turdzi Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 Myślę że najgorszy etap transpotu przeszedł ok.Jutro jadę do salonu więc jak by coś było grubszego nie chcieli by żebym przyjechał. Relacji live ciąg dalszy Auto już w salonie a sprzedawca mnie kusi zdjęciami ale całego auta nie chce mi pokazać cwaniak
Norbas Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Skurwesyn dekielka nie włożyli na miejsce Jutro od razu odbiór ? Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Norbas
turdzi Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 22 minuty temu, Norbas napisał: Skurwesyn dekielka nie włożyli na miejsce Jutro od razu odbiór ? Takie rzeczy sa powściągnął do transportu. Odbieram w poniedziałek ale jutro rano jadę zobaczyć.
turdzi Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 8 minut temu, Kosmita napisał: Super. Fajna chwila przed Tobą Jak przy odbiorze kazdego nowego auta.To co tu jest wyjątkowe ze odbieram cosc czego sie nazywa nie widzalo przynajmniej w tym kolorze wiec dodatkowy greszczyk emocji.Ktos moze powiedzieć kupno nowego wyrzucone pieniądze jak mozna pewnie nw DE wyrwać z małym przebiegiem pewnie z 10/15 % taniej ale dla mnie wlasnie to czekanie zamawianie i odbiór to chwile warte czekania i zdecydowanie wspomnienia na całe życie.
Przemo c Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 gratki piękny kolorek i zacna fura niech wozi bezpiecznie
simon__75 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 świetne autko !!! Zazdroszczę !
mystic.pl Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Turdzi, ty weź jakiś Persen zażyj co byś na serducho nie zszedł do poniedziałku, ten czas ostatnich chwil przed odbiorem jest najgorszy uczucie odbioru nowego audi w salonie jest .... tylko z czasem przychodzi wkoorw jak je traktują specjaliści na serwisie Edit, dobrze, że tą tapicerkę udało ci się zmienić bo wygląda przekozak Edytowane 30 Stycznia 2018 przez mystic.pl
Onyks Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 3 godziny temu, turdzi napisał: Jak przy odbiorze kazdego nowego auta. Jestem pewien, że nie każdego... Gratulacje zakupu i bezawaryjnej jazdy
turdzi Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Onyks napisał: Jestem pewien, że nie każdego... Gratulacje zakupu i bezawaryjnej jazdy Czy ja wiem mysle ze każde nowe " czy nowe używane " cieszy nowego właściciela no chyba ze ktos z rożnych powodów musi zmienic na gorsze , starsze itp.itd.
turdzi Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 2 godziny temu, mystic.pl napisał: Turdzi, ty weź jakiś Persen zażyj co byś na serducho nie zszedł do poniedziałku, ten czas ostatnich chwil przed odbiorem jest najgorszy uczucie odbioru nowego audi w salonie jest .... tylko z czasem przychodzi wkoorw jak je traktują specjaliści na serwisie Edit, dobrze, że tą tapicerkę udało ci się zmienić bo wygląda przekozak To prawda ale tam gdzie kupuje to maleńki salon gdzie wszystkich znam i odpukać jakiś przypalonego nie miałem.
turdzi Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Relacji live ciąg dalszy BOM więcej zdjęć wieczorem
turdzi Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Masakra system oficjalnie rozwalony
krzychu252 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Wspaniała Rakieta !! Pięknie wygląda w białym. Gratuluję
Veiru Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Przepiękna Gratuluję i życzę wytrwałości w oczekiwaniu na odbiór
Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 yebaniutki tylko mruczy wqrwiony że jeszcze nikt mu nie depnął
Rekomendowane odpowiedzi