Dibo Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Hawaj mam nadzieję że to nie Twoja fura SoMeS prawie jak Twoja z początków Twojej zabawy z modyfikacjami
SoMeS Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Dibo zbiera Ci się ale coś w tym jest...
Skyliner89 Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Gwiezdne wojny :polew: ... Hawaj ma inne lampy...
Gobi Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Przynajmniej sobie nie połamie zderzaka jak zająć wbiegnie,od razu do środka Wessie :kox:
plastuch Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 siatex go przemieli wcześniej na pasztet A gdzie te lampy USA???
Maks Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 hehe jeszcze troche i ktoś uwierzy że to wóz Hawaja
Nosb Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 No hawaja Haha Hawaj co milczysz nic sie nie pucujesz ?
Dibo Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Hawaj co milczysz nic sie nie pucujesz ? Bo reza tylny zderzak żeby pasował do przedniego
kubson Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Hawaj żyjesz zapuśc no jakie nowe fotki furki ?
Hawaj Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 Siemanko,milczalem tyle bo neta niemialem,przeprowadzke do nowego mieszkanaka,duzo sie zmienilo,wrocilem do PL,teraz auto idzie pod nóż i przekładke robie,niestey ktos jak wczesniej napisal mialem w Berlinie przygode i baba mnie stuknela,przerysowala caly bok,blotnik drzwi do wymiany,jutro przekladam opony na dojazdowki zeby zobaczyc jaki dystans musze dac,przy okazji chyba bedzie swap
mrogal Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Siemanko,milczalem tyle bo neta niemialem,przeprowadzke do nowego mieszkanaka,duzo sie zmienilo,wrocilem do PL,teraz auto idzie pod nóż i przekładke robie,niestey ktos jak wczesniej napisal mialem w Berlinie przygode i baba mnie stuknela,przerysowala caly bok,blotnik drzwi do wymiany,jutro przekladam opony na dojazdowki zeby zobaczyc jaki dystans musze dac,przy okazji chyba bedzie swap rob swapa, Nosb swoje 1,8T silniczek goni
Nosb Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 No gadalismy juz na ten temat ale hawaj chyba sam nie wie czego chce I ile co kosztuje Bierz hawaj i nie marudz
mrogal Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 No gadalismy juz na ten temat ale hawaj chyba sam nie wie czego chce I ile co kosztuje Bierz hawaj i nie marudz Bierz bierz Hawaj, jak sie okaze ze cos jest nie tak z silniczkiem to forumowicze Nosba zjedza bez popity :gwizdanie: :bicz3:
plastuch Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 eee 1.8t daniela to jest zdrowizna gdybym miał coś więcej $ to ja bym te graty łyknoł ale zima idzie i wiecie węgiel trzeba kupić
Nosb Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Jakby nie byla to bym na allegro sprzedawal a nie forum Zreszta i tak sie wszystko sprzeda od razu albo za jakis czas Nie ma co zasmiecac tematu Hawaj ze tak spytam : masz graty do przekladki ? Czy wstawiaszdeche od TT jak pisales ? U typa co biore silnik lezy kilka przekladek do B5 BTW : jak to wszystko liczyles , koszta naprawy , przekladke , swap itp nie przeszlo ci przez banie kupic 1,8T w PL i Quattro ? nie sa drogie u nas a wszystko co lepsze poprzekladasz ze swojej cala reszte sprzedajesz na graty . Ja bym tak dzialal ale jak babcia uwaza
Hawaj Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 no cos dzisiaj sie urodziło
Maks Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 No świetnie będą się prezentowały na samochodzie
Rekomendowane odpowiedzi