konus Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Armi, o co właściwie chodzi z tym RS sedan ? kilkadziesiąt stron wcześniej było o tym... a dokładniej: Majóvwka 2011 na szybko Btw, wiedza dziennikarzy TVN TURBO poraża "wygląda na 400KM" "myślałem, że to jakiś RS" a to diesel w dodatku sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 odważny kolorek felg, hehe. Na pewno będzie oryginalnie. Armi kiedy byłeś w profilu?? Ja byłem w sobotę rano ( 12 listopad ) i mi się wydawało że takie kółka widziałem jak sobie leżały. W sobotę do 15 miałem je odebrać. Byłem ~14. To były moje na 100%. Dekielki jeszcze nie wyschły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Armi, o co właściwie chodzi z tym RS sedan ? kilkadziesiąt stron wcześniej było o tym... a dokładniej: Majóvwka 2011 na szybko Btw, wiedza dziennikarzy TVN TURBO poraża "wygląda na 400KM" "myślałem, że to jakiś RS" a to diesel w dodatku sedan Wszystko jasne Aż tak dokładnie nie śledzę tego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Przymierzymy zobaczymy - też nie jestem przekonany. [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 13:12_________________________________________________Winter setup SPY PHOTO (dekielki jeszcze schną) xeroboj :polew: :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: no offence Adamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 No nie wiem kto tu jest xerobojem Felgi na wiosnę muszę zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nawet fajne te czerwone koła. Jak na zimę - mogą być. a4-freunde mogę Ci załatwić leki dużo taniej..... czyli jednak masz dojscie do pavulonu :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 09:39_________________________________________________ No nie wiem kto tu jest xerobojem Felgi na wiosnę muszę zmieniać oj xeroboju nie zmieniaj, juz odebralem farbke na lato, jak bedzie tak jak na probniku to mie sie to podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 oj xeroboju nie zmieniaj, juz odebralem farbke na lato, jak bedzie tak jak na probniku to mie sie to podoba będziesz miał ksywę Papa Smerf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU_Angel Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 nie pitolcie mrogal porschawki maluje w smerfowy kolor ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Na to wygląda Ja też albo będę malował prosiaki albo sprzedawał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 nie pitolcie mrogal porschawki maluje w smerfowy kolor ?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Mrogal prosiaki maluje, a ja sprzedaję :gwizdanie: _________________________________________________ A tymczasem, winter setup: i vt z czarnym nochalem, w tygodniu się zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 to teraz czekaj na śnieg i pstrykaj foto do kalendarza na styczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Mrogal prosiaki maluje, a ja sprzedaję :gwizdanie: _________________________________________________ A tymczasem, winter setup: i vt z czarnym nochalem, w tygodniu się zrobi tak świątecznie sie zrobiło , pokusiłbym sie o dekielki z logo Coca-coli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Mrogal prosiaki maluje, a ja sprzedaję :gwizdanie: łaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Po pierwsze już mi się znudziły a po drugie to zbyt oklepany wzór teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 pokusiłbym sie o dekielki z logo Coca-coli i dystans na tył :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Dystans będzie, na razie zamontuje 5mm a później się zobaczy. [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 21:41_________________________________________________Prosiaki prawie sprzedane ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Prosiaki prawie sprzedane :ranting1:;( :bicz3: i ja nic otym nie wiem ze sprzedajesz ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 A jednak sprzedajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 za ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi