Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba muszę się zastanowić też nad tym bo już dwa odpryski są a auto użytkowane 2 miechy :kwasny:

Opublikowano

Teraz zamiast bra mozesz zrobic gume natryskowa, jest o tym watek na forum

Opublikowano

Pierwszy raz nie podoba mi się coś co zrobiłeś z autem :thumbdown: ten stanik na białasie wygląda :facepalm: wolał bym już folię założyć na maskę i zderzak.

Na czarnym może to lepiej wygląda, przynajmniej nie rzuca się tak w oczy.

Opublikowano

BRA moim zdaniem nie pasuje do tego auta...

Opublikowano

Guma tak ale jest tylko mat a to chyba srednio by wyglądało z reszta auta w polysku

Opublikowano

Bra tez nie jest w polysku, guma

jest tez transparentna wiec efekt moze byc calkiem ok

Opublikowano

no bra sredni , lepiej powiedz jak tam ruch w interesie z bialasem.Sprzedane nie sprzedane ktos ogladal ?

Opublikowano

Bra rulez! slabe zdjecia moze ale mnie sie podoba i najwazniejsze ze to jest super praktyczne.

Zakladasz i zdejmujesz kiedy chcesz, na trasy, wakacje itp. A ja jezdze duzo wiec..

Zainteresowanie Bialasem ogromne, 3-4 osoby jutro beda ogladac.

Ale wyglada na to ze wezme sobie narazie A4 2001 kombi 1,8T i doplate. Bedzie w sam raz na jazde do pracy :wink:

RS6 narazie papierki, formalnosci, pozwolenia i jakos musze sie przeleciec do Krakowa :wink:

Opublikowano

no i chyba jako drugie auto jak bedziesz mial RSa.Watpie zbys mogl nim wiecej jezdzic w NO niz 185 dni w roku.

A zmieniajac temat , znasz jakies norweskie sklepy ( moga bc internetowe ) gdzie kupie dystanse ( H&R , eibach lub cos podobnego) ?

Opublikowano
Bra rulez! slabe zdjecia moze ale mnie sie podoba i najwazniejsze ze to jest super praktyczne.

Zakladasz i zdejmujesz kiedy chcesz, na trasy, wakacje itp. A ja jezdze duzo wiec..

Zainteresowanie Bialasem ogromne, 3-4 osoby jutro beda ogladac.

Ale wyglada na to ze wezme sobie narazie A4 2001 kombi 1,8T i doplate. Bedzie w sam raz na jazde do pracy :wink:

RS6 narazie papierki, formalnosci, pozwolenia i jakos musze sie przeleciec do Krakowa :wink:

A duży przebieg w tym 1.8T? Bo później raczej ciężko to sprzedać w NO.

no i chyba jako drugie auto jak bedziesz mial RSa.Watpie zbys mogl nim wiecej jezdzic w NO niz 185 dni w roku.

A zmieniajac temat , znasz jakies norweskie sklepy ( moga bc internetowe ) gdzie kupie dystanse ( H&R , eibach lub cos podobnego) ?

patrzyłeś tutaj? http://www.bsbildeler.no/ sprawdzałem niedawno ceny i mieli H&R.

Opublikowano

dzieki , Makki 2001 ? to B5 , ja bym juz dolozyl kapke i kupil B6 to jednak mlodsze auto no i srodek z innej epoki.

Opublikowano

od 01 zaczely sie b6:decayed:

Opublikowano

ale w 2001 byly tez B5

Opublikowano

Turdzi: zobacz http://www.partsandretards.no/

Mamy auto nr.2 Volviaka kanapowca. Ale mnie narazie potrzebne do jazdy tak do pracy, na rafinerie itp.

Z czasem bede mial firmowe auto (norweska dzialalnosc) na norweskich blachach w leasingu. Mysle cos ala Transporter syncro.

A4 ma chyba jakos 120tys przejechane ale jak goscio da mi ja i doplaci tyle co ja chce w podmianie to ok.

Duzo sie dzieje ostatnio, malo sypiam i ogolnie malo czasu dla siebie. Ale ja lubie tak bo musze sie oderwac od pracy dla kogos.

Im bardziej brne w powaznejsze kontrakty tutaj tym bardziej widze ile przekretow tutaj robia. W porownaniu do Polski tutaj nikt o tym nie mowi. W Polsce to wiadomo, wszedzie i sie o tym mowi.

Wiem ze mozna tutaj legalnie i normalnie zarabiac kase pracujac dla siebie i zamykac drzwi o 16-17. Wiec dlaczego nie skoro moge robic cos co kocham i znam sie na tym.

Ale czas pokaze, wszystko na spokojnie.

Teraz jestem na etapie szukania logo i ludzi do pracy bo samemu to juz niestety nie moge, nie chce mi sie i nie mam poprostu czasu, przy takim natloku klientow i zainteresowanych.

Dostalem spoko propozycji logo ale nadal nie jest to cos czego szukam. Moja Pani obiecala mi w koncu cos nakreslic bo widze ze tak bedzie najlepiej. A pozniej sie cos domaluje :banan:

Ostatnie propozycje :wink:

9a1443b676f7d5a4.jpg

fc344dffe16a9601.jpg

7d827bb6f42648ae.jpg

2194f6abf742e031.jpg

8c5f467fd67845d5.jpg

a4ada8c42b678039.jpg

a32915359bf87b04.jpg

62f074861d9e59d1.jpg

fe91c5cb4ba1a008.jpg

db835d401f6b665e.jpg

8c2677f64553264a.jpg

ed952170fe5c14d1.jpg

Opublikowano

No żadne z tych logo mi nie podchodzą za bardzo :kwasny: Popatrzę co da się zrobić, może kuzyna ruszę niech coś wymyśli jak ma chwilę :decayed:

A do roboty do detailingu potrzebujesz ludzi? Trening uwzględniony?? Doświadczenie potrzebne? :decayed:

Opublikowano

Bez doswiadczenia sie nie da, dodatkowo trzeba miec serce do tego

Opublikowano
Trening uwzględniony?? Doświadczenie potrzebne? :decayed:

Nie myśl o tym bo komuś lakier zedrzesz:decayed:

---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ----------

Bez doswiadczenia sie nie da, dodatkowo trzeba miec serce do tego

Ogromne :wink:

Opublikowano

Jak dla mnie to tylko numer 7 daje radę, proste logo, bez jakiejś beznadziejnej kolorystyki, nie zajmuje dużo miejsca i nie jest nadźbane, do tego w stylu classic bez zbędnych fajerwerków, myśląc przyszłościowo bardzo dobrze nadaje się na jakieś wlepki, wizytówki, reklamy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...