adrianus Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 a co z fela do tego jaco? bo ja bije sie z myslami czy nie zamienic 19 na 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jak na fotce w podpisie...8j et43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 a jakie Tobie kolo chodzi po głowie? moze moje MAM'y? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 prosiaczki kto mi pomoże ze sprawdzeniem radyjka ? potrzbny ktoś kto ma concert II u siebie grający (kupiłem sobie takie i chce sprawdzić czy działa prawidłowo i dlatego bym potrzebował podłączyć się do kogoś) - oczywisto kluczyki do demontażu radyjka mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 ja nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Siemka Zbyszek ja mam chorusa II kostki pewnie są takie same? ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Freisprecheinrichtung - Langzeittest Audi A3 Sportback Ambition 1.9 TDI - Langzeittest.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Skrzypek jest spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 no raczej są chętni???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 ja mogę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 ja mogę być to już coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 I ja mogę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 a jaki termin i miejsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 wczoraj był :decayed:było sporo nowych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 wczoraj był :decayed:było sporo nowych ludzi c**j w torcie coś ściemniasz wczoraj to była adaptacja klimatronika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 wczoraj był :decayed:było sporo nowych ludzi c**j w torcie coś ściemniasz wczoraj to była adaptacja klimatronika adaptacja była w sobotę:grin:wczoraj był spot, 10 autek było:wink:wieczorem wstawie fotki zbychzz spryski brałeś w ASO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 d*pa. spot widze ze byl.. a ja nie wiedzialem.. :/ heh, hanba mnie! 10 autkow? no to nie zle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 narazie sprysków nie brałem żadnych więc nic nie podpowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 będę latał po mieście to seata odwiedzę.Mam tam rabat to popytam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 fajno - pochwal się jak znajdziesz te spryski bo fajna sprawa (potrzebujesz podgrzewane czy bez grzałek ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ja grzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi