Musashi Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dokladnie, jezeli byl to parking strzezony, mozesz dochodzic odszkodowania z ubezpieczenia parkingu. jezeli dozorowany, tylko AC. sprawdz w ogolnych warunkach ubezpieczenia - regulaminie jaki masz czas na zgloszenie kradziezy do ubezpieczyciela. w PZU sa na to 24 h....
AdasWawa Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 masakra z prakingu strzezonego :kwasny: jakie miales zabezpieczenia? co na to stroz pilnujacy ,bo nie czaje tego :wallbash:
Cuber Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 co na to stroz pilnujacy ,bo nie czaje tego ciekawa sprawa
Gość mmcv Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 "A pan tu sobie tak schody naprawia (...) " , "bo ciagnie od morza" - tyle na to stroz pilnujacy
wypsiu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 kur.... PARKING STRZEŻONY i chłopakowi auto romneli miałeś chociaż AC ? współczuje ci stary z całego serca
studziany Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam, dzisiaj w nocy skradziono mi Audi A4 Avant w kolorze srebrno-złotym, na terenie miasta Krakowa Nowej-Huty, osiedle Złotego Wieku (parking strzeżony). Widoczne lekkie otarcie tylnego lewego błotnika. Na tylnej szybie naklejka Audi A4 klub. Jeżeli ktokolwiek widział ten samochód bardzo proszę o kontakt tel. 696856216. Stary z całego serca współczuje. Moja furencja stoi w garazu podziemnym i do niedawna nie moglem spac po nocach bo nie mialem ubezpieczenia. Wykupilem MC w PZU za smieszne pieniadze bo za cale 400zl i teraz spie spokojnie. Ostatnio jakie 1,5 tyg temu zwineli ode mnie z pod bloku passata. Takze Panowie ktorzey nie macie jeszcze ubezpieczenia - nie czekac tylko gnac do ubezpieczalni !!! Jak to mowia ?myjcie sie dziewczyny b o nie znacie dnia ani godziny". Życze odzyskania furki!!
kukui Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja słyszałem ze jakas a4 b6 zgineła na xxx-leciu dzis w nocy to mie ta przypadkiem własnie srebrny avant 2001 2002 rok
variocustoms Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Panowie, w nocy z parkingu w Poznaniu Antoninku złodzieje ukradli moje auto - gdyby ktoś coś słyszał to proszę o kontakt. Auto trochę wyrezane więc rzuca się w oczy. Auto stało na parkingu zamykanym nakłódkę i miało alarm i zablokowaną kierownicę. [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 12:49_________________________________________________[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 12:52_________________________________________________Auto to tylko auto - stracłem narzędzia do pracy za grubą kasę no i nie ma czym do Kalisza do fabryki śmigać
Flyer Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Po raz kolejny usunalem stad posty. W pierwszym poscie jest wyrazeni napisane, ze zbedne dyskusje sa usuwane, niedlugo beda konczyc sie kropkami. Piszecie "wielka szkoda" - bardzo milo, ale tym samym lawina takich postow spycha jedyna istotna i wazna informacje - jaka jest post o skradzionym aucie - na dalsze strony i nikt tego nie zobaczy (!).
dreamer Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam. W nocy z 02.07.2009 na 03.07.2009 skradziono mi Audi A4 B6 1.9 TDI. Auto ukradziono z hali garażowej w budynku na Wiszących Ogrodach w Gdańsku. Jest to osiedle gdzie zwykle stoi kilka Audi zaparkowanych pod chmurką, a mimo to ukradziono właśnie moje auto z garażu. Wygląda jakby ktoś przyszedł po ten konkretny egzemplarz. A kilka dni wcześniej byłem pierwszy raz na przeglądzie w ASO Audi ... taka luźna myśl. Poniżej zamieszczam kilka zdjęć. Charakterystyczne jest wgniecenie na tylnich lewych drzwiach Jakby ktoś coś widział lub wiedział to proszę o kontakt 0 602 619 775 Grzesiek
Tomeks Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 A kilka dni wcześniej byłem pierwszy raz na przeglądzie w ASO Audi ... taka luźna myśl. a nie byłeś przypadkiem u Groblewskiego
dreamer Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 A kilka dni wcześniej byłem pierwszy raz na przeglądzie w ASO Audi ... taka luźna myśl. a nie byłeś przypadkiem u Groblewskiego Byłem u Gajosa na Kasztanowej. Wygląda na to że program przeglądu obejmował także zabezpieczenia ...
Tomeks Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Byłem u Gajosa na Kasztanowej. Wygląda na to że program przeglądu obejmował także zabezpieczenia ... swego czasu sporo aut gineło właśnie po przeglądach u Groblewskiego,było dosyć głośno o tym w 3city ,ostatnio gadałem z mechanikiem,który sporo lat pracował u Grobla i mówił,że tak faktycznie było,ale już się skończyło. może jakiś magik przeniósł się do Gajosa :gwizdanie: ...a może to tylko przypadek
dreamer Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Byłem u Gajosa na Kasztanowej. Wygląda na to że program przeglądu obejmował także zabezpieczenia ... swego czasu sporo aut gineło właśnie po przeglądach u Groblewskiego,było dosyć głośno o tym w 3city ,ostatnio gadałem z mechanikiem,który sporo lat pracował u Grobla i mówił,że tak faktycznie było,ale już się skończyło. może jakiś magik przeniósł się do Gajosa :gwizdanie: ...a może to tylko przypadek Czym dłużej o tym myślę, tym mniejszy widzę w tym przypadek. Auto stało sobie spokojnie przez 2 miesiące, dopóki nie pojechałem do Gajosa Tylko w tym serwisie brałem fakturę, na której był adres siedziby mojej firmy, gdzie stało auto. W dowodzie rejestracyjnym jest zupełnie inny adres. Ktoś przyszedł pod adres z faktury po moje auto. Na tym osiedlu stoją pod chmurką takie furki jak Porshe Cayenne, Nissan 350 z, Audi A6 na 19 calowych felgach itd. Jakoś mi się nie chce wierzyć że przypadkowy złodziej wybrał własnie moje A4, tym bardziej że auto nie stało na dworze. Po prostu ręce opadają i nie wiem czy pokuszę się drugi raz o kupno Audi ...
dreamer Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 No z moim autem też nie przypadek Czyżby też robota jakiegoś padalca z ASO ?
GILI Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zawsze byłem zdania. że za każdą kradzieżą autka stoi, warsztat, parking lub dziwny znajomy, przy takiej kasie niema przypadków, to nie maluch czy Żuk....
źrebak Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 dreamer czemu nie zgłosisz tego na policję?
dreamer Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 dreamer czemu nie zgłosisz tego na policję? Oczywiście że to zgłosiłem. Zamierzam też napisać skargę do Audi Europe, może się zainteresują i zabiorą tym sk........m autoryzację.
Tomson Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 No z moim autem też nie przypadek powiedz coś więcej na ten temat
Rekomendowane odpowiedzi