jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Poprostu było Super .... Wielki szacun dla organizatorów , za dobrą zabawe .. Należą im się wielkie brawa :oklaski..: Oby więcej takich imprez .. Dzięki chłopaki :> kurcze, a czemu ja Ciebie nie pamiętam
pawelc Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Poprostu było Super .... Wielki szacun dla organizatorów , za dobrą zabawe .. Należą im się wielkie brawa :oklaski..: Oby więcej takich imprez .. Dzięki chłopaki :> kurcze, a czemu ja Ciebie nie pamiętam Bo tak było Fajnie .. Ale na paru zdjęcich mnie znajdziesz :>.. Dzięki jarko ..
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Poprostu było Super .... Wielki szacun dla organizatorów , za dobrą zabawe .. Należą im się wielkie brawa :oklaski..: Oby więcej takich imprez .. Dzięki chłopaki :> kurcze, a czemu ja Ciebie nie pamiętam Bo tak było Fajnie .. Ale na paru zdjęcich mnie znajdziesz :>.. Dzięki jarko .. a myślałem ze wszystko pamiętam
gregory Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Klimat Atmosfera Ludzie Organizacja Okolica Żarcie = Mnie się bardzo podobało Dzięki
Azunia Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Było super Wielkie dzięki organizatorom, za przygotowanie tego wszystkiego Atmosfera była ekstra, ludzie super (szkoda że tylko część poznałam osobiście). Okolica zapierała dech w piersiach. Niestety dziś się z łóżka zwlec nie mogłam, chyba zimowe górskie powietrze mi zaszkodziło i się rozchorowałam, ale i tak było warto Nie mogę się doczekać następnego zlotu
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 a myślałem ze wszystko pamiętam hehe 4 dni picia robią swoje z pamięcią :polew:
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 a myślałem ze wszystko pamiętam hehe 4 dni picia robią swoje z pamięcią :polew: czekam na wszystkie foty, może mi pamięć trochu wróci
alvaro Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Chłopaki jeszcze raz wielkie dzięki... Jak dotąd najlepszy zlot na jakim byłem...
PABLO Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Chłopaki jeszcze raz wielkie dzięki... Jak dotąd najlepszy zlot na jakim byłem... I nie tylko ty
wypsiu Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 właśnie dobiliśmy do domu i chciałbym się dołączyć do podziękowań było naprawdę SUPER to był najpiękniejszy zlot w moim życiu chciałbym podziękować również TOMEKSOWI32 I OLI za pomoc w wyjechaniu z zaśnieżonej Bukowiny i wielkie dzięki dla całego Pomorza za miłą zabawę wypsiu i Monika
czester Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Ja rownież dołączam się do podziękowań :oklaski: ośrodek super, organizacja bomba, ludzie również nie sądziłem, że jeszcze zobaczę taką zimę w tym roku i wymoczę stare kości na ciepłych źródłach :> jeszcze raz gratki i dzięki za super Zlot i na pewno nie ostatni !!!
variocustoms Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Lepiej późno niż wcale - wielkie dzięki za wyczesane towarzystwo i nowo poznanych A4kowców i za fajne przejazdy:) nie możemy z żoną wrócić do rzeczywistości po tym ZLOCIE - jeszcze raz dzięki
Gość Ma4rzena Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Dzięki za zlot wszystkim, których poznałam, było ekstra i do zobaczenia pewnie wkrótce!
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 To i ja sie przyłącze do podziekowań. Bez dwóch zdań najlepszy zlot z trzech na jakich byłem
daemon Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 To byl moj pierwszy i naprawde MEGA IMPRA :th: :oklaski: Dzieki wszystkim naprawde milo bylo Was poznac
GM Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Także i ja pragnę podziękować za dobrą zabawę i kozackie imprezki
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Dzięki za fspaniałom atmosfere chopaki i laski, za cytrynówke i za sztuczne ognie - no cieszyłem się jak dziecko. było naprawdę miło
Tomeks Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 wróciłem z Bukowiny dwa dni temu i od tego czasu myślę,co by tu mądrego napisać ,ale nie jestem w stanie myśleć o niczym,poza następną imprezą z wami ,było fantastycznie,towarzystwo pierwsza liga ,organizacja na najwyższym poziomie :oklaski:,oboje z Olą serdecznie dziękujemy wam za niezapomnianą zabawę pozdro i do letniego
Rekomendowane odpowiedzi