Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Granatowa perla avant By Boniu Najnowsze Foty STR.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz sie nie moge doczekac jak je wrzuce na autko :D

to zrob przymiarke teraz :tongue4:

Opublikowano

no Boniu felgi wygladaja mega :!: :good:

jak juz bedziesz mial na nich oponki chetnie bym je przymierzyl do mojej :gwizdanie: kiedy macie spoty PKT :decayed:

Opublikowano

spoty mamy w drugą i czwartą sobote miesiaca... ale zawsze mozesz do mnei podjechac je przymierzyc lub ja podjade na spocika :)

Opublikowano

:good:

ta felga w polaczenie z air'em bedzie :kox:

Opublikowano

nie mam glowy do tego aira ;/ musze el.zaworki,przewody,przelaczniki,butle,kompresor kupic

Narazie bede myslal nad przodem... ale nie wiem kiedy moze w trakcie sezonu :P bo wkoncu nie jest ktorki :) teraz wydam troche kasy na skore :) chodz moglem to dac na aira :)

Opublikowano

boniu ja tylko o tym bo tylko to mi nie pasuje z punktu widzenia audio maniaka :evil:

Wiadomo... każdy ma swoje priorytety ale wierzę że w tak dobrze zrobionym aucie będzie dobre granie :hi:

Opublikowano

The_Dzejms co bys mi doradzil wlozyc do drzwi w rozsadnych pieniadzach ?? chodzi mi o przod i tyl,bo te glosniki z klapy beda wyrzucone...

Opublikowano

Fajny avancik :> I mody na duży plusik :good:

Opublikowano

no no KAmilos furacz 1 klasa jeszcze tylko tej mocy by sie wiecej przydalo

Opublikowano

ja też chcę ja też chcę :slina::kox:

Opublikowano

Sprawa postanowiona nie bedzie klapy Usa, tylko bedzie ta wkladka zlikwitowana i na gladko...

The dzejms co do muzyk to przewaznie preferuje black music,co do kasy to tak do 700zl...bo teraz limit kasowy sie konczy :)...troche wydatkow wskakuje :)

Opublikowano

jakie masz felgi i światełka przód kolego? :mysli:

Opublikowano

felgi Rh zw3,swiatelka valeo po lifcie.Dzis odebralem przednie siedzenia od tapicera :slina: :slina: :slina: za***iście wyszly :D... jeszcze tylko tyl i boczki :D

Opublikowano

felgi Rh zw3,swiatelka valeo po lifcie.Dzis odebralem przednie siedzenia od tapicera :slina: :slina: :slina: za***iście wyszly :D... jeszcze tylko tyl i boczki :D

ile taki felunek kosztuje?

Opublikowano

kolo 3 k

:blink::shocked::slina:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...