wielik Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Klimatronik. Czujnik zmierzchu, czujnik deszczu, PDC tył Lusterko wewnętrzne fotochromatyczne MMI Edytowane 28 Marca 2021 przez wielik
DARIO88 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Bardzo ładne Auto ? Nie kupowałeś może go w Poznaniu ?
l2k2 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Miło się patrzy na to autko, widać że dopieszczone ? PS. Fotele masz sporty nie Recaro ?
wielik Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2018 16 godzin temu, DARIO88 napisał: Bardzo ładne Auto ? Nie kupowałeś może go w Poznaniu ? dziekuje 5 godzin temu, zlocio napisał: ???? fotele.... dokładnie stołki wymiataja imo ? 2 godziny temu, l2k2 napisał: Miło się patrzy na to autko, widać że dopieszczone ? PS. Fotele masz sporty nie Recaro ? dziekuje,staram się w styczniu po zakupie auto przeszło szybki detailing jednak jest jeszcze kilka niedoskonałości które poprawię na wiosne? wyawało mi sie ze to recaro bo widziałem w internetach juz takie z logo tej firmy tylko w czarnej skórze W
l2k2 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 17 minut temu, wielik napisał: dziekuje,staram się w styczniu po zakupie auto przeszło szybki detailing jednak jest jeszcze kilka niedoskonałości które poprawię na wiosne? wyawało mi sie ze to recaro bo widziałem w internetach juz takie z logo tej firmy tylko w czarnej skórze W Tak jest, wszyscy czekamy na wiosnę, no może poza tymi z quattro ? Te u Ciebie to jak pisałem to Sporty, można je było zamówić w opcjach i wtedy były bez żadnego logo, występowały też z pakietem Sline wnętrza, wtedy miały napis Sline wytłoczony na oparciu. A tak Recaro, były tylko w RSach.
wielik Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Dzisiaj przyszła do mnie taka oto paczuszka:) W sobote montaż. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez wielik
Hubertus01 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Godzinę temu, wielik napisał: Dzisiaj przyszła do mnie taka oto paczuszka:) W sobote montaż. ile taka przyjemność?
wielik Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2019 2039zl myślę że w bardzo dobrej cenie kupiłem.
Hubertus01 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 3 godziny temu, wielik napisał: 2039zl myślę że w bardzo dobrej cenie kupiłem. no cena spoko :] to ile już nalotu ma, że wymieniasz ?
wielik Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) No i nadszedł w końcu czas, kiedy najbardziej irytująca mnie podczas jazdy dwumasa została wymieniona? Nie ma już dziwnego "pływania" na boki podczas przyspieszania na trzecim biegu, postukiwania na luzie, i szumu przy wciśnietym pedale sprzęgła (łożysko). Wszystko pieknie chodzi a sprzegło wciska sie paluszkiem ? Najlepsze jest to, ze dwumas jest oryginalny i nigdy wcześniej nie wymieniany- co potrwierdza "autostradowy przebieg". I jeszcze jedno, jak dobrze jest mieć zaufanego mechanika .. ?? Edytowane 26 Stycznia 2019 przez wielik
Kodzak33 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tak z ciekawości ile zapłaciłeś za wymianę?
kamilloo2188 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam, czy dasz rade napisac gdzie kupiles dwumas w takiej dobrej cenie?:) Wlasnie sie rozgladam za kolem dwumasowym:) pozdrawiam
wielik Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2019 7 godzin temu, Kodzak33 napisał: Tak z ciekawości ile zapłaciłeś za wymianę? Za wymiane musisz liczyć minimum 600 zł. 8 minut temu, kamilloo2188 napisał: Witam, czy dasz rade napisac gdzie kupiles dwumas w takiej dobrej cenie?:) Wlasnie sie rozgladam za kolem dwumasowym:) pozdrawiam Ja zakupiłem cały zestaw na tej aukcji: https://allegro.pl/oferta/kolo-dwumasowe-sprzeglo-sachs-audi-a4-b8-2-0-tdi-6771964552 Jak najbardziej polecam bo sprawdzaja zgodność po numerze Vin, a zestaw był identyczny jak oryginał z 2010 roku Polecam!
kamilloo2188 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam, czy dasz rade napisac gdzie kupiles dwumas w takiej dobrej cenie?:) Wlasnie sie rozgladam za kolem dwumasowym:) pozdrawiam Dzieki za link! A powiedz czy juz moze wymieniles dwumas?
kamilloo2188 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 A propo bardzo fajna furka, tez mam z 2010 roku, tez planuje troche zmian:) Rowniez mam juz zakupiony zderzak tyl s line polift, wiesz moze czy bedzie pasowal bez problemu do naszych Audi?
wielik Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) 12 minut temu, kamilloo2188 napisał: Dzieki za link! A powiedz czy juz moze wymieniles dwumas? O wymianie pisałem wczoraj? 9 minut temu, kamilloo2188 napisał: A propo bardzo fajna furka, tez mam z 2010 roku, tez planuje troche zmian:) Rowniez mam juz zakupiony zderzak tyl s line polift, wiesz moze czy bedzie pasowal bez problemu do naszych Audi? Z tego co doczytałem na foum to podobno niektórzy wymieniają ślizgi na te poliftowe ale również znalazłem informacje, że zderzak pasuje P&P na ślizgi z przedlifta. Edytowane 27 Stycznia 2019 przez wielik
kamilloo2188 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam, czy dasz rade napisac gdzie kupiles dwumas w takiej dobrej cenie?:) Wlasnie sie rozgladam za kolem dwumasowym:) pozdrawiam Faktycznie pisales o tym, sorry:) Mam nadzieje ze bedzie pasowal P&P:P Przedni zderzak zmieniasz na s line? Gdzie kupiles listwy zewnetrze i w jakiej cenie?
wielik Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2019 32 minuty temu, kamilloo2188 napisał: Faktycznie pisales o tym, sorry:) Mam nadzieje ze bedzie pasowal P&P:P Przedni zderzak zmieniasz na s line? Gdzie kupiles listwy zewnetrze i w jakiej cenie? Listwy udało mi się zakupic w dobrej cenie takie: https://www.ebay.de/itm/RDX-Seitenschweller-AUDI-A4-8W-B9-Slim-/312114197838 Są wykonane z abs a nie laminaty i w zasadzie jak oryginał s-line. Przedni zderzak zostaje, dojdzie dokładka ( czeka na lakierowanie ) : https://allegro.pl/oferta/audi-a4-b8-dokladka-zderzaka-przod-7260429695
kamilloo2188 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Dokladka to fajny pomysl, ale szkoda, ze nie chcesz zmienic zderzaka na s line skoro juz robisz auto na wzor s line:(
Rekomendowane odpowiedzi