KOval81 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Szajs te diody - od dziś jestem zwolennikiem siuśków
malik Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zróbcie porządna instalację z rezystorkami i nie będzie problemu.
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zrobie... ale tylko wtedy gdy zdecyduje sie na inne zarniki, bo przy 4300K wole zolte postojowki
malik Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zrobie... ale tylko wtedy gdy zdecyduje sie na inne zarniki, bo przy 4300K wole zolte postojowki http://allegro.pl/item647959273_zarowka_xenon_d1s_hid_6000k_xenony_palnik.html
qbor Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ja się wyleczyłem z żarników z allegro po "okazyjnej" cenie. ta które kupiłem spaliły mi obie przetwornice. "zaoszczędziłem" może miałem pecha
malik Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jeśli myślisz, że te sprzedawane w ASO po 700PLN/szt są lepszej jakości to się grubo mylisz. Obecne wszystkie żarniki mają żywotność ok 12-18 miesięcy. Ciężko mi też uwierzyć w to, że żarnik może spalić przetwornicę.
Bart-S Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Tydzień??????? GRazny - za jazdę bez włączony świateł jest mandat Dziś spróbuję przetestować nowe LEDy - FIS się wysypie ale nie w tym rzecz... (na rezystory jeszcze przyjdzie czas). Szukam czegoś barwą światła zbliżonego do 4300k. Jeśli efekt będzie zadowalający pyknę jakąś fotkę...
wojtas-audi Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Oto moje white ledy : oraz ledy + ksenony
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 To samo, led na niebiesko, a xenon bialo. Ja dzis wyjalem ledy, nie poluzowaly sie w gniazdach, czyli jednak padly po 1 dniu
wojtas-audi Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie montowalem rezystorów, ledy po 12 zl dzialaja od wrzesnia , xenony rowniez.
Tas2die4 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ooo.. co to za ledy? ze dzialaja ponad pol roku
wojtas-audi Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ooo.. co to za ledy? ze dzialaja ponad pol roku Niewiem, co to za ledy, kupowalem od tego sprzedajacego http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4299470
skovroon Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ooo.. co to za ledy? ze dzialaja ponad pol roku Niewiem, co to za ledy, kupowalem od tego sprzedajacego http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4299470 to moze niech ktos kupi i zobaczymy co sie bedzie działo Wojtek a co z FISem ??
wojtas-audi Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Wojtek[/b] a co z FISem ?? Tzn ja nie mam pelnego fisa, nie pokazuje spalania itd, tylko jest ile km/na baku wiec bledow zadnych niema ...
Tas2die4 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ale i tak,ze tyle te ledy wytrzymaly
Bart-S Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Na pierwszy ogień BlueVision vs. H6W (zgodnie ze stronami) A teraz ledy które kupiłem wcześniej - oczywiście po założeniu w kloszu robi się dyskoteka, bez rezystorów nie przejdzie ale... pstrykałem fotkę gdy LED się zapalał. Światełko jest bielsze od tego oferowanego przez LEDy Kimoto - oczwiście delikatnie idzie w niebieski ale o wiele subtelniej niż wcześniej. Mój aparat niestety nie uchwycił tego zbyt dobrze... Więcej fotek pstryknę jak już uda mi się namówić VT na instalację rezystorków...
Flyer Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dzis zmienilem ledy na zwykle postojwki H6W - i tez obie nie swieca. Fak!
AndyN Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dzis zmienilem ledy na zwykle postojwki H6W - i tez obie nie swieca. Fak! Flyer, możesz mi dać te ledy, które wyjąłeś ... Bezpieczniki?
Rekomendowane odpowiedzi