arko72 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 załeczq sprawdz mi prosze nr części na twoim programiku -chodzi mi o przepływomierz powietrza do mojego auta 2003r a4 b6 tdi 1,9 dzieki z góry ,będe musiał chyba go kupic i wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 co powiecie na te czerwone cudo Hennessey Venom GT wersja 1014 km:jerk::jerk:cena od 600 tysięcy do 1000000 $ i najnowszy i wiele innych np Audi RS7,RS8 , S8, najnowsze Mercedysy S AMG ,Ferari I wiele innych Tak oto bawią się ludzie ........................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 załeczq sprawdz mi prosze nr części na twoim programiku -chodzi mi o przepływomierz powietrza do mojego auta 2003r a4 b6 tdi 1,9 dzieki z góry ,będe musiał chyba go kupic i wymienić arko, jak chcesz przepływke sobie sprawić to polecam kontakt z toma77 z naszego forum. Swojego czasu u niego robiłem zakupy (przepływke też kupowałem) i byłem zadowolony. a gdzieś ty to bywał Grzesiu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 jedynie 240€ :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 chyba złotych kolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 w ASO 240€ z tego rogramu wynika to sobie przemnóż i wyjdzie Ci cena w ASO ze tysiak na lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 270zł u TOM77 HE HE HANDLUJ DALEJ ZAŁECZEQ TO BEDZIESZ W ZIME W KAPCIACH CHODZIŁ PO ŚNIEGU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 pewnie chinska czestu juz zepsute sa w pudelku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 kupowałem u Tomka już nie jedną rzecz wiec tu sie odezwę wszystko było ok - włącznie z przepływką (bo to też u niego kupowałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Marek jak tam syn dotarł cały w niedziele do domu ?? :decayed: bo spotkaliśmy go pod sznapsem :naughty: cały dotarł , za to ja miałem szlifa na VFR nad morzem, na szczęście skończyło się tylko na śrubach w barku, w rusztowaniu teraz wyglądam kuźwa jak drogowskaz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 może ktoś pomoże w temacie: http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/kod-dostepu-blokow-pomiarowych-silnika-vcds-283456/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 270zł u TOM77 HE HE HANDLUJ DALEJ ZAŁECZEQ TO BEDZIESZ W ZIME W KAPCIACH CHODZIŁ PO ŚNIEGU ja nie jestem handlowcem Areczku chciałes nr to podałem i przy okazji cene ASO a jak wiesz ASO ma ceny zaporowe a ta za 270 to jakiej firmy ?? bo jak patrze na stronce Inter Carsu to ceny od 350 ---------- Post dopisany at 07:23 ---------- Poprzedni post napisany at 07:14 ---------- Marek jak tam syn dotarł cały w niedziele do domu ?? :decayed: bo spotkaliśmy go pod sznapsem :naughty: cały dotarł , za to ja miałem szlifa na VFR nad morzem, na szczęście skończyło się tylko na śrubach w barku, w rusztowaniu teraz wyglądam kuźwa jak drogowskaz... ooo kuzwa:kwasny: dobrze ze bardziej sie nie poskładałeś:kox: Wariacie Teraz to kuźwa jesteś transformers :decayed: Markus Optimus Prime :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 załeczq to jest firmy bosh , Mareczku dobrze ze tylko tak sie skończylo ,TERAZ PRZYNAJMNIEJ BEDZIESZ MIAŁ KOLEJNE ŚWIETA bOŻEGO nARODZENIA A NIE ŚWIĘTO ZMARŁYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Marek jak tam syn dotarł cały w niedziele do domu ?? :decayed: bo spotkaliśmy go pod sznapsem :naughty: cały dotarł , za to ja miałem szlifa na VFR nad morzem, na szczęście skończyło się tylko na śrubach w barku, w rusztowaniu teraz wyglądam kuźwa jak drogowskaz... piasek? czy co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Marek jak tam syn dotarł cały w niedziele do domu ?? :decayed: bo spotkaliśmy go pod sznapsem :naughty: cały dotarł , za to ja miałem szlifa na VFR nad morzem, na szczęście skończyło się tylko na śrubach w barku, w rusztowaniu teraz wyglądam kuźwa jak drogowskaz... piasek? czy co się stało? 2 wielkie czarne psy wybiegły zza płotu na jezdnię, prosto pod koło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 dobrze ze gorzej nie wyszlo, bo pewnie było możliwe ... No niestety ale jest frajda ale i z ryzykiem na motorku zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 o kurcze, Marek współczuję takiej akcji na moto i cieszę się że nic poważniejszego Ciebie nie dotknęło. trzymaj się chłopie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre_23 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam szanownych kolegów na forum! Prośba o pomoc w podłączeniu instalacji elektrycznej haka do B6 Jako że jesteś z Olsztyna pozwoliłem sobie napisać i poprosić o pomoc. Mam problem z podłaczeniem instalacji elektrycznej do haka w B6. Posiadam oryginalny hak i oryginalna wiązkę z modułem. Jest tylko jeden problem, że wiązka ma obciete przewody prowadzące z kostek od modułu do przodu auta. Odwiedziłem juz 3 mechaników -elektryków w Olsztynie i żaden nie chce się tego podjąć, mówiąc że tego nie robili i się boją, nie mają schematu i takie tam bzdety. Może ktoś z lokalnych forumowiczów znasz kogos kto niedrogo i dobrze to zrobi w Olsztynie lub okolicach. Mój kontakt telefoniczny to 668-593-327 lub e-mail: [email protected]. Z góry dziekuję za wszelką pomoc. pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi