Opublikowano 9 Kwietnia 20215 l Godzinę temu, Mark_83 napisał: A co innego polecisz na tył audi a4 b6 2.5 TDI nr części: Tarcza - 8E0 615 601 Q klocki - 8E0 698 451 L jeśli nie TRW to co ATE? Pisz pw to Ci wycenię kilka rozsądnych propozycji
Opublikowano 10 Kwietnia 20215 l Panowie, jaki rozmiar tarczy na tył kupić do A4 Avant B7 2.0 ALT? Gubię się w tych rozmiarach . Byłbym wdzięczny za merytoryczną odpowiedź. Z góry dziękuję miłemu człowiekowi, który odpisze .
Opublikowano 10 Kwietnia 20215 l 2 godziny temu, Navigon napisał: Panowie, jaki rozmiar tarczy na tył kupić do A4 Avant B7 2.0 ALT? Gubię się w tych rozmiarach . Byłbym wdzięczny za merytoryczną odpowiedź. Z góry dziękuję miłemu człowiekowi, który odpisze . Przod - 288/25 Tył 245/10
Opublikowano 10 Kwietnia 20215 l Mam pytanie. Kupiłem tarcze i klocki ATE do A4 B7 1.8t na przód i klocki bardzo mi brudzą felgi. Przejechałem już około 1000km i jest tragedia. Jakie klocki polecacie żeby nie brudziły felg?
Opublikowano 12 Kwietnia 20215 l W dniu 10.04.2021 o 20:47, george napisał: Ferodo. Chyba żartujesz że nie pylą @rudi2891-1 załóż Jurid White.
Opublikowano 18 Kwietnia 20215 l A żeby założyć na tył większe tarczę (standard 255mm) to co potrzebne ?? Na przód z 312mm pójdzie 320 tam potrzebuję Tylko jarzma i zaciski
Opublikowano 18 Kwietnia 20215 l 3 godziny temu, Sajmon89 napisał: A żeby założyć na tył większe tarczę (standard 255mm) to co potrzebne ?? Na przód z 312mm pójdzie 320 tam potrzebuję Tylko jarzma i zaciski zaciski z jarzmami, tarcze kotwiczne, tarcze i klocki.
Opublikowano 5 Maja 20215 l Jakie tarcze na przód do S4 B7 do klocków FDS? Muszę na już wymienić komplet i na razie kombinacje z zaciskiem 18z muszą poczekać, tylko zastanawiam się czy brać komplet na FDSach pod seryjny zacisk, czy nie warto i założyć jakiś zwykły zestaw?
Opublikowano 5 Maja 20215 l 3 godziny temu, wojtek_lbn napisał: Jakie tarcze na przód do S4 B7 do klocków FDS? Muszę na już wymienić komplet i na razie kombinacje z zaciskiem 18z muszą poczekać, tylko zastanawiam się czy brać komplet na FDSach pod seryjny zacisk, czy nie warto i założyć jakiś zwykły zestaw? Daj zwykłe, gładkie
Opublikowano 5 Maja 20215 l 2 godziny temu, Dev napisał: Daj zwykłe, gładkie Textar da radę z klockami FDS? Wziąłbym Ferodo do kompletu, ale akurat nie mam w zasięgu takich... Edytowane 5 Maja 20215 l przez wojtek_lbn
Opublikowano 5 Maja 20215 l 1 godzinę temu, wojtek_lbn napisał: Textar da radę z klockami FDS? Wziąłbym Ferodo do kompletu, ale akurat nie mam w zasięgu takich... ferodo sa dostepne w ICarsie jak widze
Opublikowano 5 Maja 20215 l 5 minut temu, Dev napisał: ferodo sa dostepne w ICarsie jak widze Niby tak, ale 3szt na cały kraj, każda gdzie indziej, więc przy odrobinie pecha może fizycznie nie być kompletu nawet... Czyżby wyszły z produkcji? Nigdzie ich nie widzę dostępnych.
Opublikowano 5 Maja 20215 l 3 minuty temu, wojtek_lbn napisał: Niby tak, ale 3szt na cały kraj, każda gdzie indziej, więc przy odrobinie pecha może fizycznie nie być kompletu nawet... Czyżby wyszły z produkcji? Nigdzie ich nie widzę dostępnych. ferodo sprzedaje tarcze w kpl, nie na szt to nie jest popularny rozmiar, wystepuje tylko w S4 B6/7
Opublikowano 5 Maja 20215 l 14 minut temu, Dev napisał: ferodo sprzedaje tarcze w kpl, nie na szt Też tak sądziłem, ale wszystkie inne jakie montowałem były opisane jako komplety, a tu jest w opisie sztuka. Zresztą cena też jest ewidentnie za jedną, bo przecież nie sprzedają tarcz 345x30 w takiej samej cenie jak 288x25...
Opublikowano 5 Maja 20215 l 7 minut temu, wojtek_lbn napisał: Też tak sądziłem, ale wszystkie inne jakie montowałem były opisane jako komplety, a tu jest w opisie sztuka. Zresztą cena też jest ewidentnie za jedną, bo przecież nie sprzedają tarcz 345x30 w takiej samej cenie jak 288x25... bierz OZty, sa w przyzwoitej cenie
Opublikowano 5 Maja 20215 l Mam na tyle komplet OZ zarówno tarcze jaki i klocki.Kupiłem razem z zaciskami 288 do swapu.Były w okazyjnej cenie,praktycznie zero zużycia bo po przebiegu niecałych 200 km.Zrobiłem już na tym komplecie około 1000 km i teraz czy zostać z tym zestawem do końca klocków czy wymienić na coś lepszego np.ferodo?
Opublikowano 5 Maja 20215 l klocki Ozta nie należa jeszcze do klasy swiatowej ale do jezdzenia do okoła komina we wsi jak najbardziej zapodaj Ferodo albo Textara
Opublikowano 8 Maja 20215 l Kończą mi się klocki przód , tarcze jeszcze bardzo świeże , tylko nie wiem jaka marka kurde bo jeszcze za Niemca wymieniane. Zapodać TRW czy textara?