Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black BEX quattro 225KM/345Nm by Gregor10/FULLLL/Milltek/Vfiz/Brakes-345/300/ATS GTR908/KierownicaRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie odbieraj mojego wpisu za uszczypliwość, sam jeździłem b6 8 lat i uwielbiam ten model, ale realia rynku :whistling:

Opublikowano
Teraz, dayd_4 napisał:

"Jak zależy ci na zarobku":polew:

No sorry, ale z takim zdziwieniem to napisałeś, że inaczej nie szło tego odebrać. Ile ten model na rynku jest teraz wart? 15k?

Opublikowano
  • Autor

Zaczepnie wrzuciłem tego posta z Eurotaxem, pracuje z nim codziennie :hi:

Fury nie chcę sprzedać @HOLMATRO mnie tu teraz w heble S4 próbuje ubrać, więc zaś wartość się podniesie :naughty:

Pozdro. wam!

Opublikowano
  • Autor
33 minuty temu, marcin_o23 napisał:

nie odbieraj mojego wpisu za uszczypliwość, sam jeździłem b6 8 lat i uwielbiam ten model, ale realia rynku :whistling:

Wiem wiem, spoko, właśnie sobie żartuję z tego tematu, stąd mój post.

Każdy z nas ma tutaj rarytasa :pali:

Edytowane przez dayd_4
Edit

Opublikowano
  • Autor
26 minut temu, Langista napisał:

No sorry, ale z takim zdziwieniem to napisałeś, że inaczej nie szło tego odebrać. Ile ten model na rynku jest teraz wart? 15k?

20 mi wyszło panie! Aż się sam agent zdziwił :mysli:

Opublikowano

To tylko ja w 2016 roku moje b6 z 2001r sprzedałem za 35K. Jak wystawiłem ogłoszenie na forum wszyscy się śmiali w głowę pukali i katusy im na rękach mialy wyrosnąć jak sprzedam w takiej kasie. 2 tygodnie i było po sprawie :whistling:

Przyznać się komu katus wyrósł :cool1:

Opublikowano

To i tak mało spadło jak za b6. Teraz w grudniu brałem ubezpieczenie i poszło chyba 2000zł w dół wartość. Babka mówi, że jak pomodzę auto i będę miał faktury, to mogę do rzeczoznawcy z tym i wtedy będzie podstawa do podniesienia wartości auta. Jak będzie trzeba, to chyba spróbuję, bo szkoda jak jakiś debil ukradnie albo się spali (różnie bywa) i dostanie się grosze.

Edytowane przez MarcinL

Opublikowano
  • Autor
13 godzin temu, kamelus_ napisał:

To tylko ja w 2016 roku moje b6 z 2001r sprzedałem za 35K. Jak wystawiłem ogłoszenie na forum wszyscy się śmiali w głowę pukali i katusy im na rękach mialy wyrosnąć jak sprzedam w takiej kasie. 2 tygodnie i było po sprawie :whistling:

Przyznać się komu katus wyrósł :cool1:

Jak zwykłem mawiać w takich sytuacjach: Każdy płaci za samochód tyle, ile jest dla niego warty.

Nie ma co kaktusami się odgrażać. Często spotykam się z przewartościowanymi samochodami. Ludzie kupują i są szczęśliwi!

A co do wartości, wystarczy spojrzeć za granicę zachodnią, jakie są ceny fajnych egzemplarzy.

Pzdr.

Opublikowano
  • Autor

Zaczynamy pracę nad projektem summer set. Najpierw demontaż starych opon run fiat. Zaczęło się gładko, później we czterech walczyliśmy... 

W dniu 5.02.2019 o 22:15, kamelus_ napisał:

20190207_204605.jpg

Opublikowano

A jak spaliny, byłeś sprawdzić?

Opublikowano
  • Autor
36 minut temu, MarcinL napisał:

A jak spaliny, byłeś sprawdzić?

Byłem. Wyszło ok, jedynie lambda nieznacznie przekroczona, odczyt, jakby była za bogata mieszanka... CO idealnie, HC w normie. 

Badanie robiłem po trasie, na dogrzanym wydechu.

Edytowane przez dayd_4
Edit

Opublikowano
31 minut temu, dayd_4 napisał:

Byłem. Wyszło ok, jedynie lambda nieznacznie przekroczona, odczyt, jakby była za bogata mieszanka... CO idealnie, HC w normie. 

Badanie robiłem po trasie, na dogrzanym wydechu.

wrzuc nowy ori czujnik temperatury wody

Opublikowano
  • Autor
53 minuty temu, Dev napisał:

wrzuc nowy ori czujnik temperatury wody

Czemu? 

Opublikowano

piszesz o bogatej mieszance

Opublikowano
  • Autor
20 minut temu, Dev napisał:

piszesz o bogatej mieszance

Nie. To przez brak kata. Podłączyłem kompa do diagnostyki LPG i wszystko jest ok z mieszanką. Więc ten wynik poza zakresem to kwestia przelotowego wydechu. 

Opublikowano
Teraz, dayd_4 napisał:

Nie. To przez brak kata. Podłączyłem kompa do diagnostyki LPG i wszystko jest ok z mieszanką. Więc ten wynik poza zakresem to kwestia przelotowego wydechu. 

ale masz wyłączoną sondę która jest za katem ?

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Dev napisał:

ale masz wyłączoną sondę która jest za katem ?

Tak, od 2 lat. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie, żeby nie było, że wiosna tuż tuż, a tu się nic nie dzieje w temacie - właśnie wpadły nowe oponki na lato. 

20190227-175627.jpg

20190227-175850.jpg

20190227-175647.jpg

Pozdro:hi:

Opublikowano

Jedziesz z koksem, miło popatrzeć. Mam pytanie, te rotory są oryginalne, ile dałeś za nie? Szukam na wiosne nowych kół, dlatego się pytam, a mam białe autko, to by fajnie pasowało.

Opublikowano
12 godzin temu, dayd_4 napisał:

Panowie, żeby nie było, że wiosna tuż tuż, a tu się nic nie dzieje w temacie - właśnie wpadły nowe oponki na lato. 

20190227-175627.jpg

20190227-175850.jpg

20190227-175647.jpg

Pozdro:hi:

nośność 88 - badzo słabiuko, było brać 235, miałbyś przynajmniej 91.... Chociaż do wymaganych 93 i tak daleko...