Gość grzesiekA4 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 witam czym moge zmyc klej po znaczku na klapie odkleilem znaczek A4 i nie wiem czym to zmyc...?
Gość grzesiekA4 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 jakis lekki zmywacz do pzanokci... i nie zeszlo...
iwadrian Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zmywacz silikonowy,benzyna ekstrakcyjna, benzyna zwykła lub rozpuszczalnik nitro ale z tym ostatnim ostrożnie bo lubi lakier rozpuścić.Najlepiej jest kilkukrotnie namoczyć i dopiero zmywać. Potem delikatnie zapoleruj i nie będzie śladu.
Rafal_69 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 myśle ze benzyna ekstrakcyjna wystarczy tez zmywałem
Gość grzesiekA4 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 a kupie ta beznynke ekstrakcyjna na stacji benzynowej??
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 może coś pomoże http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t31805.0.html;highlight=zmyć+klej
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja kiedys w innym aucie potraktowałem to wd40 plus gumka do ścierania ołówka i pomogło
Rafal_69 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 no to masz wszystko podane jak na dłoni wiec jutro do roboty i bedzie po sprawie
michu93 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 zależy jaka ta naklejka, chodzi ci może o tą od rejestracji? ogólnie to ja taka nagrzałem i zdzierałem a później tylko płyn do szyb i jechane
loco87 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Najlepszy w takiej syt. jest : - plyn do rolek - uzywany w serwisach druk. Sami uzywamy ich do likwidacji starych naklejek. Testowalem na aucie i szlo pięknie. Poprostu rozpuszczalo ten klej.
boseron Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ja jak ściągałem naklejke z szyby i znaczek z tyłu najpierw dobrze nagrzałem nagrzewnicą, klej sam odchodził wystarczyło czymś twardym plastikowym przejechać a potem płyn do szyb i po kłopocie, z tyłu pod znaczkiem jeszcze delikatna polerka pastą "farekla G3"
radzisz22 Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 witam w jaki sposob sie zdjemuje znaczek a4 z tylu?czu jest on tylko na kleju czy tez moze jest wcisniety na zaczepach w jakies dziury mocujace?
_Solar_ Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 witam w jaki sposob sie zdjemuje znaczek a4 z tylu?czu jest on tylko na kleju czy tez moze jest wcisniety na zaczepach w jakies dziury mocujace? Jest on zamocowany na taka tasme gombeczkowa samoprzylepna.Podrzej suszarką albo nagrzewnica dobrze emblemat (jak dobrze podgrzejesz to powinien sam zejsc) albo wez jakąś zyłke i przecinaj tą taśme.Jak juz zdejmiesz to zostaną Ci slady które mozesz zmyć jakis rozpuszczalnikiem lub zwykła benzyną.Na koniec przetrzec pastą polerska i gotowe kolega Madas podał link gdzie taki temat juz był przerabiany => http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t31805.0.html;highlight=zmy
boseron Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 witam w jaki sposob sie zdjemuje znaczek a4 z tylu?czu jest on tylko na kleju czy tez moze jest wcisniety na zaczepach w jakies dziury mocujace? tylko na kleju , podgrzej i zejdzie bez problemów
radzisz22 Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 dzieki za odpowiedz w wolnym czasie sprobuje to odkleic w ten sposob co rzescie mi powiedzieli:)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi