Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Armi pertol wszelkie znaczki z tyłu, tak jak jest teraz, jest najlepiej, bez znaczków auto wizualnie wydaje sie szersze :good:

A czego szwagier nie chciał dłubać benzynki :mysli: klime też przekładaliście :mysli:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszystko co się da przełożyliśmy do nowej budy :)

Opublikowano

yol, Ty mi tez koncowka chciala odpasc na trasie :decayed: tylko ja za slabo przyspawalem i odpadl jeden spaw :kox: troche mi sie one nie mieszcza w zderzak i lekko sie opieraja, boje sie,ze tez niedlugo odpadna ;p ale co tam 18zl koncowka :)

mam juz program zrobiony, lampy zmienione, koncowki zalozone, ramki klubowe i tez mam brelok dope ;D heeh

Opublikowano

Mi końcówka odpadła razem z kawałkiem rury jak przyszło mi zjechać na remontowany pas drogi :decayed: Tylko że ja nie znalałem :disgust:

Opublikowano

a ja jeżdżę już pol roku i sie trzyma bez żadnego spawania :decayed: gdzie teraz na gwincie telepie na byle dołku :tongue4:

Opublikowano

Mi końcówka odpadła razem z kawałkiem rury jak przyszło mi zjechać na remontowany pas drogi :decayed: Tylko że ja nie znalałem :disgust:

mówicie że taka lipa, ja w tamtym tygodniu przyspawałem(rok czasu leżaław garazu :decayed: ), to co rozgladać sie już za całym tłumikiem :mysli:

Opublikowano

W sumie to ja miałem z całym tłumikiem ale rdza+gleba zrobiła swoje :decayed:

Opublikowano

no to co siejesz panike :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mi się widzi tutaj znaczek "turbo" od porsche na tylnej klapie, zwłaszcza że byłoby to dopełnienie emblematów z felg, takie dwa gadżety od porszawki robiłaby robotę

Opublikowano

no to co siejesz panike :polew: :polew: :polew:

Przepraszam już nie bendem :bag:

Ale fakt faktem że mam teraz dziurę w zderzaku bo nie ma kiedy tego ogarnąć :decayed:

Opublikowano

mi się widzi tutaj znaczek "turbo" od porsche na tylnej klapie, zwłaszcza że byłoby to dopełnienie emblematów z felg, takie dwa gadżety od porszawki robiłaby robotę

do diesla :gwizdanie: :no:

Opublikowano

:decayed:
Opublikowano

SoMeS też ma dizla i mi się podoba :gwizdanie:

Opublikowano

Przyszłemu szwagrowi też odpadła końcówka wydechu :thumbdown:

wstyd w dzień na ulicę wyjechać:

P1370217.jpg

nie chcę żadnych znaczków na klapę bo one odpadają :wink4:

Założyłem 16" ale są za felgi i opony są za wąskie i rąbane nie chcą trzeć nadkola nawet na dużej glebie :decayed:

Dziś dzień jak co dzień:

IMG_1253.jpg

Podłączenie przewodów, wiązek zajmuje więcej niż cała reszta :zemdlal:

ale mam nadzieję, że w weekend pacjent ożyje :giveheart:

Opublikowano

ja w 80-tce montowałem znaczki na taśmy boola, takie specjalnie gumiaste i zadna myjka mi tego nie sciągnęła

Opublikowano

Zbliża się Majóvwka

:kox:

trzeba ogarnąć paździerza bo na chwilę obecną to wstyd jechać :decayed:

• Po raz kolejny odpadła końcówka wydechu, tym razem puścił spaw :embarrassed:

P1370275.jpg

• Zderzak porysowany od zimy 2009/10, później dostał od zająca (maskowałem te rysy czarną pastą do butów :polew:)

Bez_tytu_u.jpg

• Tylne hamulce (tak wyglądały już rok temu) :embarrassed:

DSC02013.jpg

• Zielone lusterko pasażera

P1340398.jpg

• i inne(pozostałości po czerwonych zaciskach, odpryski, tylna kanapa nie pasująca do przednich siedzeń)

Plany na najbliższe 2 tygodnie:

- jutro rano audik jedzie na malowanie zderzaka :ad: (być może lakiernik wymyśli co zrobić z nadkolami by bardziej zjechać z gwintem)

- znowu spawanie wydechu

ogvzpk.jpg

- leci do mnie folia carbon na lusterka (oracal 3d cokolwiek to znaczy :wink4:)

pvn7p.jpg

- kupiłem lakier, więc pomaluję wszystkie odpryski od kamyczków

34ybvp5.jpg

- musiałem poprawić baranka na podwoziu (hammeraite + baranek boll) - został mi srebrny hammeraite, który powędruje na zaciski

img_p5.gifimages?q=tbn:ANd9GcRhx3x7r9tCy9l8lpswOOIym7P--xvFTzKD9HDPhMg80QR2ZWUPWA

- leci do mnie komplet hamulców na tył BOSCH (od dzika)

1611902073

- i naklejki na szyby (trójkąty)

35c4oi0.jpg

- być może uda się zrobić składaną tylną kanapę, wszystko zależy czy uda mi się zdobyć części (uchwyty, śruby mam) brakuje takiego elementu (da się to obejść ale wolałbym żeby wyglądało jak fabryka):

2s8myxv.jpg[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 14:01_________________________________________________Jednym słowem mam URLOP :beach:

Opublikowano

same zmiany i rezanie,

ciekaw jestem jak ta fila carbon będzie się prezentować

mnie kanapa cały czas też wstrzymywała z zakupem foteli bo jak kubełki to przeważnie z dzieloną kanapą a ja mam niedzieloną ale udało się zakupić, żeby bez przeróbek się obyło

Opublikowano

wypitolić nadkola to auto zejdzie niżej :-)

Opublikowano

same zmiany i rezanie,

ciekaw jestem jak ta fila carbon będzie się prezentować

mnie kanapa cały czas też wstrzymywała z zakupem foteli bo jak kubełki to przeważnie z dzieloną kanapą a ja mam niedzieloną ale udało się zakupić, żeby bez przeróbek się obyło

Też jestem ciekaw tej folii, mam czarny samochód, więc widoczna za bardzo nie będzie. Tylko z bliska i w dotyku :wink4:

Ja znowu chciałem dzieloną kanapę bo np. nie mieści się deska albo jak jadę na wakacje to nie mogę zapakować bagażnika "po dach".

Bardzo mi się podobają Twoje fotele, dla mnie najładniejszy wzór "szmacianych" kubełków, ładniejsze niż moje :) (ale jak się nie ma tego co się lubi to się lubi to co się ma).[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 14:36_________________________________________________

wypitolić nadkola to auto zejdzie niżej :-)

Żeby to było takie proste :decayed: :>

Opublikowano

ja to to moje padło zrzucę przy najbliższej okazji z najwyższej górki w bielsku :wallbash: :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...