Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi RS4 Avant 2.9 TFSI Glacier white - odebrana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po miesiącach oczekiwania wedle zasady "go big or go home" poszedlem po bandzie i dziś zamówiłem nowe RS4.

Więcej info jak dojdę do siebie ?

Dorzucilem pełna listę wyposażenia.

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

image.jpgimage.jpg

UPDATE jeszcze nie odebrany ale juz widziany :) 

image.jpg

image.jpg

20180212_134946.jpg

Edytowane przez turdzi

Opublikowano

Wreszcie :) Graty i jak przyjdzie pochwal się koniecznie :) Pierwsze RS4 B9 na forum. 

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Kosmita napisał:

Wreszcie :) Graty i jak przyjdzie pochwal się koniecznie :) Pierwsze RS4 B9 na forum. 

Pierwsze w NO otworzyli książki dziś o 12.00 moje poszło 12.01 :)

Opublikowano
Teraz, turdzi napisał:

Pierwsze w NO otworzyli książki dziś o 12.00 moje poszło 12.01 :)

:) ale naczekałeś się trochę. No nic, teraz najgorszy okres oczekiwania ale jak przyjdzie to pierwsze dwie noce będą w aucie ;)

Opublikowano
  • Autor

Uff jestem bez auta od sierpnia jak muszę biorę albo służbowe albo fiesta żony a teraz jeszcze 3 miesiące no ale idzie już z górki :)

Myślę że w tym aucie to będzie miesiąc :)

Opublikowano
4 minuty temu, turdzi napisał:

Uff jestem bez auta od sierpnia jak muszę biorę albo służbowe albo fiesta żony a teraz jeszcze 3 miesiące no ale idzie już z górki :)

Myślę że w tym aucie to będzie miesiąc :)

:) no tak. Tym bardziej oczekiwanie jest mordęgą. Dobrze, że Avant - można spać wygodnie :)

EDIT: a u nas właśnie też wrzucili konfigurator RS-y na stronę :) Idę się pobawić :)

Edytowane przez Kosmita

Opublikowano

Graty :kox:

Nawet nie pytam o cene :grin:

Edytowane przez Kooga

Opublikowano
26 minut temu, Kooga napisał:

Graty :kox:

Nawet nie pytam o cene :grin:

Też nie pytam :) I też gratuluję pierwszej RS4 B9 :)

Opublikowano

Gratulację ;). Będziesz miał okazje trochę się pobawić, bo wiesz.. "The winter is coming" :grin:

Opublikowano

Piękna, na zdjęciu konfiguracji wygląda jak milion dolców :D 

Opublikowano

Super, zapewne nie możesz się doczekać odbioru.

Długi czas realizacji ?

Wrzuca fotki jak tylko odbierzesz :)

Opublikowano
  • Autor

No mało powiedziane zwłaszcza że jestem bez auta od sierpnia a teraz jeszcze 3 miechy czekania no ale już bliżej niż dalej.

Opublikowano
  • Autor

Dorzucilem listę wyposażenia ale widze ze nie ma pakietu Dynamic ktory oczywiscie zamówiłem :) 

Opublikowano

Dobre bydlę tylko dlaczego białe? ;) Twój wybór, tak czy inaczej gratki. 3 miechy szybko zlecą, ja swoje powinienem dostać w przyszłym tygodniu :)

Opublikowano
  • Autor

Bedzie pan zadowolony S4 to bardzo fajny sleeper juz nawet miałem prawie zamówione ale sie rozmyslilem :) 

A dlaczego biały , ano z powodów praktycznych po trzech czarnych pod rząd nie mam juz siły patrzeć na rysy zresta to auto z tymi detalami musi byc w jasnym oborze inaczej połowa ich gminie.Rozważałem jeszcze Nardo Gray ale to taki troche sezonowy kolor.Dzis modny jutro juz nie a biały to zawsze biały do tego bedzie folia na przod wiec tym bardziej pasuje bo mniej bedzie widac.

Edytowane przez turdzi

Opublikowano
26 minut temu, turdzi napisał:

Bedzie pan zadowolony S4 to bardzo fajny sleeper juz nawet miałem prawie zamówione ale sie rozmyslilem :) 

A dlaczego biały , ano z powodów praktycznych po trzech czarnych pod rząd nie mam juz siły patrzeć na rysy zresta to auto z tymi detalami musi byc w jasnym oborze inaczej połowa ich gminie.Rozważałem jeszcze Nardo Gray ale to taki troche sezonowy kolor.Dzis modny jutro juz nie a biały to zawsze biały do tego bedzie folia na przod wiec tym bardziej pasuje bo mniej bedzie widac.

Eeee tamm wybrzydzacie panowie . . . Kurde, który RS nie robi roboty. . . Nie ma co się tłumaczyć z koloru, ma się podobać właścicielowi ;) Auto fest. . . i nie ma co tam rozkminiać. 

Powodzenia w modach . . . heheh :kox:

Opublikowano

Tutaj można chyba tylko zmodzić dywaniki na zime haha. Chyba że zaszalejesz i felge zmienisz hehe :) graty fury oby szybko czas zleciał do odbioru :)

Opublikowano

Gratulacje. Fura kox !

Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Dziex no tak felgi sa faktycznie takie sobie ale i tak lepsze niż w RS5 ale w praktyce to najtańszy opcja na 20 cali z przyzwoitą opona.Cokowiek by się nie brało nawet z OEM używek z allegro i nowa opona wyjdzie drożej.

Po czasie te felgi jakoś przemówił do mnie i nawet zaczęły mi się podobać.

Myślę że na żywą będzie jeszcze lepiej zresztą jak z samym autem już w sztucznym świetle we Frankfurcie wygląda mega więc na żywca będzie pewnie miód malina.

Jakieś tam ustrzelone w Monachium.....

FB_IMG_1509987159251.jpg