Zgasio Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Witam na forum jestem już od jakiegoś czasu, lecz nie zdążyłem się przywitać Prezentuje dziś wam moje oczko w głowie czyli a4 b5 polifcie w pięknym kolorze LZ5K Jest to 1.9 TDI AFN - Wersja 110 konna. Co z wyposażenia: - Radio 2 Din - 2x el. szyby - Klimatyzacja - Niebieski welur - Elektryczne lusterka - Podgrzewane fotele Czyli można powiedzieć taki standard ;D Od czasu kupienia zrobiłem: - Przednie wahacze - Poduszki silnika - Przegub wewnętrzny/zewnętrzny - Lampy przednie w stylu USA - Grill czarny mat, znaczek na biało - Przednie głośniki PowerBass - Subwoofer 800 wat - Wzmacniacz 850 wat - Podświetlenie rejestracji na zimną biel - Wymieniony przerywacz - Wygłuszone drzwi Co do zrobienia w najbliższym czasie: - Kompletny rozrząd - Zrobione - Wymiana filtrów + olejów, płynów - Zrobione - Szklanki - Zrobione W planach: - Przyciemnienie szyb - Zrobione - Felga 18 " - Zrobione - Gwint - Zrobione - Wymiana foteli na jakieś kubełki w skórze - Wymiana całego wnętrza na czarno - Wymiana podsufitki - Wymiana kierownicy na trój ramienną sline - Wymiana radia na radio z nawigacją - Zrobione - Chip na około 160 koni - Zrobione - Wydech dwururka - Zrobione - Grill w plater miodu - Zrobione - Dekory (Drewno lub carbon lub piano black) Na chwile obecną tyle, później sie okaże : ) A teraz zdjęcia: Edytowane 2 Marca 2022 przez Zgasio
tobias Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 ładna zdrowa zadbana sztuka powiedz kolego zmieniałes kolor halogenów? jaką folią?
Zgasio Opublikowano 10 Września 2018 Autor Opublikowano 10 Września 2018 Zwykła żółta folia do lamp ?
Zgasio Opublikowano 16 Października 2018 Autor Opublikowano 16 Października 2018 Na chwile obecną przy samochodzie nic się nie dzieje :/ Jako, że został mi ostatni rok chodzenia do szkoły nie ma zbyt dużo pieniędzy na działanie coś przy samochodzie. Ostatnio kupiłem folie czerwoną do lamp i okleiłem jedną z lamp zobaczyć jak to będzie wyglądało, no i chyba siadło Dziś przyszły mi opony na zimę Dębica Frigo HP2 Z Audi nie mam żadnych problemów, ciągle robię kilometry Trochę czasu minie aż zacznę coś konkretniej modzić no ale nic aby do wakacji, będzie praca, będą pieniądze, będziemy modzić Pozdrawiam
Niewidzialny Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 zadbana, śliczna, kolor petarda ? lekko obniżyć i koło 17 avus z s4, będzie mistrz ?
Zgasio Opublikowano 18 Października 2018 Autor Opublikowano 18 Października 2018 W dół na pewno pójdzie Bo koza straszna A felgi jeszcze zobaczę chyba wpadnie 18" Flat Five
dliwski Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Załóż ładne koło, obniż, dbaj o czystość i będzie zawsze na czym zawiesić oko ?
tobias Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 kurła koza straszna, japa taka że głowę włoży, wyszło na allroad hehe
Niewidzialny Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 W dniu 21.10.2018 o 21:14, tobias napisał: kurła koza straszna, japa taka że głowę włoży, wyszło na allroad hehe plus tego taki, że zawsze można obejrzeć wahacze, amortyzator, ocenić stan, lepsza kontrola stanu zawieszenia ?
Zgasio Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Opublikowano 2 Listopada 2018 Wpadły ramki klubowe ? Mały szczegół a cieszy ?
Mukade93 Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 u mnie juz tak ladnie te ramki po 2 latach nie wygladaja ?
Zgasio Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witaaam, Dawno mnie już tu nie było Prace nad audi powoli ruszyły do przodu W ostatnim miesiącu audi przeszła pełny serwis m.in - Wymiana rozrządu INA + pompa wody - Wymiana szklanek- Wymiana oleju na Valvoline 10W40 - Wymiana wszystkich filtrów - Wymiana przewodów paliwowych ( Były sparciałe zarzygało mi cały sinik ropą..) - Wymiana trójnika od płynu chłodniczego ( Także był sparciały i płyn uciekał jak głupi) - Wymiana klocków hamulcowych, zrobiona reperaturka - Zaciski pomalowane na czerwono - Wymiana radia na RNS-D W niedługim czasie myślę o przyciemnieniu szyb, a także o gwincie Felgi na razie chyba zostaną może za jakiś czas wpadnie 18" Kilka zdjęć:
krzysiek_f Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zadbany egzemplarz w ładnym kolorze, szacuneczek ? Chromy błyszczą jak ta lala ? Dwie uwagi: osłony hamulców zostawiłbym czarne, naklejka że zderzaka PL out. Pozdrawiam
Undisclosed Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 15 godzin temu, Zgasio napisał: Wymiana oleju na Valvoline 10W40 Kolego, lej tylko 5W40 do AFNa
Zgasio Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2019 4 godziny temu, krzysiek_f napisał: Zadbany egzemplarz w ładnym kolorze, szacuneczek ? Chromy błyszczą jak ta lala ? Dwie uwagi: osłony hamulców zostawiłbym czarne, naklejka że zderzaka PL out. Pozdrawiam Tak ta naklejka PL jest naklejona przez poprzedniego właściciela bo jest wgniotka i chciał zasłonić ? i nie wiem czy czasem tak pod naklejką nie jest pęknięty zderzak czy tylko wgniotka
Zgasio Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Undisclosed napisał: Kolego, lej tylko 5W40 do AFNa Ludzie różnie piszą na temat oleju do diesla, mechanik mi polecił tego
nevi Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Tylko 5W40, przetestowane na własnej skórze. Tuner polecił mi LM Diesel Synchoil 5W40 w fioletowej bańce i od tamtej pory tylko to. Polecam.
Zgasio Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2019 9 godzin temu, nevi napisał: Tylko 5W40, przetestowane na własnej skórze. Tuner polecił mi LMc Diesel to i na rzepakowym pojedzie ??? przy następnej wymianie wezmę ten olej pod uwagę
Rekomendowane odpowiedzi