Gregorski3 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Ta sportowa wkładka była nasączona olejkiem czy zostaje "sucha" by przepływki nie ubić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Ło kurna , a co to się działo że go brokatem sypało, łuszczyła się pompa ?? Ładnie ogarnięty temat . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Filtr po wyjęciu z woreczka był nasączony. Tak, pompa opiłkowała i to co niestety narobiła widać na zdjęciach. Patrząc po ilości opiłków w całym układzie, jej opiłkowanie musiało już sporo trwać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofpro Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Grubo, chyba czas zajrzeć do swojej pompy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 U mnie jak zajrzałem to było tak...nieciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Coś się ruszyło, z przodu ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Czyli jednak wylądowały na aucie Pokaż fotki jak skręcony ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Narazie tylko przód założony i ustawiony ciutke niżej niż stało na Eibachach, więc nima co focić póki co różnicy w komforcie nie ma. Wyznacznikiem tego jest moja Pani, gdyż nie wie, że zakładałem gwinta, później jechała autem i nawet się nie skleiła, że coś było robione Edytowane 10 Maja 2020 przez KoJ@K 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 A szyby już odpokutowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 To jak u mnie tez nie wiedziała ze juz jest gwint heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Szyby już taak Jeszcze tył założe , skręce niżej to wtedy się trzeba będzie tłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Nareszcie to uni zaczyna jakoś wyglądać.. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 No teraz to pięknie się świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dzisiaj walki ciąg dalszy ... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Czarnuch to czarnuch, praca odwdzięcza się mega efektem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 co to za pasty polerskie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Rodzina past z Car Pro. Na zdjęciach widoczne Clear Cut i Fixer, a na koniec jeszcze Reflect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 pucuj, pucuj grata, szybciej Ci ukradną 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszSoldier Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Zanim kupilem swoje a4 śledziłem bardzo Twój temat b6, był to dla mnie wyznacznik ale to co robisz z b8 to jest sztos! Za każdym razem jak tu wchodzę jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Finito... za jakiś czas wleci jeszcze powłoka kwarcowa, a narazie wystarczy i w koło komina będzie 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi