Skocz do zawartości
IGNOROWANY

2.0 Tfsi Quattro Avant Competition Plus, Eibach Sportline + Koni SRT , Dekory Edelstahl 2h1, MGmotorsport, 1 of 333, Fotele RS4, Audi Exclusive

Leszczonka

Rekomendowane odpowiedzi

18 godzin temu, Leszczonka napisał(a):

Hejo Maszyna wystrojona elegancko w COMPSPORT w Bielsku, względem serii mega odczucie,samo wyprzedza :) 

Wyszło 335koni i 450 niuta,zadowolony bo

myslalem że koło 300 będzie a tu jeszcze Szef mówi że lekko poszło,polecam naprawdę bo gościu mega Ziomek i wie co robi :)

Seria mierzona z dp 2,75,większy intercooler fmic,wkładka filtra k&n,świece z rs3

Co to za świece ? Masz zmienione turbo ?

W dniu 8.07.2024 o 20:18, Leszczonka napisał(a):

Hejo Maszyna wystrojona elegancko w COMPSPORT w Bielsku, względem serii mega odczucie,samo wyprzedza :) 

Wyszło 335koni i 450 niuta,zadowolony bo

myslalem że koło 300 będzie a tu jeszcze Szef mówi że lekko poszło,polecam naprawdę bo gościu mega Ziomek i wie co robi :)

Seria mierzona z dp 2,75,większy intercooler fmic,wkładka filtra k&n,świece z rs3

wykres serii

IMG_0495.thumb.jpeg.184c67a8fe9edb7f0588202d4cac864d.jpeg

Wykres po strojeniu 

IMG_0497.thumb.jpeg.106ccd23f4df639721a9389a08847e16.jpeg

Mega łady wynik.

Co masz pomodzone?

FMIC, dp, świece i tyle?

Co dają te świece z RS3?

Przeczytałem cały wątek strona po stronie z wypiekami na twarzy. Szacun! 

• Dzięki 1

W dniu 9.07.2024 o 15:02, michu10 napisał(a):

Nie pamiętam numeru,ziomek jeden mi napisał że warto niby wrzucić,byłem w aso to wziąłem te świece,znajdę numer napiszę

W dniu 13.07.2024 o 21:35, kamelus_ napisał(a):

Mega łady wynik.

Co masz pomodzone?

FMIC, dp, świece i tyle?

Co dają te świece z RS3?

Tak jak piszesz fmic,dp 2,75cala przelot,wkładka filtra k&n i świece,

zapytałem Patryka czy te świece lepsze to powiedział że seria wystarcza na takie mody więc raczej mod bezsensu a się posłuchałem i są po prostu :) Fmic zapasu też sporo ma bo jest podobno aż nad to :) 

Auto się kula dobrze nie powiem że nie :) 

16 godzin temu, Leszczonka napisał(a):

Nie pamiętam numeru,ziomek jeden mi napisał że warto niby wrzucić,byłem w aso to wziąłem te świece,znajdę numer napiszę

Tak jak piszesz fmic,dp 2,75cala przelot,wkładka filtra k&n i świece,

zapytałem Patryka czy te świece lepsze to powiedział że seria wystarcza na takie mody więc raczej mod bezsensu a się posłuchałem i są po prostu :) Fmic zapasu też sporo ma bo jest podobno aż nad to :) 

Auto się kula dobrze nie powiem że nie :) 

Mi na seryjnych gratach  (chyba że ciś dał wydech ale ja mam tylko frontpipe i cat back - katy i dp seria) patryk zrobił 300 KM i 450 Nm. IC dużo trzyma. Jaki masz założony?

Ja od jakiegoś czasu myślę nad Wagnerem ale sam wiem czy warto bo tani nie jest...

Siemankooo auto śmiga aż miło,teraz to jedzie ale heble się kończą więc miał być zestaw z c7 przod 356mm a tył 330.

Trochę poszperałem po necie i udało się w dobrych pieniądzach kupić tylne zaciski z porsche macana 330mm,ładniejsze jak dla mnie właśnie przez tą blaszkę :) Przód biłem się z myślą czy wejdzie zacisk bo nie chce żadnych adapterów na akebono itd tylko chcę p&p i udało się zakupić zaciski z a8 d4 pod tarcze 380mm,kawał zacisku jak przyłożyłem i jeszcze mam miejsca przy feldze,tarcze zimmerman przód tył wlatuje a klocki sie zastanawiam,ferodo? Czy jakieś ebc? 

wiadomo wszystko będzie pomalowane itd bo takiego nie wrzucę na auto ale to na wiosnę dopiero bo zimówka mi nie wejdzie na te nowe zaciski 🫢

sorry za syf ale auto po trasie i wszystko uwalone jak fix 

IMG_1211.thumb.jpeg.381e08b4a96ad4cfcc824c2cca59e0c9.jpeg
 IMG_1210.thumb.jpeg.880cd495e51dc0cea7662617938ef7b1.jpeg 

IMG_1220.thumb.jpeg.0b98711ecc99581466cdc21d0cbf22ff.jpeg

IMG_1214.thumb.jpeg.219171dc73455653432be524f253374d.jpeg

• Lubię to 2