marcinch001 Opublikowano 2 Października 2023 Autor Opublikowano 2 Października 2023 23 godziny temu, Dev napisał(a): Albo kabel do anteny bo też się czesto psują. ACC też mi nie działa .
grzes283 Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 W dniu 4.09.2023 o 22:01, marcinch001 napisał(a): Jutro wpadnie dystans 17 mm na stronę z tyłu bo trochę koło jest schowane - obecnie jest 12 mm . Jakie et przy Twoim setupie? Zawiecha ori s-line, czy coś zmieniałeś?
Gremlin0209 Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 Matrixy mają z tego co pamiętam 8.5j et43
marcinch001 Opublikowano 7 Października 2023 Autor Opublikowano 7 Października 2023 2 godziny temu, grzes283 napisał(a): Jakie et przy Twoim setupie? Zawiecha ori s-line, czy coś zmieniałeś? Zawias oryginalny s-line , felga 20 cali , szerokość 8.5 cala et - 43 . Aktualnie dystans tył 17mm na stronę , przód 15 mm . Siedzi to bardzo dobrze nic nie wystaje za obrys błotników .
marcinch001 Opublikowano 7 Października 2023 Autor Opublikowano 7 Października 2023 1 godzinę temu, Gremlin0209 napisał(a): Matrixy mają z tego co pamiętam 8.5j et43 Dokładnie chociaż widziałem też z et 45 .
grzes283 Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 52 minuty temu, marcinch001 napisał(a): Zawias oryginalny s-line , felga 20 cali , szerokość 8.5 cala et - 43 . Aktualnie dystans tył 17mm na stronę , przód 15 mm . Siedzi to bardzo dobrze nic nie wystaje za obrys błotników . OK, dzięki. Czyli kupując 8.5J ET 26 można być spokojnym 😉
WojtekA6C7 Opublikowano 8 Października 2023 Opublikowano 8 Października 2023 16 godzin temu, grzes283 napisał(a): OK, dzięki. Czyli kupując 8.5J ET 26 można być spokojnym 😉 9x20et26 siada na równo z rantem, możesz sobie zobaczyć u mnie temacie, miałem kilka modeli w tym rozmiarze na aucie...
marcinch001 Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego Panowie czy ktoś jest w stanie napisać mi jaki nr anteny GPS mam kupić ? vin WAUZZZ4GXDN158733.
marcinch001 Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego Co polecacie aby mieć CarPlay w przedlifcie , tanio i sprawdzone ?
was002 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca W mercach zawsze instalowałem roadtopa (czarny box) - bezproblemowy, szybki i stabilny. To samo rozwiązanie jest dostępne dla Audi i BMW - różni się jedynie wiązką i ustawieniem dipswitchy (przykład). Pierwsze parowanie po kablu, później już z automatu po wifi. Carplay czy AA działa tak, że integruje się z lokalnym BT i oddaje kontrolę dźwięku po BT na czas rozmowy (używasz systemu OE do rozmów). Przełączasz przyciskiem "wstecz", integracja z klawiszami i pokrętłem... Jak kupowałem kiedyś do polskiego auta to byłem zaskoczony, że można mieć wysyłkę z EU (z czech - przyszło w 48h, więc takiego bym szukał). Po romansach z androidem i innymi tego typu rozwiązaniami, które wymagają czasu i customizacji doszedłem do wniosku, że cały ten bałagan nie jest mi potrzebny i w zasadzie wystarcza mi carplay + spotify, więc po co inwestować w dotykowe ekrany i możliwość oglądania netflixa jak tego po prostu nie robię... 1
marcinch001 Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca Panowie co trzeba za moduł dokupić żeby to grało ? 1
phiel Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Kosa! Jak jest z poduszką przy takich retrofitach? Ktoś coś wie albo zna kogoś kto miał wypadek po takiej operacji? 1
marcinch001 Opublikowano 21 Marca Autor Opublikowano 21 Marca (edytowane) Jak się od razu nie wrzuci dużych hebli to póżniej trzeba za ten błąd ponownie płacić . Nowe osłony i tarcza 390 mm . Jutro wrzucę fotki zacisków . Edytowane 19 Kwietnia przez marcinch001 1
marcinch001 Opublikowano 11 Maja Autor Opublikowano 11 Maja (edytowane) Dzisiaj trochę posprzątałem w aucie i zabezpieczyłem skórę colourluck , został też usunięty znaczek audi z klapy oraz tablica przyklejona bez ramki bezpośrednio do klapy bagażnika . Edytowane 11 Maja przez marcinch001 1
instruktor83 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Jak zawsze minus za usuniecie znaczka Audi z klapy bagaznika 1
marcinch001 Opublikowano 13 Maja Autor Opublikowano 13 Maja 22 godziny temu, H4mm3R napisał(a): Co to za miszmasz dekorów? Było black piano ale jak kupiłem auto to były bardzo styrane więc na szybko wleciały srebrne dekory - wiem słabo to wygląda ( biednie ) . Może w przyszłości wleci coś lepszego .
Rekomendowane odpowiedzi