buuczek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Witam wszystkich, przychodzę z takim pytaniem, miałem niedawno wymieniany zaworek DV boscha na inny, i teraz chcę wrócić do boscha i mam pytanie jak go dokładnie zamontować samemu, co muszę wiedzieć żeby nic nie zrobić źle, szukałem na forum, ale nie znalazłem za wiele. Może któryś z was zechce pomóc mi i mojej audicy :)
Emejcz Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Normalnie. Wsadź tak jak stary. Tam się nie ma nad czym zastanawiać.
Łukasz13 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 17 godzin temu, GrzesBiTurbo napisał: może się Ci przyda Może trzeba dodać że film ten odnosi się do silników poprzecznych a3, golf, tt, w a4 dv jest troche w innym miejscu...
GrzesBiTurbo Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) mea culpa, ale zasada podobna Edytowane 1 Lutego 2019 przez GrzesBiTurbo
Dev Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 W dniu 28.01.2019 o 15:31, buuczek napisał: Witam wszystkich, przychodzę z takim pytaniem, miałem niedawno wymieniany zaworek DV boscha na inny, i teraz chcę wrócić do boscha i mam pytanie jak go dokładnie zamontować samemu, co muszę wiedzieć żeby nic nie zrobić źle, szukałem na forum, ale nie znalazłem za wiele. Może któryś z was zechce pomóc mi i mojej audicy kup Forge'a 007
grubcio1980 Opublikowano 22 Lutego 2019 Opublikowano 22 Lutego 2019 Dev wpadł mi forge w caritasie. Wystarczy tylko wyczyścić - odtłuścić i gotowe?
Dev Opublikowano 22 Lutego 2019 Opublikowano 22 Lutego 2019 3 godziny temu, grubcio1980 napisał: Dev wpadł mi forge w caritasie. Wystarczy tylko wyczyścić - odtłuścić i gotowe? Nasmarowac jakimś syntetycznym darem Dobry jest taki to tloczkow hamulcowych
Rekomendowane odpowiedzi