GRazny Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 no jak z tymi fotkami? przecie ciemno jak w .....
bar.mag Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 widzialem cos takiego w holandii chyba na 80-tce,byl wczesny wieczor i nie zrobilo to wrazenia moze w nocy daje to lepszy efekt ale poczekajmy na fotki
krzyniek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Cineksik no i gdzie foty ? bo mam iść zaraz spać a przecież nie będę ich jutro w dzień oglądał to już nie to samo co dziś w nocy
Cineksik Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Krzyniu ja również jestem bardzo rozczarowany ;( , ale nie ma sensu żebyś noc zawalał to kładz się spać a ja popilnuje tego wątku
krzyniek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Krzyniu ja również jestem bardzo rozczarowany ;( , ale nie ma sensu żebyś noc zawalał to kładz się spać a ja popilnuje tego wątku ups bo ja nie tego nicka skopiowałem do postu :gwizdanie: no ale dobrze że się nikt nie obraził. to pilnuj
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Już ich dzisiaj nie będzie, kolega zasnął jak robił fotki :>
tomi76 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie tak nerwowo Panie (o ile są obecne) i Panowie... nie każdy może siedzieć przed kompem cały dzień... Faktem jest, że w słoneczny dzień efekt jest słabo widoczny, natomiast po zmroku... co tu dużo mówić im ciemniej tym efekt lepszy, ale nawet jadąc przez oświetlone centrum musi to robic wrażenie - nieraz już widziałem kierowców jadących za mną robiących zdjęcia gdy zatrzymywałem się np. na światłach... po zmroku... to znaczy ok godź. 17...
miguel. Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 nie ma co znaczek daje rade w dzień nikt nie zauważy różnicy ale za to w nocy jak zasilanie pusciłes.. w klapie wierciłes?
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dla mnie sztuk jedna będzie A Ty gdzie se to psycepis? Właśnie i jak zasilanie idzie, czyżby dziura w klapie?
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Efekt chyba sie skuszę na taki gadżet
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 ile takie cudo? bo za***iste jest
Bieniek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Faktycznie w dzien wyglada jak orginal??Jesli tak to :kox:
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 ile takie cudo? bo za***iste jest tanioszka: Wszystkich zainteresowanych nabyciem zapraszam na priv. lub emeil'a. Cena nie uległa zmianie - jest to 80 zł plus koszt wysyłki pocztą najlepiej priorytetem. Będę mieć narazie tylko 40 sztuk. Wysyłka zaraz po nowym roku - muszę dołączyć krótką instrukcję montażu i to popakować. Zdjęcia przedstawiają zmontowany znaczek - wersję finalną. W rzeczywistości jak to zwykle bywa, wygląda to o wiele lepiej...
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 A jak wygląda kwestia montażu trzeba wiercić ???
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 A jak wygląda kwestia montażu trzeba wiercić ??? hmmm no raczej napewno bo gdzie sie puści przewody do zasilania ?
Rekomendowane odpowiedzi