eller Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Moze poprzedni wlasciciel sam wstawil dodatkowa antene?tylko po co...?
spanky Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 A w Avancie juz musieli dac bata.szkoda a mi sie podoba antenka w Avancie ...
Pikuś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 A w Avancie juz musieli dac bata.szkoda a mi sie podoba antenka w Avancie ... Mnie rowniez. Tak bez to by troche łyso bylo. :mrgreen:
spanky Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 A w Avancie juz musieli dac bata.szkoda a mi sie podoba antenka w Avancie ... Mnie rowniez. Tak bez to by troche łyso bylo. :mrgreen: lyso to ja mam ... bo nie mam relingów.....
Pikuś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 lyso to ja mam ... bo nie mam relingów..... Ja tez nie mam i sie z tego bardzo ciesze bo mi sie to podoba. :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 relingi sa piekne i autko duzo ładniej wyglada
bronson Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 relingi sa piekne i autko duzo ładniej wyglada bez też wygląda za***ście.. przynajmniej mi się bardziej podoba bez... jeśli relingi to tylko chrom
Radek321 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 to w takim razie co ja mam na dachu???? jak nie zapomne to zrobie zdjecia...na moje to wyglada jak resztki po antenie.... Może popszedni właściciel miał cb radio i to są pozostałości po antenie od cb.
MaLyY Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 no pech chcial ze akurat aparat pojechal na wycieczke sobie no... fakt to orginalnie to raczej nie jest bo od srodka jest wybrzuszenie delikatne. Pozostala na dachu taka kulka i widac ze zniej jest ulamana antena i to jest kulka od regulacji z pionu do poziomu takze od cb to chyba bardzo dziwna antena musiala byc:P a w srodku nie ma sladow demontarzu (montazu CB)...jak bede mial aparat to popatrzycie sobie na zdjecia:)
eller Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 wiec jest zapewne tak jak pisalem wczesniej,antenka od radia..
adadur Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dodatkowa antenka prawdopodonie może być pozostalością po zestawie głośnomówiącym GSM, od CB raczej nie bo anteny sie raczej takie demontowalne (magnetyczne) stosuje. Co do radia - jeśli masz inne niż firmowe to prawdopodobnie potrzebujesz seperator przy radiu by podać napięcie na wzmacniacz antenowy.
Kunio Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Masz albo uszkodzony wzmacniacz ten w słupku albo nie podłączone zasilanie do niego przy radiu. w ktorym słupku?
jas Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 w lewym ten od strony kierowcy rozbieralem sam tez mi przerywa radio ale wszystko mam polaczone
Kunio Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 przedni lewy a tylni prawy to roznica, ktory wkoncu?
Kunio Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Kunio, tylny, strona kierowcy oki sprawdze jutro. To mam rozumiec ze nawet jesli mam wtopioną antene to nie powinienem miec problemów z odbiorem radia ? To już druga A4 w ktorej tak mam :/
Traviz Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 U mnie anteny brak a radyjko pięknie gra Co do umiejscowienia wzmacniacza antenowego to powinien tam być, ale ja osobiście nie zaglądałem jeszcze nigdy do tego (odpukać!)
Rekomendowane odpowiedzi