zięba25 Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Jakby mi ktoś powiedział jakie ja mam tarcze przód i tył byłbym wdzięczny WAUZZZ8E62A033760
kodzak0 Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Koledzy jakiej firmy tarcze na tyl ? klocki poleciliscie ferodo. Kolega z forum polecil mi abym przeszedl na tarcze z tylu na 280mm ale raczej drozsze to bedzie wiec raczej niewyjdzie to aktualnie w moim przypadku ze wzgledu finansowego. Wiec pozostaje fabryczne, tylko jakiej firmy? Prosze o pooomoc
kodzak0 Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 a ten przeskok na 280mm duzo sie rozni finansowo? od standardu? Tak myslalem ze tak samo tej firmy ale wolalem sie upewnic. Jak czytalem jedni inwestuja w ATE, TRW, zimmerman itd
dzik Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 ferodo na tą chwilę jeszcze nie są pryśnięte farbą antykorozyjną ale spokojnie możesz montować, nieco drożej i lepiej zimmermann lub Textar pro, obie pokryte farbą antykorozyjną. POzdrówki
Wandej Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Koledzy jakiej firmy tarcze na tyl ? klocki poleciliscie ferodo. Kolega z forum polecil mi abym przeszedl na tarcze z tylu na 280mm ale raczej drozsze to bedzie wiec raczej niewyjdzie to aktualnie w moim przypadku ze wzgledu finansowego. Wiec pozostaje fabryczne, tylko jakiej firmy? Prosze o pooomoc mordo komplet fajny ferodo i tarczeoz to 300zł wiec nie ma co kombinowac chyba
tomekk30 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Panowie a jak się mają klocki i tarcze MEYLE w stosunku do tych które tu tak intensywnie polecacie Otto Zimmermann + Ferodo Premier ???
jarkos Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Koledzy. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tarczami ATE Power Disk? Jaka jakość i jakie klocki do nich założyć?
POWER-KRIS Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Daj sobie spokój z Ate. Też kiedyś chwalilem i wszędzie je pchalem ale od 6 lat to nieporozumienie.
jarkos Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Daj sobie spokój z Ate. Też kiedyś chwalilem i wszędzie je pchalem ale od 6 lat to nieporozumienie. A coś więcej? Jaki powód? Szukam tracz nacinanych lub nacinanych i nawiercanych no i nie głóśnych. Nie cierpię jak coś mi hałasuje. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez jarkos
POWER-KRIS Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Kup gładkie i super klocki. Nacinane i wiercone to tylko lipa. No chyba że masz na heble tyle co na drugie auto.
jarkos Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Ciekawe, które są cichsze. Nacinane czy nawiercane? A gładkie i super klocki to jakie? Edytowane 4 Czerwca 2015 przez jarkos
POWER-KRIS Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zimmerman lub textar. Klocki Ferodo. http://www.ferodo.com/pl-pl/Produkty/Klocki/Pages/DS.-Performance.aspx
jarkos Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Czy DS-y muszą być rozgrzane? Jak pracują zimne?
Wandej Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Czy DS-y muszą być rozgrzane? Jak pracują zimne? Nie muszą. To zwykłe klocki drogowe z homologacją. Tylko dsy opłaca się zakładać w setupie minimum 320mm Jakbyś chciał zrobić taki setup pisz
Rekomendowane odpowiedzi