Bart-S Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ...wolałbym się dowiedzieć czy te "nowe" LEDy się przypadkiem nie grzeją. Jak to jest że pobór mocy to 1.5W - mają wbudowany rezystor? Łukasz planujesz może jakieś testy?
lukaszr Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 lukaszr jak możesz to zrób jakieś foty postojówek po zmroku. Zobaczy się, czy warto czekać te 3 tygodnie :> Zdjęcia zrobione. Jutro postaram się je wstawić na forum.
Aydaho Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 lukaszr jak możesz to zrób jakieś foty postojówek po zmroku. Zobaczy się, czy warto czekać te 3 tygodnie :> Zdjęcia zrobione. Jutro postaram się je wstawić na forum. no to dafaj - bo mnie interesi bardzo co kupiłem i na co mam czekać 3 tygodnie
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 no to dafaj - bo mnie interesi bardzo co kupiłem i na co mam czekać 3 tygodnie Malik porobił fotki i czekam aż mi je prześle więc jak tylko dostanę to wrzucę
KOval81 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 lukaszr a prowadziliście nadzór na grzaniem się tych postojówek, czy na razie nic nie można powiedzieć ?
HiRide Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Malik Slij te fotki Lukasowi Teraz kiedy zmowilem i zalozylem gniazda w5w okazuje sie ze sa dobre ledy h6w Wiec pozostaje mi kupic w5w ktore chyba sa na stanie :> ale najpierw fota
Bieniek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Pokaz pokaz.Kusi mnie zakup juz teraz,ale poczekam na fotke chyba :hi:
malik Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Prosz... Niestety Łukasz zapomniał włączyć swoich żółtych jak siuśki xenonów
Bieniek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ale to daja swiatelko!!!!Zamawiam :) On ma jakies rozne wersje,ze musze uprzedzic go ze chce 1.5W??
ykk Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Oj cos czuje ze duzo tych postojowek mu pojdzie..
Bieniek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Oj cos czuje ze duzo tych postojowek mu pojdzie.. Ja juz :decayed:
KOval81 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ale mocno cholery dają - może to zamiast dziennych mają służyć? :>
Aydaho Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Niestety Łukasz zapomniał włączyć swoich żółtych jak siuśki xenonów :polew: napieprzają niesamowicie - jak xenon BTW - to bardziej DRL przypomina niż postojówki i tym bardziej mam zamiar je założyć
KOval81 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Niestety Łukasz zapomniał włączyć swoich żółtych jak siuśki xenonów :polew: napieprzają niesamowicie - jak xenon BTW - to bardziej DRL przypomina niż postojówki i tym bardziej mam zamiar je założyć Hehehe - nie wymaga komentarza To sobie Adaś poczekasz - ale ja się chyba też skuszę. Ciekawe czy się nie gotuje w kloszu?
Aydaho Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Niestety Łukasz zapomniał włączyć swoich żółtych jak siuśki xenonów :polew: napieprzają niesamowicie - jak xenon BTW - to bardziej DRL przypomina niż postojówki i tym bardziej mam zamiar je założyć Hehehe - nie wymaga komentarza To sobie Adaś poczekasz - ale ja się chyba też skuszę. Ciekawe czy się nie gotuje w kloszu? mamy 3 tygodnie - jak do tego czasu klosze Łukasza się nie roztopią - znaczy że są OK
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Niestety Łukasz zapomniał włączyć swoich żółtych jak siuśki xenonów Co za wredny typ spod ciemnej gwiazdy Na zdjęciach te LEDy mają jakby zabarwienie niebieskie, ale to niestety tak wychodzi na zdjęciu - w rzeczywistości barwa jest praktycznie biała mamy 3 tygodnie - jak do tego czasu klosze Łukasza się nie roztopią - znaczy że są OK LEDy w ogóle się nie grzeją, mogą się świecić nawet 24h i mogą być ciepłe jedynie od temperatury panującej w reflektorze od żarnika xenonowego.
Bart-S Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No to pięknie... Kurcze że też aż 3 tygodnie trzeba czekać
Aydaho Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 kox na tych mi się podobaja te DRL'e
simon__75 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ale to daja swiatelko!!!!Zamawiam :) On ma jakies rozne wersje,ze musze uprzedzic go ze chce 1.5W?? Mozna -jesli to nie problem- wstawić raz jeszcze link do trzytygodniowej aukcji oraz model w/w ledzików??? Vary bardzo ladnie prosze. Bedzie to w jednym miejscu i dostepne dla kazdego PS.: efekt zajedwabisty normalnie! cosik piknego
Bieniek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Nie ma aukcji za postojowki do b6.Jest tylko w5w
Rekomendowane odpowiedzi