Pucek Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Mati to do S4 też se załóż brewki brewki to do calibry, ale takim modem robisz z siebie pośmiewisko, cóż
Piechol Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 w życiu , bo wszyscy sciagaja jak im sie powie ? ha a ja zakładam i mi sie podoba twardziel teoretycznie... :gwizdanie: a naprawdę... no dobra pitusie,brewki na tasiemke zostaly przyczepione zeby zobaczyc jak bedzie to wygladalo...
Johnyjurek Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Mati to do S4 też se załóż brewki brewki to do calibry, ale takim modem robisz z siebie pośmiewisko, cóż S4 ma być niepozorne
Dibo Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Mnie się czepiałeś o dywaniki a sam założyłeś brewki Co do tuningu z tamtego okresu i Riegera to sam jestem jednym z nielicznych zwolenników tego typu modyfikacji na forum. Przy czym nie wszystko w danym stylu jest fajne. Dlatego wybieram z różnych stylów tylko najlepsze rzeczy,według mnie oczywiście. Akurat brewek do nich nie zaliczam, podobnie zresztą jak i lusterek M3 Power Jeżeli w to celujesz to z Riegera weź pakiet zderzaków: przód + tył i do tego progi. Dodatkowo konkret gleba i 19" z konkretnym rantem i będzie http://www.lltek.com/images/riegertek/A4_B5_Rieger_V1V2_Sideskirt_Comparison_ZZ.jpg Zrobiłbym go tak jak ten po prawej stronie (szary) tylko oczywiście bez brewek i lusterek. No i grill i lampy te co masz
Hawaj Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Opublikowano 5 Lipca 2009 a co maja brewki do alu dywaników?? :gwizdanie: łamie sterotyp i namiawiam " ZAKŁADAJCIE BREWKI BO TO MEGA KOX " niebede robil auta pod ludzi z forum ,kupione i założone,jezeli autko wyglada i niepsuje to jego linjii to dlaczego nie,pomijajac fakt ze lampki USA beda w nast tygodniu ,to moge zobaczyc chociaz inny wizerunek auta,a nie klepac wszystko ja jedno kopyto jak to robi połowa ludzi na forum,tak samo mozna osądzic ringi na zegary,podswietlane gałki,halogeny LED w zderzak,diodki,czy inne dodatki na siłę,takze pany nie ma co klepac wacka
Dibo Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 a co maja brewki do alu dywaników?? :gwizdanie: łamie sterotyp i namiawiam " ZAKŁADAJCIE BREWKI BO TO MEGA KOX " niebede robil auta pod ludzi z forum ,kupione i założone,jezeli autko wyglada i niepsuje to jego linjii to dlaczego nie,pomijajac fakt ze lampki USA beda w nast tygodniu ,to moge zobaczyc chociaz inny wizerunek auta,a nie klepac wszystko ja jedno kopyto jak to robi połowa ludzi na forum,tak samo mozna osądzic ringi na zegary,podswietlane gałki,halogeny LED w zderzak,diodki,czy inne dodatki na siłę,takze pany nie ma co klepac wacka I dywaniki Podchodzę do tego jak Ty do brewek.
Hawaj Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 a mi sie podobaaają, :gwizdanie:poki co nawet ich niezalozylem bo deszcz napierdziela dzien i noc,wiec chyba szybciej nowe lapiszony z usa do mnie przyjda,juz sie odoczekac nie moge :naughty:
keżor Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 ja widziałem ostanie A6 C6 czarne + Czarny grill + czarny znaczek na grillu + brewki i wyglądało tak kosiarsko że hej po prostu sie tak przyjęło że jak brewki to feee bo zazwyczaj brewki występują ze "sticker tuningiem" , "szpachla&laminat tuningiem" i "spiner kopłak tuningiem" i jeżeli miałbym oceniać całość to brewki jak najbardziej pasują , podobało mi sie jak miał Miron78 w B5 brewki plus grill z ABSu i było [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 17:09_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t1877.0.html
adamooo Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 kolega kunio jeździł z brewkami i też auto wyglądało kox
Reniu Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Bo brewki to "ciało obce". Jak ktoś chce miec bad look to pozostaje mu robota blacharska jak w tym przykładzie: Ogólnie rzecz biorąc to kontrowersyjna sprawa i ma tyle samo zwolenników co przeciwników
Hawaj Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 ok duperelki zalozylem dzisiaj brewy bo niepadalo,jutro zrobie focisze auta jak sie prezenci całokształ btw roznica pomiedzy brewkami a wyspawana maską jest kolosalna i osobiscie mi bardziej podoba sie brewka [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 00:45_________________________________________________ ło tak to sie prezentuje ,mozecie sie powyżywać i zostało zakupionych kolejnych kilka gratów reczny w skórce Kiera od Sokolnh-a
tommi88 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Ogólnie jestem przeciwnikiem "brewek" ale te leżą elegancko tylko ta felga jakoś mi nie podchodzi
slepy Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jak dla mnie mega kox zgadzam sie , a USA też z brewką
Hawaj Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 no fakt halogeniki jeszcze ,ale mysle o soczewkach i xenon zamontowac,sie zobaczy
lukaszooo Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ja tez jestem zdania ze brewki to zbedne dziadostwo, ale do tego autka pasuja i nie robia wiochy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi