Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 2.5 tdi] mój avancik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myśle właśnie nad zmianą radia na coś nowszego ale narazie brak mamony bo zainwestowałem w alu :a4fan:

[ Dodano: 25-03-2007, 16:26 ]

PS ten w tle to szpieg z krainy deszczowców :cool:

Opublikowano

zespol napedowy miodzio :wink: lampy z przodu jeszcze wymien na Valeo soczewka i bedzie super :wink:

Opublikowano

Bardzo ładna! Ładne alu, kolorek fajny, chrom... I dobry rocznik (bo taki jak mój :cool: ) :rotfl: A no i to radyjko to lepiej na jakieś z czarnym panelem zmień, bo srebrny nie pasuje :confused: Lampki przednie możesz zmienić, ja też mam podobną sytuację z lampkami, ale nie planuję zmiany... jeszcze :rotfl::a4fan:

Opublikowano

bardzo ładny avancik .... :a4fan:

Opublikowano

niezly wypasik! 2.5TDI, kiera i fele S-line, grzanie tylkow... a quattro to tylko sticker tuning czy rzeczywiscie wszystkie 4 lapy ciagna?

Opublikowano

no kolorek mało spotykany, ale lubię takie.

Zapraszamy do Trójmiasta na spoty.

Opublikowano

kolorek pierwsza klasa i lala piękna :a4fan: :biggrin:

Opublikowano

Quatro to tylko znaczki jak ją kupiłem to już tak było ale szkoda że nie jest real zawsze chciałem quatro

Chętnie sie wybiore do trójmiasta na mały spocik jestem tu nowy i chetnie zapoznam się z innymi wielbicielami tej marki

Opublikowano

super kolorek :wink:

Opublikowano
a co myślicie jakbym dał progi i dokłatki zderzków pod kolor! :a4fan:

Masz na myśli malowanie? Jeśli tak to oki, ale jeszcze fajniej byłoby gdybyś dał przedni zderzak od S-a! i do tego pomalować listwy progowe i dolną część tylnego zderzaka i bajka!!!! :wink: Ja planowałem taki zabieg w mojej, ale... no nie wiem może kiedyś :smile: :a4fan: