HOLMATRO Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 A już sam nie wiem, chodzi mi po głowie ostatnio bardzo eska i myślę czy nie zmienić holmatrowozu na wolnossaka V8. 1
muunv Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Widze, ze nie tylko mi zaczyna chodzic po glowie eSa. 1
daglas Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 36 minut temu, HOLMATRO napisał: A już sam nie wiem, chodzi mi po głowie ostatnio bardzo eska i myślę czy nie zmienić holmatrowozu na wolnossaka V8. Zlap sie z eską to zmienisz zdanie poza dzwiekiem i wypasem to nic wiecej w mojej ocenie nie posiada. Chyba ze powiedzialbys s4 b8 to bym sie zgodzil
HOLMATRO Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wiem że w tej chwili eske robie jak chce, bo już miałem przyjemność. Ale właśnie o ten wypas bez konieczności modzenia żeby podnieść standard, salon w środku i dźwięk, symfonię widlaka mi chodzi. Wychowałem się na dużych amerykańskich silnikach ojca i jakos tak ostatnio mam różne myśli.
daglas Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2018 Maly mod a cieszy - listewki ogarniete 1
qruku Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ładnie wygląda podrzuć proszę na priv jaki mniej więcej koszt
black4 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Miałem okazję uczestniczyć w przeprowadzeniu operacji "Carbon" ;D Michał za dnia wygląda jeszcze lepiej! Świetny mod, inne wnętrze ;D Pozdrawiam
Bruuuum Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 W dniu 9.12.2018 o 00:38, daglas napisał: Maly mod a cieszy - listewki ogarniete W oryginale "skos" wzoru carbonu układa się w przeciwną stronę po prawej części samochodu łącznie z ramką biegów i popielniczką, niż po lewej ;)
daglas Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2018 21 godzin temu, Bruuuum napisał: W oryginale "skos" wzoru carbonu układa się w przeciwną stronę po prawej części samochodu łącznie z ramką biegów i popielniczką, niż po lewej Nie jest to oryginal
Bruuuum Opublikowano 24 Grudnia 2018 Opublikowano 24 Grudnia 2018 W dniu 21.12.2018 o 20:33, daglas napisał: Nie jest to oryginal Widzę, mówię jak inaczej jest w oryginalne ;)
daglas Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 Troche chinszczyzny na pokladzie: Adapter aux Koncowki podjebki akrapovic Byly jeszcze tarcze rotingera hp ale mialy turbo bicie i pojechaly na reklamacje.
muunv Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Albo mi sie wydaje, albo strasznie zapyziala skore masz, bo sie strasznie swieci Koncowli z aliexpress? Edytowane 22 Stycznia 2019 przez muunv
daglas Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 27 minut temu, muunv napisał: Albo mi sie wydaje, albo strasznie zapyziala skore masz, bo sie strasznie swieci Koncowli z aliexpress? Musze wymyc w koncu polecasz cos ? Tak ali
HOLMATRO Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Końcówki fajnie się prezentują, takie same montowaliśmy ostatnio w golfie gti mk6. Ja się przymierzam do wymiany końcowych tłumików, wtedy tez będę myślał nad fajnymi końcówkami
MarcinL Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Też za jakiś czas chcę końcówki zmienić i nie wiem czy iść w s4 czy po prostu dać większe pojedyncze ugh.. ?
papadziordzio Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 W dniu 22.01.2019 o 23:10, daglas napisał: Musze wymyc w koncu polecasz cos ? Tak ali Polecam: https://shop.rrcustoms.pl/pl/p/Zestaw-RRC-Car-Wash-LEATHER-CLEANER-STRONG-BOX-do-czyszczenia-skor-/2568 lub dla mniej brudnych: https://shop.rrcustoms.pl/pl/p/Zestaw-RRC-Car-Wash-LEATHER-CLEANER-SOFT-BOX-do-czyszczenia-skor-/2569
daglas Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2019 W dniu 25.01.2019 o 14:12, papadziordzio napisał: Polecam: https://shop.rrcustoms.pl/pl/p/Zestaw-RRC-Car-Wash-LEATHER-CLEANER-STRONG-BOX-do-czyszczenia-skor-/2568 lub dla mniej brudnych: https://shop.rrcustoms.pl/pl/p/Zestaw-RRC-Car-Wash-LEATHER-CLEANER-SOFT-BOX-do-czyszczenia-skor-/2569 Duza roznica w mocy pomiedzy dwoma ?
daglas Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2019 Z racji tego ze auto stoi juz od tygodnia bez tarcz wzialem sie za kilka rzeczy na pierwszy rzut demontaz oslon podwozia i zabezpieczenie wszystkich oznak korozji, tak samo z oslonami drzwi. Demontaz pokrywy zaworowej bo zaczelo sienie pocic, przy okazji przemalowalem. W dwoch fotkach widac walki przy jezdzie na castrolu 5w30 i zmiana co 15-17 tys km. Na drugim foto po przesiadce na motula, zmianach co 8 tys km i plukankach.
Gremlin0209 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 17 minut temu, daglas napisał: Duza roznica w mocy pomiedzy dwoma ? Polecam ogolnie wszystkie ich produkty. Maja ich bardzo duzo i chyba do wszystkiego. Cena + jakosc miazga ? Polecam ich tez polubic na fb, bsrdzo duzo filmikow z dzialania ich produktow ? Ogolnie sa oni z mojej okolicy, bo Kielce ?
Rekomendowane odpowiedzi