MichałA4 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 13 godzin temu, void napisał: Zacne auto ? Widziałem kreski na FP u EDC Chiptuning Otwock. ? Auto było shamowane przy okazji zmiany pompek u Krzyśka z Turbo Spaw , i przy okazji załapało się na FB Jak już konkretnie ogarnę wszystko tj turbo, sprzęgło i IC to finalnie pojedzie na strojenie właśnie do EDC lub WWE. 2 godziny temu, Marciol napisał: Widziałem go chyba nawet, z mojego miasta również jest taka lala na sprzedaż, ale teraz już troche za późno. Za dużo zacząłem pakować pieniędzy w moją więc już tak zostanie Za pare lat jak przyjdzie szukać następną - może się uda Marcin nic nie stoi na przeszkodzie żeby mieć dwa Ja po zakupie avanta przez długi czas miałem jeszcze poprzednią B6 i to co potrzebowałem to przełożyłem z jednej do drugiej, a potem auto sprzedałem tak że da się Ta klubowa z ogłoszenia nie jest zła na pierwszy rzut oka, można było by się jej bliżej przyjrzeć, a jak buda zdrowa to brać i tyle.
Marciol Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 1 minutę temu, MichałA4 napisał: ? Auto było shamowane przy okazji zmiany pompek u Krzyśka z Turbo Spaw , i przy okazji załapało się na FB Jak już konkretnie ogarnę wszystko tj turbo, sprzęgło i IC to finalnie pojedzie na strojenie właśnie do EDC lub WWE. Marcin nic nie stoi na przeszkodzie żeby mieć dwa Ja po zakupie avanta przez długi czas miałem jeszcze poprzednią B6 i to co potrzebowałem to przełożyłem z jednej do drugiej, a potem auto sprzedałem tak że da się Ta klubowa z ogłoszenia nie jest zła na pierwszy rzut oka, można było by się jej bliżej przyjrzeć, a jak buda zdrowa to brać i tyle. Stoi jeden fundamentalny element na przeszkodzie... Finase, które i tak już lecą na łep na szyje przy remoncie mojej + Stage 2 Ale jak teraz patrze.. automat, jestem z tych ludzi którzy, automatowi mówią stanowcze nie Nigdy nie jechałem automatem co prawda ale nie jestem przekonany. Kiedyś w przyszłości marzy mi się czerwona C6 albo najlepiej RS ,ewentualnie B8 ale to póki co odległe plany narazie B6 jest świeża a jeszcze nie zacząłem na 100% z nią robić gdyż siedzi w szpitalu
K4rol81 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Bardzo ładna B6 ,gratki auta i powodzenia w modzeniu.
MichałA4 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 35 minut temu, Marciol napisał: Stoi jeden fundamentalny element na przeszkodzie... Finase, które i tak już lecą na łep na szyje przy remoncie mojej + Stage 2 Ale jak teraz patrze.. automat, jestem z tych ludzi którzy, automatowi mówią stanowcze nie Nigdy nie jechałem automatem co prawda ale nie jestem przekonany. Kiedyś w przyszłości marzy mi się czerwona C6 albo najlepiej RS ,ewentualnie B8 ale to póki co odległe plany narazie B6 jest świeża a jeszcze nie zacząłem na 100% z nią robić gdyż siedzi w szpitalu Szanuję ? zwłaszcza że wiem jak to hobby jest pracochłonne i kosztowne, najważniejsze aby to wszystko sprawiało Tobie przyjemność jeżeli tak jest to działaj przy aucie i nie zawracaj sobie głowy zmianami furki. 33 minuty temu, karol1981 napisał: Bardzo ładna B6 ,gratki auta i powodzenia w modzeniu. Dzięki Karolu Twoja furka też jest niesamowicie porobiona 1
MichałA4 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2019 Dzięki Dawid skoro już odgrzebałeś temat to przy okazji zrobię mały aktual , w ostatnim czasie auto dostało: - VFIZ-a - Lotkę z Maxtona - pokrywę silnika w kolor budy Fotki mam tylko z telefonu ale coś tam widać , w wolnej chwili pstryknę coś lepszego . 1
dydek1 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Nie widzi mi sie ta lotka..,,wyje jakoś do góry" Osobiście tylko RS4 bym pakował
MichałA4 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2019 Też miałem co do niej wątpliwości , ale jak już przyjechała to nie chciało mi się jej odsyłać :) zdjęcia nie oddają tego jak wygląda ona w rzeczywistości, a jest na prawde dobrze . Szukałem małej fajnie wyprofilowanej lotki aby podkreślić tył auta , a że listwy z allegro to nie mój klimat padło na Maxtona . Do B6/7 mają tylko takie, do innych aut są dostępne subtelniejsze , ale nie wiem czy bym dopasował taką , może jakoś na gorąco.
