Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B9 S Line AVANT 2.0 TDI 190KM Quattro S-Tronic scubablau metallic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krystian - petarda. Teraz to wstyd haka wyciągać. :-)

Opublikowano
43 minuty temu, krystian3769 napisał:

Tak P&P pod warunkiem że masz dyfuzor pod odpowiedni zderzak i odwrotnie. Akurat z tym dyfuzorem jest ciężko znaleźć z cała listwą chromowaną. Na aukcjach są z uszkodzoną albo bez. Polowałem rok na niego.  

Super to wygląda, widziałem kilka modów na fb. Teraz jeszcze do kompletu brakuje listewki chrom między lampami :whistling:

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, vvalery napisał:

Krystian - petarda. Teraz to wstyd haka wyciągać. :-)

Hehe 

Najlepsze przy tym rezanku odkryłem że mam klapę z buta ?

Edytowane przez krystian3769

Opublikowano
1 godzinę temu, krystian3769 napisał:

Hehe 

Najlepsze przy tym rezanku odkryłem że mam klapę z buta ?

Tyle czasu zmarnowałeś :-) Teraz musisz nadrobić i kopać butem ile wlezie. :-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 9.12.2019 o 16:14, krystian3769 napisał:

W moim przypadku równy tydzień w oczekiwaniu na wznowienie licencji.

Jest bajera :banan:

spacer.png

vvalery, bar72 Panowie dzięki za info.:drinks:

Czy licencja przedłużona ? U mnie trwało teraz dużo szybciej niż rok temu.:wink:

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, vvalery napisał:

Czy licencja przedłużona ? U mnie trwało teraz dużo szybciej niż rok temu.:wink:

Ooo przedłużyli za free?

Opublikowano
21 godzin temu, krystian3769 napisał:

Ooo przedłużyli za free?

Oczywiście ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

super wyglada z tym defuzorem od po lifta , mam pytanie czy musiales odcinac koncowke starego wydechu ?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 16.01.2021 o 21:58, marek1mark napisał:

super wyglada z tym defuzorem od po lifta , mam pytanie czy musiales odcinac koncowke starego wydechu ?

Tak trzeba je odciąć 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 18.12.2020 o 08:46, vvalery napisał:

No i przewaliłem licencje na ten rok za free ☹️ 
Od stycznia tego roku konsultanci już nie maja fizycznej możliwości odnowienia nam licencji. Teraz robi się to samemu po przez my Audi. Gdzie trzeba zmienić kraj np. Anglia ( oczywiście Polska jest zawsze w czarnej d...e) i tam na rok za licencje kroją nas 141£ ?. Akurat mi zalecili login przez UK niewiem ile liczą przez inne kraje. Pewnie podobnie.

Opublikowano
38 minut temu, krystian3769 napisał:

No i przewaliłem licencje na ten rok za free ☹️ 
Od stycznia tego roku konsultanci już nie maja fizycznej możliwości odnowienia nam licencji. Teraz robi się to samemu po przez my Audi. Gdzie trzeba zmienić kraj np. Anglia ( oczywiście Polska jest zawsze w czarnej d...e) i tam na rok za licencje kroją nas 141£ ?. Akurat mi zalecili login przez UK niewiem ile liczą przez inne kraje. Pewnie podobnie.

Ło kur... dobrze, że się pospieszyłem i nie czekałem na last minute bo bym wylądował z częścią licencji w styczniu i jak widać byłaby d... blada :-(  Nie dość, że pozbawili nas google maps to jeszcze trzeba za wszystko bulić. To powinno być w rekompensacji na wieczność za to.:kox:

Opublikowano

Mam to samo z usługami i licencją. Też mnie pokierowali do zakupu przez UK - odpuściłem temat i próbuję walczyć przez BOK. Sam fakt, że nie można tego kupić w PL za PLN już świadczy źle o marce. Podejście Audi w kwestii usług Audi Connect to jakiś dramat i nie przystoi marce premium. W BMW usługi są za free + dodatkowo to BMW opłaca Internet w samochodzie - użytkownika nic nie obchodzi. Tutaj nie dosyć, że samemu płaci się za SIM LTE do auta to jeszcze trzeba płacić po 3 latach (tak jak u mnie w A5 usługi były na pierwsze 3 lata za free) za te usługi... Co do Google Maps to w ASO mi powiedzieli, że wygrywają jakąś alternatywną mapę ze zdjęciami satelitarnymi po wypowiedzeniu umowy z Google Maps. 

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, vvalery napisał:

Ło kur... dobrze, że się pospieszyłem i nie czekałem na last minute bo bym wylądował z częścią licencji w styczniu i jak widać byłaby d... blada :-(  Nie dość, że pozbawili nas google maps to jeszcze trzeba za wszystko bulić. To powinno być w rekompensacji na wieczność za to.:kox:

No masakra żeby to jeszcze było warte tego... Praktycznie cały czas korzystam z CarPlay 

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, carman napisał:

Mam to samo z usługami i licencją. Też mnie pokierowali do zakupu przez UK - odpuściłem temat i próbuję walczyć przez BOK. Sam fakt, że nie można tego kupić w PL za PLN już świadczy źle o marce. Podejście Audi w kwestii usług Audi Connect to jakiś dramat i nie przystoi marce premium. W BMW usługi są za free + dodatkowo to BMW opłaca Internet w samochodzie - użytkownika nic nie obchodzi. Tutaj nie dosyć, że samemu płaci się za SIM LTE do auta to jeszcze trzeba płacić po 3 latach (tak jak u mnie w A5 usługi były na pierwsze 3 lata za free) za te usługi... Co do Google Maps to w ASO mi powiedzieli, że wygrywają jakąś alternatywną mapę ze zdjęciami satelitarnymi po wypowiedzeniu umowy z Google Maps. 

Jednym słowem dramat ? 

Opublikowano
18 godzin temu, carman napisał:

Tak tylko ta wgrywana alternatywna mapa nie będzie działać w rocznikach na pewno do 2017 roku lub nawet 2018 bo mamy inny procesor niż w najnowszych audi i nie da rady. Amen .:facepalm:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Majówka zapowiada małe zmiany ?

D9238A35-0F01-44FF-860E-E143A14F470B.jpeg

0D0826D5-11CC-4A9F-AEE3-3E2C36273D9C.jpeg

Opublikowano

Te pseudowydechy to porażka, ładnie wygląda z góry a od dołu ... :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
28 minut temu, Dev napisał:

No co zrobisz ? Przynajmniej jeden prawdziwy a nie jak w C8 

Ogólnie strasznie wykastrowali te nowe auta teraz 3.0 i 2.0 TDI nie odróżnisz. 

Edytowane przez krystian3769

Opublikowano
6 godzin temu, Dev napisał:

A wszystkiemu jest winny ten bachor Greta i jej podobne:polew:

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
  • Autor

Tak na szybkości z wczorajszego montażu ?

88A13DB5-0D44-4FC0-878A-55254B83144C.jpeg

FE2C75FE-6344-4FB6-8B5F-B0EBBDD39EB0.jpeg

92DD3F39-23A7-4AF6-BD72-94ABF62292FE.jpeg