_QBaAa_ Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Pany jak tam robimy jutro coś :?: jakiegoś spota czy dłuższe posiedzenie.. bo nie wiem na co się nastawiać a i jeszcze jedno kiedy grillujemy :?: Spota szybkiego można zrobić, ale nie wiem czy przybędę. A grilla się zrobi jak będzie ciepło raczej :gwizdanie:
pawelp2208 Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 Spota szybkiego można zrobić, ale nie wiem czy przybędę. A grilla się zrobi jak będzie ciepło raczej :gwizdanie: No w sumie szybkiego można zrobić, ale qr** na przyszły weekend to coś spożywamy... tak bynajmniej z okazji :Dnia Dziecka" :polew: i Kuba szykuj się bo pijesz karniaka za ostatniego spota :decayed:
_QBaAa_ Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Spota szybkiego można zrobić, ale nie wiem czy przybędę. A grilla się zrobi jak będzie ciepło raczej :gwizdanie: i Kuba szykuj się bo pijesz karniaka za ostatniego spota :decayed: Ja pier*****lę :gwizdanie:
zwiras Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 dzien dziecka!! na szybkiego spota dzisiaj chyba nie wpadnę, jestem ustawiony na przebijanie ucha . Ale o grillu trzeba zacząć na nowo myśleć tylko szybko bo znów deszcz się dowie i wpadnie pokrzyżować nam plany.
pawelp2208 Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 f*ck nie wiem czy dzisiaj dam radę podjechać na spota.. jeżeli będę w mieście to podskoczę na parę minut
zwiras Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 ja po pierwszym cos tam posle, z trzy piwka sie mniej wypije i cool
pawelp2208 Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 ja po pierwszym cos tam posle, z trzy piwka sie mniej wypije i cool Ja też za niedługo coś poślę Dzisiaj byłem w Czewie na MotoShow pod M1 , nie powiem impreza całkiem ciekawa chłopaki na motorkach skakali, można było sobie autko na hamowni wypróbować i jeszcze nówki sztuki salonowe pooglądać, niestety audi nie było Ciekawe jaka będzie pogoda na przyszły weekend.. czy grill wreszcie dojdzie nam do skutku...
_QBaAa_ Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Czołgiem! Cośta się tak rozgadali? "Chłopacy", nie nadążam czytać
pawelp2208 Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 Kuba ja spędziłem ze 3 dni na czytaniu zaległości.. a nie było nie na forum tylko z parę godzin także uważaj bo możesz w pewnym momencie nie nadrobić i nie wiedzieć o co kaman.. :polew: Krzysiu kiedy robimy powtórkę z rozrywki... bo jakoś nudno
zwiras Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Paweł możemy coś pomyśleć w czwartek albo środę będziemy mieć wolne tak więc można poszaleć, tylko coś ta pogoda mnie znów zaczyna zniesmaczać. Jak mają być faktycznie takie opady jak zapowiadają to przecie znów będzie kapustka :/.
pawelp2208 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Właśnie teraz dłuższy weekend.. więc trza nad czymś rozrywkowym pomyśleć oby tylko ta zasrana pogoda się poprawiła Kuba Ty też kołuj sobie wolne Grzesiu i Adrian też
zwiras Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Kuba niech zacznie już trenować, ma do odrobienia zaległego spota i zakup samochodu
pawelp2208 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Kuba niech zacznie już trenować, ma do odrobienia zaległego spota i zakup samochodu Że tak powiem chłopak ma przejeb*** :polew: ale jak to mówią "trening czyni mistrza"
_QBaAa_ Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Kuba niech zacznie już trenować, ma do odrobienia zaległego spota i zakup samochodu Oblać samochód można, ale co do zaległego spota... Nie chciałbym się przypominać kto wam tyłki woził
pawelp2208 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Kuba niech zacznie już trenować, ma do odrobienia zaległego spota i zakup samochodu Oblać samochód można, ale co do zaległego spota... Nie chciałbym się przypominać kto wam tyłki woził Ano właśnie za to wożenie to już my się odwdzięczymy spoko, jeszcze energii na oblewanie samochodu Ci nie zostanie
zwiras Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 powiem wam ze to jest nasz ulubiony emot u nas na forum są cały czas śmiechy i alkohol
pawelp2208 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 powiem wam ze to jest nasz ulubiony emot u nas na forum są cały czas śmiechy i alkohol I o to chodzi Krzysiu i cała chętna reszta robimy jakiegoś alko-spota w środę..
zwiras Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 w środę jestem umówiony na picie z kumplem... hm... jak oczywiście odwidzi mu się to z największą przyjemnością się pojawię
pawelp2208 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 Hmm.. a ja dzisiaj byłem ostatni raz w dotychczasowej pracy... czas pomyśleć o swoim interesie nie ma z kim oblać odejścia... :polew: ktoś chętny
Rekomendowane odpowiedzi