Rdzewek_RdK Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 dajcie więcej informacji, bo chętnie też bym to zamówił
_Makki_ Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 dajcie więcej informacji, bo chętnie też bym to zamówił Masz adres strony na zdjeciu.. Po 5 dniach w delegacji przyjechalem do domu a tu normalnie wigilia Same paczki dla mnie.. Trzeba bylo poczekac az zona zasnie:) Jak juz wczesniej pisalem rozne probki sie pokonczyly, zylowac od kolegi nie mozna non stop wiec i zamowienie na ten sezon trzeba bylo zrobic. Wiekszosc juz przyszla, troche Swissvaxa brakuje.. No i to co lubimy najbardziej czyli zdjecia: Cenny woreczek i reszta.. Na troche starczy :gwizdanie:
Tomasz Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 widzę że choroba postępuje coraz bardziej :drool:
mgtan Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 iść idzie ale efekty kozackie... ja dziś zrobiłem pierwsza kompiel w Meguiars...szampon a potem wytarcie ich ściereczkami... efekty? za***iste... lakier jakby było gładki jak szyba... w szoku byłem jak ich scierki świetnie działają... było warto dać za to 30 PLN za sztuke. co do ich rękawicy to jest spoko... umyłem auto na koniec myłem nadkola i wiadomo specyficzy brud się osadza na rekawicy... a usunięcie tego z rękawicy to tylko zlanie strumieniem wody przez kilkanaście sekund ... rewela... zobaczymy co dalej...może za tydzień zoabcze jak działa ich glinka oraz nabłyszczacze i wosk...
turdzi Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 wydaje wiecej na kosmetyki do auta niz zona na swoje do pielengnacji
mgtan Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 wydaje wiecej na kosmetyki do auta niz zona na swoje do pielengnacji :polew: :polew:
mystic.pl Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 My Good, jak by żona wiedziała ile wydajesz na kosmetyki dla kochanki to by Cię w trymiga pogoniła z haty :decayed: ... do garażu Makki ile cię wynosi 5L Prickbort MAC 124
Rosemeyer Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 kiedys Cie za to zamknal, bo to nie jest normalne
variocustoms Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 to będzie najbardziej zadbany second hand car - Makki robisz foto story dla następnego właściciela auta?
_Makki_ Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 widzę że choroba postępuje coraz bardziej :drool: No no, dobrze ze nie wymyslily jeszcze odwykow dla chorych na ta przypadlosc.. Chyba ze o czyms nie wiem My Good, jak by żona wiedziała ile wydajesz na kosmetyki dla kochanki to by Cię w trymiga pogoniła z haty :decayed: ... do garażu Makki ile cię wynosi 5L Prickbort MAC 124 Zona nie miesza sie w takie sprawy. Wie ze wszystko to w "promocjach" i same darmowe probki Spoko, mam pokoj goscinny w garazu... :gwizdanie: Prickbort 5l wychodzi mnie jakies 100zl za banke. W litrowych butelkach po ok 35zl.. to będzie najbardziej zadbany second hand car - Makki robisz foto story dla następnego właściciela auta? Foto story jest, backup serwera ze zdjeciami takze Jutro ogladanie mozliwych nowych felg na sezon letni: Dzieki Miron i Siemian
variocustoms Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 _Makki_ miałem Advanti typ E w 18'' zajefajne fele i w bardzo dobrej cenie za wysoką jakość, jak by co to Red Bull Racing używa Advanti w F1 BTW mam nadzieję, ze to nie tylko pokrowce są Advanti
miron78 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Dzieki Miron i Siemian spoko [br]Dopisany: 09 Maj 2011, 22:59_________________________________________________Ps. Piękny wzór felg - zazdroszczę
variocustoms Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 ta, z wrażenia, że się sam w balona zrobiłem myśląc, że Advanti zakładasz
Staszek20VT Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Co to za pady jak można wiedzieć i gdzie się zaopatrujesz? Może być PW. Dzięki z góry.
mystic.pl Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Makki weź Ty mi powiedz jaki środek zastosować do mycia wstępnego ciśnieniowego przed myciem na 2 wiadra aby nie uszkodzić powłoki woskowej ?
Tomasz Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Makki weź Ty mi powiedz jaki środek zastosować do mycia wstępnego ciśnieniowego przed myciem na 2 wiadra aby nie uszkodzić powłoki woskowej ? ja proponuję : VALETPRO PH NEUTRAL SNOW FOAM 5L około 80zł a co na to Makki ?
Rekomendowane odpowiedzi