turdzi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Bo w pl na stronie audi to wogle nic nie ma .Zebys mogl wybrac piano black musisz najpierw zamowic pakiet S-line bo to jedna z opcji do tego pakietu.Osobno tego nie zamowisz.
Rdzewek_RdK Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 z jednej strony to wykończenie trochę traci, bo to jednak nie oryginał, a tak jak Ciebie strasznie mnie wykańczają ryski na dekorach i też szukam jakiegoś ciekawego rozwiązania a ten biały no niby nie wygląda najgorzej
variocustoms Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 kontrast Ok ale ale faktura nie do końca OK, kojarzy mi się z rybią łuską ORI Audi która jest , moim zdaniem ORI carbon ew. szczotkowane alu jest jedne z bardziej wytrzymałych na zarysowania dekorów, folia jest Ok bo można co jakiś czas zmienić na inną, z malowaniem więcej roboty jest, ja bym poszukał ORI carbon, do białego i czarnego pasuje jak ulał
mystic.pl Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zestaw do pielęgnacji alcantary Gliptone: szczoteczka, plyn do czyszczenia i plyn do impregnacji. Wszystko kupione w all4auto.pl w Poznaniu Fajny namiar, thx mają wyjątkowo dobrze zaopatrzony ten sklep. Właśnie kupiłem wszystko co chciałem, no i dostałem od Wojtka taki rabat, że aż się zdziwiłem, no i gratisy bez zająknięcia w postaci torby i fartucha
Flyer Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Pozdrowienia z Teneryfy! pozdrowienia z Polski
_Makki_ Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Chyba sobie kupie nowa zabawke Dyskutuje cene, jak narazie Mozna zgadywac...
_Makki_ Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Ale felge czy zacisk bo oba ladne DUH, mialem na mysli zabawke - auto A zdjecie to mala podpowiedz co to za "zabawka"...
turdzi Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 rs2 jak cie stac to bym bral w ciemno Piekna http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=26510351
_Makki_ Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Pewnie Porsche 993 :> prosiak beee! rs2 jak cie stac to bym bral w ciemno Piekna http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=26510351 W poniedzialek bede wiedzial cene ubezpieczenia itp. Ale tanio nie bedzie Bede probowal na 8000km rocznie...
turdzi Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 ........ale , ktos madrzejszy w temacie z NO mi kisdys powiedzial ze bez 280-300 K nie ma sie co zabierac za RS2. Inaczej bedzie kusztownie a auto bedzie dalekie od idealu. Przeczytalem sebie wszystko ladnie , motor robiony bo padl , lakierowane ( wiec ewentualne wypadki sa juz ukryte ) przebudowane z ciezarowki , nie widzialem na zywo ale ja bym sie dobrze zastanowil.Za 280 -300 trafiaja sie prawdziwe rodzynki z przebiegiem mniej niz 100 tys. czasem i do tego w pelni orginal.
_Makki_ Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Dzisiaj do mojej kolekcji kosmetykow i plynow zamowilem dopelnienie. Tym razem juz wieksze banki bo i taniej wychodzi i nie trzeba sie przez jakis czas martwic ze braknie - CarPro Iron X 5l - Bilt-Hamber Surfex HD 5l - P21S Power Gel 5l - Valet Pro Bilberry 5l - Mac124 Prickbort 10l - NanoLotus® Auto Glass Sealant Pro Wszystko oprocz Mac124 Prickbort jest dostepne w Polsce i nie tylko. P21S Power Gel i Valet Pro Bilberry to wedlug mnie najlepsze plyny do felg na swiecie. No i chyba nie tylko wedlug mnie, wystarczy pogooglowac
turdzi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Wszystko oprocz Mac124 Prickbort jest dostepne w Polsce i nie tylko a szkoda bo to rewelacja Makki mi polecil i jestem zachycony
Patrox Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Makki, skąd ty znajdujesz czas na to wszystko aby tak dbac o auto. Na mnie moi znajomi mówia że jestem detalista ale przebijasz wszystkich.
turdzi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Makki, skąd ty znajdujesz czas na to wszystko aby tak dbac o auto. Na mnie moi znajomi mówia że jestem detalista ale przebijasz wszystkich. ja to sie zasanawiam kiedy on pracuje bo z tego co wiem caly czas ma jakies wolne
Rekomendowane odpowiedzi