olovski Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 przy wysokosci 14cm zderzak trzeba przyciac ale w ktorych miejscach jesli pod belke wejdzie bedzie dobrze a zderzak przycina sie bo ten od re5pecta ma 65mm grubosci jak wsadze 50mm to chyba nie bedzie potrzeby ingerowac w niego dobrze mysle moze nie mam wyobrazenia gdzie sie podcina jesli na wysokosc sie mieci chyba ze chodzi o dlugosc zderzak polokragly a FMIC plaski moze na koncach jesli dlugi zachacza o zderzak??
Kowi87 Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ja u siebie upchałem 18cm i w zderzaku podciałem tylko te pionowe słupki w kratkach, nie wyciałem ich kompletnie tylko są podszlifowanei kratka zwężona na grubosci, wiec obstawiam że 14ke da rade bez podcinania belki wsadzic i z zewnatrz zderzak tez sie nie zmieni, jedyne co to kratki trzeba będzie na wkręty zamocować
Nosb Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 Za jakis czas bedzie powtorkw z rozrywki w 2,7
moskal Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Za jakis czas bedzie powtorkw z rozrywki w 2,7 ale wkładasz jakiegoś gotowca czy rzeźba ??? :naughty: znając cie to pewnie rzeźba :gwizdanie:
Dev Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Kupilem chinola na predko i lezy. ile dałeś ???
Nosb Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Loj juz dawno kupilem nowego twina w re5pect
chris.lkr Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 takich "projektów" na forum oby było coraz więcej Wielkie brawa za pomysłowość i prostotę wykonania
Fifiński Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Na gorące dni lepiej będzie Ci się lepiej zbierać niunia, bo będzie miała lepsze chłodzenie
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 czy to coś daje przy seryjnym sofcie? przerost formy nad treścią :gwizdanie:
olovski Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 jakie ksztaltki kupowales do orurowania chodzi o ilosc i z jakimi katami? rozgladam sie powoli za materialem, a moze uda sie mi go wyspawac bez sciagania zderzaka problem moze byc tylko ze spasowaniem w okolicach spryskow ale chyba ogarne
Kowi87 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 jakie ksztaltki kupowales do orurowania chodzi o ilosc i z jakimi katami? rozgladam sie powoli za materialem, a moze uda sie mi go wyspawac bez sciagania zderzaka problem moze byc tylko ze spasowaniem w okolicach spryskow ale chyba ogarne bez sciagania zderzaka dobre żarty kup z 6-8 kolanek hamburskich 90st i z metr prostej fi 51
olovski Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 bez sciagania zderzaka problem moze byc tylko ze spasowaniem w okolicach spryskow ale chyba ogarne bez sciagania zderzaka dobre żarty :decayed a jaki to problem? nie mam jeszcze FMICa wiec nie bede sie rozwodzil wystraczy kanal wloze go od komory w calosci [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 17:29_________________________________________________z innej beczki bawil sie ktos czyms takim?? http://allegro.pl/gietarka-do-rur-hydrauliczna-12t-12-t-504021-i1479418018.html
Kowi87 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 że niby jak nagraj filmik tak to sie nie da pozatym zderzak też będziesz musiał podjechać od wewnatrz
Armi Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Fmic chce montować a zderzaka boi się zdjąć Zdjęcie zderzaka to podstawa. Ludzie to jednak lubią sobie życie utrudniać :gwizdanie:
olovski Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 no tak ale dopiero jak bede mial ICka ja pisze o samych rurkach jedyne co to wypiac dokladke zderzaka oslony pod silnikiem nie mam poki co
Armi Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 no tak ale dopiero jak bede mial ICka ja pisze o samych rurkach jedyne co to wypiac dokladke zderzaka oslony pod silnikiem nie mam poki co Zacznij robić a później się wypowiadaj, teoretyków wielu było
olovski Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 heellooooo pisze o samych rurkach nie o ICku do tego wiem ze trzeba zrzocic zderzak hehe no boje sie bo to trudna operacja [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 17:35_________________________________________________ Zacznij robić a później się wypowiadaj, teoretyków wielu było :wink4 mister nie watpie w twoja wiedze ale bez urazy nie pytalem cie jak to montowac tylko ile kolanek bede potzrebowal i jakich niech cie glowa o montaz nie boli
Rekomendowane odpowiedzi