arielo Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 nie musisz walnąć az tak ciemny grafit.. po prostu lekki graficik!! ziarenka w stylu shine lakiernik ci dobierze!! ale to zależy dużo od tego co zrobisz z grillem ogólnie temat do zamknięcia. I tak zmienisz felgi po 2 miesiącach jakkolwiek nie będzie ... i tak zrobisz fajnie.. Twoja fura, zawsze była inna więc nie ma sensu zostawiać felgi w Ori kolorze!! i tak zrobisz coś innego, niż wszyscy!! Powodzenia Sorry za OT.. jak długo można należeć do A4klub bez własnej A4?? u mnie porażka. tyle przygotowań, analizy, oglądań szrotów i zadbańców i znalazłem robotę, gdzie dostałem służbowe auto i nie ma sensu kłaść we własne kółka ;( . Motywacja jest, żeby stanowisko menago załapać, im dają oooo
Dibo Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Mi tam tez niezbyt podchodzi... Pchac 19 po to zeby byla duza felga (nie ukrywajmy ze nie kupujemy jej dla walorów jezdnych tylko estetycznych) a potem zmniejszac ją optycznie poprzez ciemny lakier Popieram Alu znikają mimo swojego rozmiaru Pomyśl nad polerką
Gość jaarek_dpl Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 do tak zrobionej stylistycznie tylko grafit na feldze
ksiadz99 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 jezeli juz to tylko ewentualnie jasny grafit ale ja i tak pozostaje przy oczojebnych srebrnych
Cineksik Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Pchac 19 po to zeby byla duza felga (nie ukrywajmy ze nie kupujemy jej dla walorów jezdnych tylko estetycznych) a potem zmniejszac ją optycznie poprzez ciemny lakier Nosb ma racje robisz je delikatnie jaśniejsze od budy i jest kox ale to Twój tron, a ta palma ma sucho
topor Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Mi tam tez niezbyt podchodzi... Pchac 19 po to zeby byla duza felga (nie ukrywajmy ze nie kupujemy jej dla walorów jezdnych tylko estetycznych) a potem zmniejszac ją optycznie poprzez ciemny lakier Popieram Alu znikają mimo swojego rozmiaru Pomyśl nad polerką polerka wygadala by tu conajmniej niesmacznie... :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 polerki nie bedzie na 100%. Te felgi do tego sie nie nadaja
Nosb Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Co wy gadacie ? Kurde,że tez nie moge znalesc tego foto :/
Iverson Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 duża powierzchnia fajnie by się spolerowała :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 Co wy gadacie ? Kurde,że tez nie moge znalesc tego foto :/ Nosb to prosze cie znajdz ... bo jakos jak nie zobacze to sie nie przekonam...
slaweq Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Mi tam tez niezbyt podchodzi... Pchac 19 po to zeby byla duza felga (nie ukrywajmy ze nie kupujemy jej dla walorów jezdnych tylko estetycznych) a potem zmniejszac ją optycznie poprzez ciemny lakier Popieram w 100%
Nosb Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Wieczorem bede miał Tamto auto to RS4 w kombi , czarne , z duzą gleba i chromowane fele... A mam'y jakie miałes ? Nie chrom/polerka ? I co zle było ?
soolek Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Ja bym zrobił w takiej kolejności: 1) czarne z połyskiem 2) grafit 3) zostawić ori kolor. Jeżeli idziesz w czerń, to grill musi zostać jednolity, czyli czarny - srebrny będzie się gryzł z resztą. Poza tym, jeżeli ktoś zakłada 19', to nie jest jednoznaczne z tym, że jego samochód ma wyglądać jak choinka i zwracam uwagę każdego przechodnia. Wystarczy jak zostanie zauważony przez innego maniaka i to w zupełności wystarczy. Nowak, idź na całość - daj na czarno Coś czuję, że to może wyglądać kozacko (na forum jest gdzieś fotka B7 na czarnych felgach S-line i wygląda mego kox).
johnybravo Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 grafit tak jak fotke wyrzej ,wyglada nieziemsko
slaweq Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Nie wiem czy ta B6 to VT czy ori fotka, ale jak dla mnie to nieporozumienie Przeciez te felgi giną a połączeniu z czarnym autem i ciemnymi szybami. Nie trzeba 19" felg zeby taki efekt osiagnąć :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Tyle odemnie... A wy " róbta co chceta" o kutwa kozak że ch... zaczynam powoli zmieniać zdanie ale z przewagą na grafit ( narazie )
arielo Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Tyle odemnie... A wy " róbta co chceta" wygląda cudnie. Ale u Nowaka trzeba by relingi i lustra dokoptować co by do czegoś pasowało.
Yelo Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Mnie polerowane fele od RS6 nie przekonują. Zdecydowanie sreberko.
Rekomendowane odpowiedzi