Grzes A4 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 widze ze mnie juz tu nie lubią ;( [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 17:02_________________________________________________a tak apropo ze ja bede mobilny to moge kogos zabrac albo po kogos jechac, chociaz na tyle sie przydam, dzisiejszego krótkiego wieczoru
_QBaAa_ Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Kuba jak tam z dojazdem? Dotrzesz czy wpaść po Ciebie jak będę szurał po Pawła? Transport powrotny zorganizowałem Tylko z pałki mi wyleciało że dzisiaj walka jest. Więc niestety musimy wytrzymać aż do zakonczenia walki Pudziana a skończyć się to może jak ostatnio jakoś przed 24. . Ja jestem mobilny dzisiaj jak kolega Grzes Tyle, że ja nie posiedze tak długo, bo robię przed 22 za taksówke
Grzes A4 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 ja na 22 to juz musze byc w pracy, nikt sie nie odezwał wiec dozobaczenia o 19
pawelp2208 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 widze ze mnie juz tu nie lubią ;( [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 17:02_________________________________________________a tak apropo ze ja bede mobilny to moge kogos zabrac albo po kogos jechac, chociaz na tyle sie przydam, dzisiejszego krótkiego wieczoru Lubią tylko szkoda, że każdy jest mobilny
_QBaAa_ Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 I kolejny udany spot zaliczony ! ! Dzięki Panowie za miłe towarzystwo Nie mniej jednak trochę ślinki mi pociekło patrząc na was Właśnie wróciłem do domu i delektuje się zielonym Lechem :gwizdanie: Do następnego PS. Na zdjęciu gówno widać Zdecydowanie najlepiej wyszedł Paweł
zwiras Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 :polew: zdecydowanie najlepiej to prezes wychodzil przed chwila z mojego transformersa ! oby tak dalej ! tylko kierowce nam skoluje i wszyscy razem zabalujemy
pawelp2208 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 Krótko i na temat: Krzysiu Kuba Grzesiu Adrian Krzysiu jak wychodziłem to już prawie nie pamiętam :gwizdanie: :decayed:
Grzes A4 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 ale sie doj*b**** wiedziałem ze tak bedzie ogólnie nie zyjemy z adrianem ale jest git
zwiras Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 no nie mogę sobie poradzić tak się super bawiłem. Kto wygrał 2 runde w bilarda? :gwizdanie: Z Pawłem pojechaliśmy jeszcze na orlen po piwo i na jankowice bo romantycznie. Już się boję grilla za tydzień
pawelp2208 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 Z tego co kojarzę to my Krzysiu ale jakim cudem to nie mam pojęcia :polew: Impreza była przednia nie ma co jankowice o 1 w nocy a jaka mgła była zajeb****
_QBaAa_ Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 no nie mogę sobie poradzić tak się super bawiłem. Kto wygrał 2 runde w bilarda? :gwizdanie: Z Pawłem pojechaliśmy jeszcze na orlen po piwo i na jankowice bo romantycznie. Już się boję grilla za tydzień Widzę, że to co najciekawsze mnie ominęło
pawelp2208 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 Panowie wyjechawszy z domu po 15 ledwo co wjeżdżając na ul . Brzeźnicką zostałem zatrzymany przez POLICJE i to z okazji akcji TRZEŹWOŚĆ z duszą na ramieniu dmuchnąłem (w myślach modląc się i zarazem przeklinając tą zasraną policję ) kiedy to moim oczom ukazał się wynik 0,00 o żesz kur*** uśmiech miałem wymalowany od ucha do ucha. Chyba trzeba jechać i dać na mszę w Częstochowie bo to chyba jakiś zasrany cud :laghing2: Na dowód wziąłem ustnik pamiątkowy
zwiras Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 no to ladne szczęście, ja dzisiaj od 10 po mieście jeździłem eh ta moja głupota
_QBaAa_ Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Uwaga Pany! Ustalamy miejsce spota grillowego Z tego co pamiętam miałoby to w piątek tj. 14.05.2010 Tylko pytanie gdzie? Może Paweł z Krzysiem powiedzą jak im się w Jankowicach podobało?
zwiras Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 :polew: Jankowice Komarow chyba nie bylo, ale widok mielismy prawie jak z kasprowego nastepne co pamietam to ze jakies BMW? stalo i Pawel darl sie dawaj ja jedziesz! A kumpel swiatlami dlugimi swiecil im po szybach :polew: pozniej zapakowalismy sie do transformersa i spiewy w samochodzie wiem ze jak na grila wyjedziemy to bedzie impreza przednia i nie wazne czy za stokrotka czy na koncu swiata
pawelp2208 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 :polew: Jankowice Komarow chyba nie bylo, ale widok mielismy prawie jak z kasprowego nastepne co pamietam to ze jakies BMW? stalo i Pawel darl sie dawaj ja jedziesz! A kumpel swiatlami dlugimi swiecil im po szybach :polew: pozniej zapakowalismy sie do transformersa i spiewy w samochodzie wiem ze jak na grila wyjedziemy to bedzie impreza przednia i nie wazne czy za stokrotka czy na koncu swiata Zgadza się pamiętam :polew: tak to chyba jakaś bejca stała a laska autentycznie siedziała na gościu ale Krzysiu już nie przypominaj takich detali Odnośnie miejsca to też cholera nie wiem.. Jankowice nie najgorsze tylko ciekawe jak w dzień jest z tymi komarami, w sumie może tam w tyg podjadę i obczaję Aha a w transformersie to Ty zacząłeś pierwszy śpiewać :polew:
_QBaAa_ Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Odnośnie miejsca to też cholera nie wiem.. Jankowice nie najgorsze tylko ciekawe jak w dzień jest z tymi komarami, w sumie może tam w tyg podjadę i obczaję Ja mogę jutro podjechać na Jankowice i zobaczyć jak z tymi latającymi stworzeniami U mnie Warta już jest skreślona - sami widzieliście i czuliście jak chlają te komarzyska Podejrzewam, że nad fryszerką jest to samo, aczkolwiek jak byłem tam w tygodniu (godzina 18) to komarów nie wyczuwałem
zwiras Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Kuba jak mozesz podrzyuc mi na maila spotowe foto [email protected] dziekuje.
efcio Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 [email protected] :decayed: :decayed: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi