miron78 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Witam - Dotarłem do domciu Jako, że chciałbym podziękować orgnizacji ( i chyba nie tylko ja ) za mega zlocik, najwygodniej chyba będzie poświęcić temu właśnie ten (osobny) wątek aby każdy mógł od siebie dwa słowa napisać Z mojej strony szczere DZIĘKUJĘ dla całej ekipy organizacyjnej z KR oraz wielkie słowa uznania za organizację na takim poziomie jakiego na naszym forum jeszcze nie było Wielki szacun za poświęcenie, dopięcie wszystkiego na ostatni guzik oraz wypaśny ośrodek i nie małą ilość niespodzianek (świniak, sztuczne ognie, tort Audi i.t.d. ) - JESTEŚCIE WIELCY Zaś wszystki obecnym dzięki za doborowe towarzytwo, miłą atmosfere i wspólną zabawe :good: Ps. Ekipie Poznania za niazapomniany powrót do domu Dzięki wszystkim i za wszystko w imieniu swoim, żonki i Mironka
Guregoru Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Nie ma co oszczędzać podziękowań dla organizatorów i wszystkich osób które były a więc naprawdę duże DZIĘKUJĘ to był mój pierwszy zlocik ogólnopolski (ale na pewno nie ostatni) było mega naprawdę jeden z lepszych wypadów na których byłem
wojtekce Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Wielkie podziękowania dla organizatorów i wszystkich uczestników zlotu było
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Ja w imieniu swoim, Cuberka, Jarko i Themoniastego dziękujemy wszystkim za przybycie i dobrą zabawę, organizacja zlotu dla tak wspaniałej ekipy to sama przyjemność
kuuuuba Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Mój pierwszy zlot = MEGA wypas , juz mam w głowie letni.......podziękowania i pozdrowienia z Łodzi..... :>
spetsnaz Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Ja w swoim i żonki imieniu chciałem podziękować za profesjonalną organizację , doborowe towarzystwo i fajną zabawę .
kokos Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 my tez chcielismy bardzo podziekowac,byl to nasz pierwszy zlot w tym klubie-na pewno nie ostatni,a w ogole jakis 9-ty moze 11-ty tego typu,czyli zwiazamy z klubem motoryzacyjnym i byl to jeden z najlepszych jesli nie najlepszy , do pelni szczescia przydaloby sie jeszcze kilka godzin na plycie lotniska do pelni szczescia, ogolnie wielkie dzieki za organizacie,poswiecony czas i caly harmonogram dla wszystkich ktorzy sie tym zajeli oraz wszystich uczestnikow-ekipa jest koxik,bylo za***iście .pzdr
Italiano Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Jeszcze raz :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
bartek1 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 To był pierwszy mój zlot i zrobię wszystko żeby z tak fajną ekipą spotykać się na każdym ogólnopolskim. Wielki szacunek dla organizatorów. Impreza na najwyższym poziomie. Pozdrawiam.
Yelo Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Jak już pisałem wszędzie, wielkie podziękowania dla organizatorów, jak i uczestników za super zlot. Atmosfera świetna, super ludzie, super auta, super zabawa, po prostu zlot A4-klub.pl PS. Miny lokalnych mieszkańców - bezcenne
tomaszu Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Dziękuję, że mogłem się z Wami sponiewierać cytrynówą. Świetny ośrodek, świetna organizacja całej imprezy. Cieszę się, że mogłem zaliczyć kolejny zlot klubowy, niestety bez A4, ale to chyba nie jest najważniejsze... :th:
marcin j Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Wielkie Podziekowania dla ekipy organizatorów.
nike21 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 i ja rowniez dziekuje za mega udany zlocik swietny osrodek, swietne miejsce, super impreza i zajeb**** towarzystwo :> a co zlego to nie ja :gwizdanie:
GILI Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Wielkie Podziękowania za dobre jadło i godziwy dach nad głową przez te kilka dni. Mój pierwszy Zlot i na pewno nie ostatni
tetis Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 I ja się dołączę do podziękowań Bardzo mile spędzony czas w przepięknej scenerii z wybornym towarzystwem.... :> :> :>
Pepin Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 my tez chcielismy bardzo podziekowac,byl to nasz pierwszy zlot w tym klubie-na pewno nie ostatni,a w ogole jakis 9-ty moze 11-ty tego typu,czyli zwiazamy z klubem motoryzacyjnym i byl to jeden z najlepszych jesli nie najlepszy , do pelni szczescia przydaloby sie jeszcze kilka godzin na plycie lotniska do pelni szczescia, ogolnie wielkie dzieki za organizacie,poswiecony czas i caly harmonogram dla wszystkich ktorzy sie tym zajeli oraz wszystich uczestnikow-ekipa jest koxik,bylo za***iście .pzdr to pierwszy zlot kiedy moja kobita się wybawiła wieczorami .. pierwszy bez dzieci ... a tak jak Kokosa już nasty motoryzacyjny ... z czego jeden z Kokosem był wspólny, ale wtedy to jeszcze A4-klub nie istniał
Suli Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Dziękowałem już przy innej okazji ale się powtórzę Wieeeelkie podziękowania dla organizatorów :notworthy: Super robota chłopaki :good: Dziękuje również tym, z którymi się dobrze bawiłem. No i chłopakom za wspólną drogę :> To kiedy następna impreza :naughty:
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Dziękowałem już przy innej okazji ale się powtórzę :gwizdanie: To kiedy następna impreza :naughty: W piątek na Kazimierzu
pawelc Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Poprostu było Super .... Wielki szacun dla organizatorów , za dobrą zabawe .. Należą im się wielkie brawa :oklaski..: Oby więcej takich imprez .. Dzięki chłopaki :>
Rekomendowane odpowiedzi