Dev Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 wczoraj przyszły nowe tarcze zegarów z Moman.pl nie mieli od ręki, robili na zamówienie własnie je teraz przekładam
wampir Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zamieniasz w swoim aucie zegary aby nie było widac mph tylko same km/h ?
wampir Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2019 Fajnie, a nie uzywasz srodkowego wyswietlacza do tego aby pokazywal duza czcionka predkosc co do 1km/h? Jak mialem B6 to widzialem tylko km, musialem sie skupic zeby widziec mile. Teraz w Allroadzie to patrze sie na srodkowy wyswietlacz i polecam, fajna sprawa
Dev Opublikowano 13 Stycznia 2019 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Godzinę temu, wampir napisał: Fajnie, a nie uzywasz srodkowego wyswietlacza do tego aby pokazywal duza czcionka predkosc co do 1km/h? Jak mialem B6 to widzialem tylko km, musialem sie skupic zeby widziec mile. Teraz w Allroadzie to patrze sie na srodkowy wyswietlacz i polecam, fajna sprawa Używam ale wolę info o chwilowym spalaniu auto robię na tiptop i idzie na sprzedaz
AceMaster Opublikowano 13 Stycznia 2019 Opublikowano 13 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Dev napisał: dużo zabawy z przekładaniem tarcz/ uszkodzeniem czegoś?
Dev Opublikowano 13 Stycznia 2019 Opublikowano 13 Stycznia 2019 13 minut temu, AceMaster napisał: dużo zabawy z przekładaniem tarcz/ uszkodzeniem czegoś? Najgorzej to zdjec wskazowki Czas ? Jakies dwa piwa
wampir Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Jak sie wyciaga zegary? Nie trzeba za duzo plastikow wyciagac? Nie skrzypi nic po tym zabiegu? A spalanie (średnie 1 albo 2) widać jak masz włączone pokazywanie predkosci. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez wampir
Dev Opublikowano 13 Stycznia 2019 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dobrze jest miec plastikowe lyzki do podwazania plastikow Klucz nasadowy nr8 i wtyczka Cudow nie ma.
wampir Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 Siadło mi lusterko po stronie kierowcy. Przestało działać ogrzewanie. Lusterko jest asferyczne, fotochromatyczne i ogrzewane, ale z pomocą dobrych ludzi po 5 minutach już wymieniłem je. Ponieważ nieszczęścia chodzą parami to przestał też działać zamek w drzwiach kierowcy. Na początku przestał otwierać z pilota a potem i zamykać. Ponieważ to grubszy temat i nie na takie mrozy to oddałem auto do ASO. Faktura na kwotę czterocyfrową i 2h czekania. Wole o tym zdarzeniu zapomnieć.
Dev Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 58 minut temu, wampir napisał: Siadło mi lusterko po stronie kierowcy. Przestało działać ogrzewanie. Lusterko jest asferyczne, fotochromatyczne i ogrzewane, ale z pomocą dobrych ludzi po 5 minutach już wymieniłem je. Ponieważ nieszczęścia chodzą parami to przestał też działać zamek w drzwiach kierowcy. Na początku przestał otwierać z pilota a potem i zamykać. Ponieważ to grubszy temat i nie na takie mrozy to oddałem auto do ASO. Faktura na kwotę czterocyfrową i 2h czekania. Wole o tym zdarzeniu zapomnieć. Kto bogatemu zabroni....
wampir Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2019 Daj spokój. Pytałem w ASO o wycenę gratów do wymiany oleju w skrzyni biegów. Jak zobaczyłem rozpiskę to usiadłem. Nie ma w niej uwzględnionej robocizny. Proszę o komentarz
Norbas Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Masz jeszcze to auto na gwarancji ? Jak nie to napisz do firmy ZF i oni dobiorą Ci olej/uszczelki pod skrzynie... powinno być sporo taniej ewentualnie uderz do dzika etc..
Korton555 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 9 godzin temu, wampir napisał: Daj spokój. Pytałem w ASO o wycenę gratów do wymiany oleju w skrzyni biegów. Jak zobaczyłem rozpiskę to usiadłem. Nie ma w niej uwzględnionej robocizny. Proszę o komentarz Sporo drożej niż wymiana oleju w s-tronicu, za to w ZF wymiana oleju co ile 90-120 tys km, więc dłuższe interwały.
Wihajster Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 9 godzin temu, wampir napisał: Pytałem w ASO o wycenę gratów do wymiany oleju w skrzyni biegów. Jak zobaczyłem rozpiskę to usiadłem. Nie ma w niej uwzględnionej robocizny. zrobisz to za mniej niz połowe kwoty poza ASO ?
Udała30 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 A nie myślałeś żeby odezwać się do Bartka (Bart-S) ? Profesjonalista jeśli chodzi o temat automatu ? Też niedawno zrobiłem sobie do niego wycieczkę z moim Multi i wiem że kolejne 60 tysi śpię spokojnie ?
Dev Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Wampir, nie histeryzuj, tutaj masz wszystko. https://allegro.pl/oferta/7771216792 I wymienisz sobie sam, tam nie ma żadnych cudow 1
wampir Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2019 13 godzin temu, Dev napisał: Wampir, nie histeryzuj, tutaj masz wszystko. https://allegro.pl/oferta/7771216792 I wymienisz sobie sam, tam nie ma żadnych cudow Dzięki Dev, ale jest jeden problem ... Na tym filtrze nie ma znaczka OOOO i zaraz ktos mi powie, że żałowałem na serwis. No wiesz, te teksty o koniu i owsie
Rekomendowane odpowiedzi