Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black BEX quattro 225KM/345Nm by Gregor10/FULLLL/Milltek/Vfiz/Brakes-345/300/ATS GTR908/KierownicaRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Hej forumowicze! 

Wiosna, to czas na kolejne projekty. Zanim pójdziemy w moc, jeszcze kilka detali, w tym przeróbka reflektorów z Bix B6, na Bix B8 FL, poniżej zdjęcia z montażu. Na jednym ze zdjęć różnica pomiędzy nowym żarnikiem BOSMA na soczewce BIX B8 by @Gwerty (z lewej strony), a oryginalną soczewką BIX B6 na żarniku Osram Xenarc starym (2013) (prawa Strona)

DSC_4329.JPG

DSCPDC_0000_BURST20190508201803937.JPG

DSCPDC_0003_BURST20190508202941848_COVER.JPG

DSC_4333.JPG

DSC_4355.JPG

DSCPDC_0000_BURST20190508232449299.JPG

DSC_4343.JPG

Edytowane przez dayd_4
Edit

Opublikowano

DayD_4

Zacny lampion!

Nastała światłość ? ?

Planujesz wzmocnić auto ?

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
W dniu 10.05.2019 o 23:42, black4 napisał:

DayD_4

Zacny lampion!

Nastała światłość ??

Planujesz wzmocnić auto ?

Pozdrawiam

Hej. 

Chcę w tym sezonie zrobić program, tak jak trzeba. Jak się odpowiednio przygotuję, to moc na pewno się zwiększy:thumbup:

Pzdr.

Opublikowano

Zmiana soczewek na B8 to przepaść w porównaniu do naszych wypalonych B6, to samo rzeźbiłem w wakacje i powiem że jest przepaść w świeceniu! polecam każdemu posiadaczowi B6 ten modzik, w sumie to od tego powinno się zaczynać zabawę w modzenie B6:D  Poza tym pogratulować wozidła, ładny ten twój bex-ik:)

Opublikowano

Parują te lampy ? Ja swoje oryginały USA mam na hella 3 klejone bardzo starannie kleju dużo a suki parują jak uj 

Opublikowano
13 godzin temu, marky2552 napisał:

Parują te lampy ? Ja swoje oryginały USA mam na hella 3 klejone bardzo starannie kleju dużo a suki parują jak uj 

Mi osobiście parowały od początku, natomiast przy wymianie soczewek założyłem delikatnie grubszą uszczelkę do regulacji świateł i miałem spokój na rok czasu.

Teraz przy dłuższych deszczach zaczyna delikatnie parować ale nie jest źle, szybko znika para z lampy.

Opublikowano
  • Autor
22 godziny temu, marky2552 napisał:

Hej.

Bardzo rzadko parują. Właściwie tylko jak jest nagła zmiana temperatury, z garażu ciepłego w deszcz, albo po myjni. Ale tylko dołem parują. Tam gdzieś jest ponoć jakiś element do otwierania, żeby nie parowaly. Ktoś mi kiedyś pokazywał.

Pozdr.

Opublikowano
  • Autor

Poniżej zdjęcie już z drogi, po wymianie obydwu żarników i soczewek, niestety tylko jazda miejska, ale różnica w widoczności ogromna.

DSC_4420.JPG

Edytowane przez dayd_4
Edit

Opublikowano
21 minut temu, dayd_4 napisał:

Przed chwilą wymieniłem żarnik z lewej strony.

Więc mamy poniżej różnicę pomiędzy :

Bix B8 lift, żarnik Bosma by @Gwerty / Bix B6 seria, żarnik Osram xenarc (nie wiem jak stary)

Pozdrawiam 

DSC_4390.JPG

Przy zmianie na B8+ obowiązkowo dobre albo jak ma się już dobre, to chociaż nowe żarniki i wtedy fajnie maks światła się uzyskuje. Sam zauważyłem taką zmianę u siebie. U mnie wpadło osram NB xenarc laser :)

Mod oczywiście na +, ale ja chyba osobiście przy moich kosztach (~700zł), to raczej zdecydowałbym się tym razem na bileda.

Opublikowano
  • Autor
28 minut temu, MarcinL napisał:

Przy zmianie na B8+ obowiązkowo dobre albo jak ma się już dobre, to chociaż nowe żarniki i wtedy fajnie maks światła się uzyskuje. Sam zauważyłem taką zmianę u siebie. U mnie wpadło osram NB xenarc laser :)

Mod oczywiście na +, ale ja chyba osobiście przy moich kosztach (~700zł), to raczej zdecydowałbym się tym razem na bileda.

Chciałem też lepsze żarniki, ale uznałem że jakiekolwiek nowe będą lepsze, przy tych odblysnikach 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witajcie!

Dzięki uprzejmości @pawelosinski83, wpadł kolejny, fantastyczny MOD :dance:. Coś, co według mnie, jest drugim "Must Have" (pierwsze to DP oczywiście, żeby był dobry :pierdzioch:).

Jak tylko porobię zdjęcia, to dorzucę.

Pozdr!

Opublikowano

ciekawe co to takiego... ;)

Opublikowano

czekamy... :)

Edytowane przez malukry122

Opublikowano

i to juz tyle czasu...

Opublikowano

Dawid jest specjalistą w podnoszeniu napięcia, wentyle zmieni ale tak tu podgrzeje atmosferę ze będziemy mdleć z podniety :zyzol:

Opublikowano
  • Autor

Myślałem że już nikt nie interesuje się tym wątkiem. 

Opublikowano
7 godzin temu, dayd_4 napisał:

aaaa źle się kliknęło... :lol1:

Opublikowano
8 godzin temu, dayd_4 napisał:

Czekamy na zdjęcia.........  

Opublikowano
  • Autor

Kilka widoków z Vfiza:zyzol: 

DSC_4437.JPG

DSC_4447.JPG

DSC_4448.JPG

DSC_4450.JPG

DSC_4453.JPG

DSC_4451.JPG

DSC_4452.JPG

DSC_4455.JPG

Edytowane przez dayd_4
Update

Opublikowano

vfiz za***ista sprawa, też zbieram kasiore na to, jak narazie cieżko wyjeb...900zl. ale tak czy siak to też mod który zagości u mnie wcześniej jak nowa hybryda:D A czym to sterujesz?MF czy manetka od fis-a? I to masz z termoparą? pokazuje ci egt i afr?

Zapomniałem się znów powtórzyć w tym temacie, mega zajebistego masz tego bex-ika! Szczerze to jesteś moim jednym "Z" drogowskazów w którą stronę iść ze swoim bex-em, szacunek za włożoną prace, kasiore i NERWY, i pogratulować Czornego avanta!

Edytowane przez YoGi1984
dopiesek