wampir Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Bo stare 1,8turbo to auto dla ludzi, którzy nie mają rodziny i lubią marnować życie na dłubanie przy aucie. Od kiedy kupiłem Allroada to zapomniałem co to znaczy usterka.
george Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 14 godzin temu, wampir napisał: Bo stare 1,8turbo to auto dla ludzi, którzy nie mają rodziny i lubią marnować życie na dłubanie przy aucie. Od kiedy kupiłem Allroada to zapomniałem co to znaczy usterka. W kategorii przyrostów i potencjału 2,0 TFSI to inna liga. To co dla 1,8 T to stage 2, to 2,0 TFSI osiąga samym softem. Na sam silnik nie mogę narzekać, ale jest seria.
wampir Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Dzisiaj Allroad odjechał razem z nowym Właścicielem. Mówi się, że kierowca cieszy się w życiu dwa razy. Raz jak kupuje i drugi raz jak sprzedaje auto. Ech, mi jest jednak smutno
Barti_ Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 33 minuty temu, wampir napisał: Dzisiaj Allroad odjechał razem z nowym Właścicielem. Mówi się, że kierowca cieszy się w życiu dwa razy. Raz jak kupuje i drugi raz jak sprzedaje auto. Ech, mi jest jednak smutno Udało się wyciągnąć tyle ile chciałeś czy jednak coś obniżyłeś? Dużo chętnych miałeś?
wampir Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Muszę się sam określić czego chce. Auto sprzedałem w 3 tygodnie. Sam sobie odpowiedz czy to szybko czy nie w tym przedziale cenowym. Zainteresowanie było. Część to sami pytacze, albo tacy co pierwsze muszą sprzedać swoje. Mogłoby by być lepiej, ale nie jest też najgorzej. Temat do zamknięcia.
Maciek.Z Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Gratulacje sprzedanego auta Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Maciek.Z
wampir Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Chyba Ci się tematy pomyliły. Bo nie wiem o czym piszesz.
Rekomendowane odpowiedzi