Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Wymiana rozrządu - czy koniecznie pompa wodna?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[A4 b6 2001r. tdi 130KM AWX]Witam, przymierzam się do wymiany paska rorządu (160tkm), czy konieczxna zatem jest wymiana pompy wodnej, byłem wczoraj w zakładzie serwisowym, okazuje się ża całkowity koszt na częściach oryginalnych z robocizną 1100,- wraz z pompą wodną, choć nie wiem czy ją wymieniać bo nic nie cieknie(nie wiem ile w oryginalnym serwisie audi)?

Opublikowano

koniecznie wymieniaj pompe wody :twisted: na tym sie nieoszczędza ja już raz tak zaoszczędziłem w moim poprzednim A6 ale o tym już pisałem

Opublikowano

wymieniaj ...

Opublikowano

tez mam silnik AWX i jakos podejrzanie tanio te 1100, ja niedawno wymienialem i komplet z robocizna 1470 najtaniej znalazlem. A jaki koszt robocizny?, moze te 1100 to same materialy? Do tego rozrzadu idzie taki skomplikowany napinacz, ktory kosztuje ponad 400 zyla.

Opublikowano
okazuje się ża całkowity koszt na częściach oryginalnych z robocizną 1100,

możesz podać dokładną listę ?

Wymień pompę od razy też..

Opublikowano
[A4 b6 2001r. tdi 130KM AWX]Witam, przymierzam się do wymiany paska rorządu (160tkm), czy konieczxna zatem jest wymiana pompy wodnej

Wg technologii serwisowej wymiana pompy wodnej przy wymianie rozrządu KONIECZNA !!!

Opublikowano

pompa do wymiany bez dyskusji :biggrin:

Opublikowano

jak chcesz nowa ori 150zl od reki kazda ilosc

Opublikowano

Dokładam się i ja.. koniecznie wymieniaj nie są to duże koszta a w przypadku awarii będziesz musiał znacznie więcej wydać i demontować.

Opublikowano

Dokładam się i ja.. koniecznie wymieniaj nie są to duże koszta a w przypadku awarii będziesz musiał znacznie więcej wydać i demontować.

* zanim napiszesz post, sprawdz date, :cool1: odpowiedziales na wiadomosc sprzed bez mala 2 lat :decayed: [Musashi]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...