adamd69 Opublikowano 9 Września 2019 Autor Opublikowano 9 Września 2019 Rozumiem kolego,lecz mnie interesuje komplet.....
adamd69 Opublikowano 15 Września 2019 Autor Opublikowano 15 Września 2019 (edytowane) Pogoda dopisała więc lekkie odświeżanie.... Okrycie ślicznotki aktywną pianą z neutralnym Ph Mycie szamponem Gold od Megsa Osuszanie mikrofibrami....... Efekt miły dla oka bo na lakierze zalega soft99 Edytowane 15 Września 2019 przez adamd69 poprawa tekstu
adamd69 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Opublikowano 16 Lutego 2020 Rozglądam się za żarówkami do przeciwmgielnych czy te są warte zakupu....podpowie ktoś ? Kupuj przez internet Flintzen 2 sztuk H1 LED żarówki reflektorów samochodu Auto Led reflektor 8000lm 6000 K światła przeciwmgielne H1 H3 H11 H7 led 12 V-24 V Super jasne białe | Aplikacja mobilna AliExpress M.PL.ALIEXPRESS.COM Flintzen 2 sztuk H1 LED żarówki reflektorów samochodu Auto Led...
karolek_ust Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Tylko z tego co wiem masz H8 w halogenie w Lifcie a nie H1. u siebie zamontowałem ostatnio LED w halogenach i bardzo fajnie to wyglada , barwa taka jak oem xenon i ladnie doswietlaja w zakretach
adamd69 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Opublikowano 16 Lutego 2020 Godzinę temu, karolek_ust napisał: Tylko z tego co wiem masz H8 w halogenie w Lifcie a nie H1. u siebie zamontowałem ostatnio LED w halogenach i bardzo fajnie to wyglada , barwa taka jak oem xenon i ladnie doswietlaja w zakretach Tak wiem,że tam są H8 ale bardziej chodziło mi o model żarówek,bo wielu tutaj na forum zakłada właśnie ledy w te miejsca i może podzieli się opiniami. Wybór oczywiście h8 i być może te żarówki....ale poczekam może ktoś coś podpowie.
adamd69 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Opublikowano 16 Lutego 2020 2 minuty temu, karolek_ust napisał: ja jestem zadowolony A masz te same co w linku?
kris_91 Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Czy po wierceniu otworów PDC nie wygląda to nie estetycznie przy nich? Masz jakąś fotkę z bliska?
karolek_ust Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 W dniu 16.02.2020 o 18:01, adamd69 napisał: A masz te same co w linku? Nie mam inne kupowałem w SE nie z aliexpress 4 godziny temu, kristof91 napisał: Czy po wierceniu otworów PDC nie wygląda to nie estetycznie przy nich? Masz jakąś fotkę z bliska? a co ma wygladać nie estetycznie , robisz to odpowiednią otwornica i jest jak oem , w pracy więkość nowych zderzaków przychodzi bez otworów a w zestawie sa koszyki na PDC jesli auto posiada , jak nie to nie robisz otworów
adamd69 Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Opublikowano 17 Lutego 2020 Godzinę temu, karolek_ust napisał: Nie mam inne kupowałem w SE nie z aliexpress a co ma wygladać nie estetycznie , robisz to odpowiednią otwornica i jest jak oem , w pracy więkość nowych zderzaków przychodzi bez otworów a w zestawie sa koszyki na PDC jesli auto posiada , jak nie to nie robisz otworów A ok za chyba kupię te z linku podanego wcześniej. A co do tego wiercenia to za 70zł kupiłem otwornicę w salonie skody którą wycisnąłem otwory,są tak jak oryginalne,brzegi otworów ładnie wciągły się do środka i nie ma jakiś rantów.Wyszło idealnie.
adamd69 Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Opublikowano 17 Lutego 2020 5 godzin temu, kristof91 napisał: Czy po wierceniu otworów PDC nie wygląda to nie estetycznie przy nich? Masz jakąś fotkę z bliska? Przyjacielu wpisz sobie w necie BEA000001 to kupiłem w salonie skody i tym robiłem otwory.Koszt chyba 70zł a wyszło jak ori.
kris_91 Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 A no to zmienia postać rzeczy. Myslalem ze to taka zwykla otwornica jak w zestswach z ali?
adamd69 Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Opublikowano 18 Lutego 2020 Chcę kupić dystanse do felg,zastanawiałem się ile dać mm by to fajnie wyglądało.....
MaciekPL Opublikowano 18 Lutego 2020 Opublikowano 18 Lutego 2020 Żeby było fajnie to powinno wleciec 19cali i pójść w dół chyba ze to setup zimowy.
adamd69 Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Opublikowano 18 Lutego 2020 18 minut temu, szafa napisał: Miarka w dłoń i trzeba zmierzyć Też to miałem na myśli ale koła mam w Polsce a auto stoi na zimówkach 16" na których ją kupiłem. Chciałem przed wyjazdem do PL zamówić dystanse i zabrać jak będę wracał do NL. Może któryś z użytkowników miał już takie felgi to by się wypowiedział...... Pozdro .
adamd69 Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Opublikowano 18 Lutego 2020 2 minuty temu, MaciekPL napisał: Żeby było fajnie to powinno wleciec 19cali i pójść w dół chyba ze to setup zimowy. He he no fakt ale póki co zostanie na 18" a zima to 16"
karolek_ust Opublikowano 18 Lutego 2020 Opublikowano 18 Lutego 2020 W b8 min 19 by wygadało i do tego chociaż Eibachy , co do otworów to robię to czesto w pracy i wycinam jej otwornica typu szyszka i zawsze czujnik siedzi wyglada jak oem
adamd69 Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Opublikowano 18 Lutego 2020 Godzinę temu, karolek_ust napisał: W b8 min 19 by wygadało i do tego chociaż Eibachy , co do otworów to robię to czesto w pracy i wycinam jej otwornica typu szyszka i zawsze czujnik siedzi wyglada jak oem Oczywiście każdy ma swoje zdanie,i robi jak mu się podoba. Tak więc Ty umiesz tak wiercić więc to robisz dokładnie,ja za grosze kupiłem wyciskarkę którą odsprzedałem dalej,wyszło bardzo fajnie po tym zabiegu i cel osiągnięty. A co do kół,to chciałem mieć takie felgi.....i mam,jak zapragnę mieć 19" będę miał,i zawieche też......ale na chwilę obecną,nie mam parcia na to....są ważniejsze inwestycje w życiu. Pozdrawiam... 1
Rekomendowane odpowiedzi