dydek1 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 55 minut temu, MichałA4 napisał: Też miałem co do niej wątpliwości , ale jak już przyjechała to nie chciało mi się jej odsyłać zdjęcia nie oddają tego jak wygląda ona w rzeczywistości, a jest na prawde dobrze . Szukałem małej fajnie wyprofilowanej lotki aby podkreślić tył auta , a że listwy z allegro to nie mój klimat padło na Maxtona . Do B6/7 mają tylko takie, do innych aut są dostępne subtelniejsze , ale nie wiem czy bym dopasował taką , może jakoś na gorąco. zapodaj zdj całkowicie od tyłu
dekiel 13 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Moim zdaniem klawo się prezentuje.? Emblemat OOOO zapodadłbym w czarny połysk.
Adam87 Opublikowano 16 Lipca 2019 Opublikowano 16 Lipca 2019 W dniu 10.06.2019 o 22:33, MichałA4 napisał: Tak jak kolega wyżej zaproponował, znaczek na czarno będzie pasował?
MichałA4 Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Opublikowano 16 Lipca 2019 Już prawie się do tego pomysłu przekonałem , ale nie wiem co ze znaczkiem na grillu, czy też go zrobic w czerń czy zostawić srebro. No i rodzi się myśl z wrzuceniem właśnie frontowych grilli w czarny połysk ....
black4 Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 MichałA4, Pls żadnych chromów ?!!! Nawet się nie zastanawiaj! Zamieniaj loga na czarny połysk piano. Są chińczyki na alledrogo. Misano + pakiet czerń piękne gra ? Pozdrawiam ? 1
tomaszek12 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Stała wczoraj wieczorem w Pułtusku przy światlach. Na żywo kosa
MichałA4 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Dzięki Tomek :) przy okazji odwiedzin tesciów skoczyliśmy z żonką do kina na Annabelle :)
MichałA4 Opublikowano 14 Października 2019 Autor Opublikowano 14 Października 2019 Pora na małą aktualizacje auto bezawaryjnie pokonuje kolejne kilometry więc w międzyczasie dostało kilka nowych fantów: - wpadł FMIC z pełnym orurowaniem - VFIZ - Nowa pompa wspomagania ZF + płukanka układu + nowy zbiorniczek wyrównawczy - Zmieniłem również pompę vacum na BOSCHA-a , bo w starym LUK-u króciec latał w każdą stronę - Wpadł też nowy czujnik oleju , bo stary się wysypał - No i standardowo serwis olejowy + wszystkie filtry No i kilka fotek po robocie jak już wszystko poskładane, teraz zbroję się na korektę .....
kamil-vag Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Pod maską jakby dopiero co z salonu wyjechał Dobra robota Michał ?
MichałA4 Opublikowano 15 Października 2019 Autor Opublikowano 15 Października 2019 Dzięki chłopaki za dobre słowo, nie ukrywam że sprawia mi ogromną przyjemność dbanie o to auto i dlatego też wygląda to wszystko tak a nie inaczej. Na tą chwilę mam wszystko ogarnięte na tip top od strony mechanicznej, we wszystkich sterownikach auta nie mam ani jednego błędu, tak że teraz pora na ogarnięcie softu i multimapy . Mam spory wg mnie problem z zadymieniem po zmianie pompowtrysków i to muszę zrobić w pierwszej kolejności .
Rekomendowane odpowiedzi