obudowę kierownicy i wpadły rozpórki góra + dół. Wczoraj skończył się przegląd, ale nie chce mi się jechać W rok zrobione jedyne 1400km... Na wiosnę wracam do siebie to w końcu będzie więcej czasu żeby pojeździć 8-) W najbliższym czasie wpadają poliuretany na całe tylne zawieszenie i to koniec na ten rok. W przyszłym roku jeszcze obszycie tylnej kanapy na wzór przednich foteli i to koniec modów w tym aucie, może jak kasa pozwoli to zrobi się trochę więcej kucyków :roll:
dliwski Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 O k.... jedyne czerwone B5, które tak mi się spodobało. Pozazdrościć, kawał dobrej roboty
daglas Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Przed i po zupelnie dwa inne auta, gratulacje projektu i wlozonej pracy. Nic niecieszy bardziej niz auto zrobione przez samego siebie
wesz82 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 W dniu 26.11.2018 o 21:45, Duds napisał: Nic ostatnio się nie dzieje, ale zregenerowałem sobie obudowę kierownicy i wpadły rozpórki góra + dół. Wczoraj skończył się przegląd, ale nie chce mi się jechać W rok zrobione jedyne 1400km... Na wiosnę wracam do siebie to w końcu będzie więcej czasu żeby pojeździć 8-) W najbliższym czasie wpadają poliuretany na całe tylne zawieszenie i to koniec na ten rok. W przyszłym roku jeszcze obszycie tylnej kanapy na wzór przednich foteli i to koniec modów w tym aucie, może jak kasa pozwoli to zrobi się trochę więcej kucyków :roll: Powiedz lepiej jest zdzierac do plastiku ten szjasz czy nalozyc szpachla??
Duds Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 W dniu 2.12.2018 o 06:35, wesz82 napisał: Powiedz lepiej jest zdzierac do plastiku ten szjasz czy nalozyc szpachla?? Oczywiście należy pozbyć się tej gumy, żadnej szpachli
Harbonnet Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Świetny samochód, pozdrawiam właściciela i życzę szerokości.
wesz82 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 4 godziny temu, Duds napisał: Oczywiście należy pozbyć się tej gumy, żadnej szpachli No wiadomo guma jest beee? Thx
Duds Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dzięki wszystkim za dobre słowo Postaram się jeszcze w tym miesiącu wymienić wszystkie tuleje tylnego zawieszenia na poliuretany i to koniec modów na ten rok. Będzie trzeba porządnie przegonić, wymyć i do garażu na zimę
Duds Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2019 Małe zmiany, z nudów zmieniłem sobie kółko :D W nadchodzącym tygodniu drobne zmiany w zawieszeniu. W końcu wrzucę poliuretan na cały tył, dodatkowo z przodu zmiana końcówek drążka i łączników stabilizatora, bo mam lekko sparciałe gumy, a lipy być nie może
_małyTM_ Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 wyglądają prawie jak recaro cs tylko że...made in czajna 1
marcin_o23 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 świetna B5, koło super siadło, dawno nie widziałem tak dobrze utrzymanej sztuki
cinkers Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 To auto jest wyjebane Piękna furka, gratulacje nakładu pracy. Też noszę się z zamiarem kupienia zdrowej B5 jako drugiego auta i dłubania sobie przy niej w wolnym czasie... Pozdro !
Rekomendowane odpowiedzi